Murphy97 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Vetsinu mych hodinek presne takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Právě mi dorazily zde koupené devítky. Chtěl jsem vyzkoušet, abych měl srovnání, ale asi zůstanou doma 007. Hodinky za pár korun a jak mi motají hlavu...Budeš ty devítky pouštět? Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Tímto děkuji členovi Petu a hlásím se do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Jen potřebuji vyřešit to škráblé sklo. Kam nejlépe dát na výměnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Na těch 14 dnů to nemá cenu, nech to pak na novém majiteli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Kdyby je nekdo poustel, tak se hlasim do fronty prosim. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Před hodinou, Frantik napsal: Na těch 14 dnů to nemá cenu, nech to pak na novém majiteli :-) Fanny neser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Tak nějak jsem se dnes naštval, že se moc nadřu při točení lunety, tak jsem pustil youtube s návodem, nachystal nářadí a pustil se do pročištění. Fakt mám radost, že jsem napoprvé neublížil ani hodinkám ani sobě a po pročištění a promazání lunety klikají jedna radost. Dotaz na místní zkušené, 009 šly samy, ale u 007 jsem se natrápil se sundáním, ale snad ještě více s nacvaknutím zpět. Ze zoufalství došlo i na kleště a už už jsem sahal pro kladivo, ale hodinky nakonec bez úhony a vše funguje jak na nových. Setkal se někdo s tím, že by luneta nechtěla zpět?Po novém impulsu s 009 začínám zase objevovat i 007. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Takže si je nechávás? Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 S 007 jsem tady začínal, ty musí zůstat. 009 jsem chtěl jen zkusit pro porovnání, abych si za 15 let, kdy nebudou a vy všichni je budete syslit v šuplíku, nevyčítal, že jsem něco prošvihnul. Ale příjemně překvapily, tak teď nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 První vlásečnice vždycky bolí. Od třetí už tolik ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Plina: Lunetu čistím a promazávám tak, že hodinky vezmu do sprchy, poleju sprcháčem a párkrát lunetu protočím. S tímhle se moc párat nehodlám... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Úplně sem nepatří, ale zase to tu trochu rozjasní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 (upraveno) blbý vlákno Upraveno 30. dubna 2020 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Tak sory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Pro vysvětlení, teď to vidím, že to zní blbě, bylo to myšleno, že sem dal fotku do blbýho vlákna a smazal jí a text samotnej nedává smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Však to co jsem dal já sem taky nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Z mýho pohledu sem SKX011 patří. Spíš je tady blbý název vlákna :-) Myslím, že tyto tři typy (007/009/011) si jsou rovnocenný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 V 28. 4. 2020 v 22:01, 01axel01 napsal: Jak myjete své hodinky vy ? Já mýdlo a kartáček a šup pod vodu. Takhle myju pouze tah. Na samotné pouzdro jdu pouze s vodou bez mýdla. A spíš vlažnější než teplejší. A samozřejmě u toho nesmí chybět starej kartáček na zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Pořád jsem nějak nechápal co na těch SKX všichni vidí,chtěl jsem něco na léto,tak skx11 mi přišlo jako dobrá volba. Mám je dva dny a nosí se fakt dobře . Teď mám jen problém,ze bych k nim klidně vzal 009 a nikde nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se