Vladino125 Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Ak by si potreboval lunetu, vlozku lunety, korunka, sklicko povodne som k dispozii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Prostě sedí na ruce.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubKa77 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Čau všichni, mám nově SKX007 a jsou to mé první hodinky se šroubovací korunkou. Otázka zní, jak moc korunku utahovat? Na krev nebo jen s citem, jde mi i o to když budu utahovat s citem jak je na tom těsnění korunky při případném plavání? Je to blbuvzdorné? A nebo naopak můžu poničit například závity tím, že budu utahovat moc? Díky za tipy a vaše zkušenosti. Kuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Nejsem etalon zkušeností, dotahuji na pevno ale ne na krev. Některé hodinky špatně chytají, pak někdo použije pootočení korunky za mírného tlaku v opačném směru. Jakmile najde počátek závitu, tak začne šroubovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 @JakubKa77 já volím spíš opatrnější cestu . A to jak při hledání závitu, tak i dotahování. Stržený/poničený závit bych nerad pak řešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 (upraveno) Jestli tuším dobře, tak na dosedací ploše korunky na krček žádné těstění není, takže míra utažení by neměla mít na těsnost vliv. Jakože čím víc utáhnu korunku tím líp. Možná mě odborníci opraví. Z hlediska zašroubování korunky také postupuji systémem jeden krok zpět a pak dopředu, abych nejprve našel začátek závitu a pak teprve utáhnul. Upraveno 17. března 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Prostě sedí na ruce.Odesláno z mého SM-A528B pomocí TapatalkSuper guma! Co to je zač? :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 gumaDík, na Alika to vypadalo až moc sofistikovaně Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Super guma! Co to je zač? :-)Sent from my iPhone using TapatalkEe, Belhamel https://www.hodinky-koscom.cz/reminek-crafter-blue-na-seiko-skx-a-nove-seiko-5--sedy--cb10-g-k0041173Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Ee, Belhamel https://www.meticulist.net/blog/ownership-report-belhamel-skxr1-3-rubber-strap-for-seiko-skx-013-reviewNějak se mě nepovedlo říct najednou že to není Crafter Blue ale Belhamel. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Mierne som ich vylepsil s lunetou + vlozka lunety (uz je to taky mackopes) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Mierne som ich vylepsil s lunetou + vlozka lunety (uz je to taky mackopes)Úplně jiné hodinky ale moooc povedené. Normálně jsem nalomen ke změně. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Ak by prislo na lamanie chleba kludne sa ozvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabiczek Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 V 15. 3. 2022 v 16:23, JakubKa77 napsal: Čau všichni, mám nově SKX007 a jsou to mé první hodinky se šroubovací korunkou. Otázka zní, jak moc korunku utahovat? Na krev nebo jen s citem, jde mi i o to když budu utahovat s citem jak je na tom těsnění korunky při případném plavání? Je to blbuvzdorné? A nebo naopak můžu poničit například závity tím, že budu utahovat moc? Díky za tipy a vaše zkušenosti. Kuba Ahoj. Dotahuju docela na doraz a žádný problém. Mám je cca 2 roky a nosím pravidelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Dotahoval bych s citem a rozumem, právě kvůli poničení závitu. SKX má i problém se zašroubováváním korunky, chce to taky cit a grif než si korunka "sedne" do závitu. Někteří divočáci už takhle dokázali ztrhnout závit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 AR na ktory sa nechytaju ani Becka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Postnu dotaz i sem:Chtel bych se zeptat do plena, kde se u nas da poridit origo 22 mm gumovej (silikonovej) remen, co se dodava na Zelvy? Chtel bych ho na SKX007 a Chronoshop ma jen 20 a 24 mm verze. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 A neni to ten, jak se na nej chyta bordel? SKX007/9 se mi vzdycky libily na DAL1BP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 před 29 minutami, skalis napsal: Postnu dotaz i sem: Chtel bych se zeptat do plena, kde se u nas da poridit origo 22 mm gumovej (silikonovej) remen, co se dodava na Zelvy? Chtel bych ho na SKX007 a Chronoshop ma jen 20 a 24 mm verze. Diky Napiš sem https://www.zivefirmy.cz/janeba-time_f240520 Případně zkus Helveti nebo Deal Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se