Přejít na obsah

Seiko SKX 007/009

Zdeněk H.

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

čaute kucí..  vybírám něco k narozkám a strašně v tom plavu...to co jsem chtěl už je prodáno tak už koukám i tu... neuvažuje třeba někdo o prodeji?

Klidně mě hažte nabídky buď do sz a nebo na viber či whatsup 603 750 743.

Nepotřebuju zběratelskej top kus za nesmysl... mám omezený rozpočet a chci je nosit né schovat či sbírat. Takovej pěknej, nositelnej stav...šroty taky nemusím.

Pokud by vadilo že to hážu sem tak se omlouvám a klíďo mi to smažte.

Dík moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
před 2 hodinami, Kalisport napsal:

Jo to by bylo super, dík, ale kdyby to byl český eshop.. kolegovi je 60 let a to je uplná podmínka..nebude nic kupovat mimo čr.

Odkaz ke komentáři

V 25. 4. 2023 v 22:02, Spongebob napsal:

Jo to by bylo super, dík, ale kdyby to byl český eshop.. kolegovi je 60 let a to je uplná podmínka..nebude nic kupovat mimo čr.

Obávám se že jinudy cesta nepovede. Pokud bude o tu gumu vážně stát bude ji muset objednat odněkud.com (nejrychlejší cesta)

Potom mě napadá jestli to nedokáže zprostředkovat sám Koscom.

Na konec by pak už zbylo jen čekat až se objeví tady v inzerci.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

jen pro info, nakonec jsem mu právě objednal z Alika tyto:

https://www.aliexpress.com/item/1005003265880085.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.2a3418020ZeKVk

vím že nechtěl mimo ČR.. ale postaral jsem se mu o nákup já a z Ali jsem měl už mraky řemenů a dycky ok. 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, RobertPlant napsal:

Chlapi, dá se rozluštit rok výroby skx? Chapu ten mechanismus dle seriového čísla, ale dodnes nevim, jestli mám 1998 nebo 2008.

Díky!

Jde to podle sub-varianty strojku

The variants of 7S26 movement are 7S26A (1996), 7S26B (2006) and 7S26C (2011) with only small changes to the mechanism.

Pokud se bavíme o těch SKX007 co jsem Ti prodal já, tak to je 2008 😉

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Zdarec, kdo vlastníte skx, šli byste ještě dnes do nových skx za cenu 11k? Hrozně se mi líbí a sere mě, že už se nedělají...uvažuju, že je vemu a prodám 5kx (ty jsou sice dostačující, ale prostě pro ten pocit diver's a neo vintage)

Odkaz ke komentáři

Zdarec, kdo vlastníte skx, šli byste ještě dnes do nových skx za cenu 11k? Hrozně se mi líbí a sere mě, že už se nedělají...uvažuju, že je vemu a prodám 5kx (ty jsou sice dostačující, ale prostě pro ten pocit diver's a neo vintage)
Asi joo, 11k není zas tak smrtelná částka za ikonické legendární divery.To že jsou za ty peníze předražené....ani první ani poslední

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Jestli tě to sere delší dobu a není to jen nějaký momentální impuls, tak do toho jdi. Nové levnější už nebudou. Kdyby ti stačily "zajeté", tak v inzerci tu bývají čas od času za lepší cenu a můžeš mít jistotu, že neobjednáš na dálku nějaký kus, kde by byly indexy šejdrem, což by tě asi taky sralo...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...