Jiří Sedlák Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Jo já teď nosím hlavně Želvy a Samuraje a když si vezmu pětky nebo Primky tak jsem nějakej nesvůj že nemám hodinky. SKX mi přijdou nositelný po čemkoli. Hlavně na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Skx 009 a oysterOdesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Po dlouhé době čistokrevný Japonec – příjemné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 čaute kucí.. vybírám něco k narozkám a strašně v tom plavu...to co jsem chtěl už je prodáno tak už koukám i tu... neuvažuje třeba někdo o prodeji? Klidně mě hažte nabídky buď do sz a nebo na viber či whatsup 603 750 743. Nepotřebuju zběratelskej top kus za nesmysl... mám omezený rozpočet a chci je nosit né schovat či sbírat. Takovej pěknej, nositelnej stav...šroty taky nemusím. Pokud by vadilo že to hážu sem tak se omlouvám a klíďo mi to smažte. Dík moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Už neaktuál, pořídil jsem dnes Arnie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Chlapi potřebuju poradit kolegovi z práce ohledně modré gumy na SKX009.. víte o něčem prosím?? Koscom nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Třeba tady: https://www.strapcode.com/collections/watch-bands-for-seiko-skx007/products/le-cb-cb10b-22a20bzzru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 před 2 hodinami, Kalisport napsal: Třeba tady: https://www.strapcode.com/collections/watch-bands-for-seiko-skx007/products/le-cb-cb10b-22a20bzzru Jo to by bylo super, dík, ale kdyby to byl český eshop.. kolegovi je 60 let a to je uplná podmínka..nebude nic kupovat mimo čr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Craftera modrýho mají v Koscomu jen na Tudory https://www.hodinky-koscom.cz/reminek-crafter-blue--namorni-modra--td02-n-k0041182 A prodejce neví jestli to padne, nemaj to prý jak vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 (upraveno) Můj kolega říkával prase s jelenem nezkřížíš. Upraveno 26. dubna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 V 25. 4. 2023 v 22:02, Spongebob napsal: Jo to by bylo super, dík, ale kdyby to byl český eshop.. kolegovi je 60 let a to je uplná podmínka..nebude nic kupovat mimo čr. Obávám se že jinudy cesta nepovede. Pokud bude o tu gumu vážně stát bude ji muset objednat odněkud.com (nejrychlejší cesta) Potom mě napadá jestli to nedokáže zprostředkovat sám Koscom. Na konec by pak už zbylo jen čekat až se objeví tady v inzerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 V 25. 4. 2023 v 15:26, Spongebob napsal: Chlapi potřebuju poradit kolegovi z práce ohledně modré gumy na SKX009.. víte o něčem prosím?? Koscom nic. já mám na SKX gumu Belhamel skxr1-7, za mě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Nemate někdo od tohoto výrobce Form X-1 ? https://www.zoanwatchstrap.com/products Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 jen pro info, nakonec jsem mu právě objednal z Alika tyto: https://www.aliexpress.com/item/1005003265880085.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.2a3418020ZeKVk vím že nechtěl mimo ČR.. ale postaral jsem se mu o nákup já a z Ali jsem měl už mraky řemenů a dycky ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Chlapi, dá se rozluštit rok výroby skx? Chapu ten mechanismus dle seriového čísla, ale dodnes nevim, jestli mám 1998 nebo 2008. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 před 1 hodinou, RobertPlant napsal: Chlapi, dá se rozluštit rok výroby skx? Chapu ten mechanismus dle seriového čísla, ale dodnes nevim, jestli mám 1998 nebo 2008. Díky! Jde to podle sub-varianty strojku The variants of 7S26 movement are 7S26A (1996), 7S26B (2006) and 7S26C (2011) with only small changes to the mechanism. Pokud se bavíme o těch SKX007 co jsem Ti prodal já, tak to je 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Díky! Jj mě to sem tam nedá a dumám, jestli jsou jen 2008, protože už mají docela patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cagman Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Zdarec, kdo vlastníte skx, šli byste ještě dnes do nových skx za cenu 11k? Hrozně se mi líbí a sere mě, že už se nedělají...uvažuju, že je vemu a prodám 5kx (ty jsou sice dostačující, ale prostě pro ten pocit diver's a neo vintage) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Zdarec, kdo vlastníte skx, šli byste ještě dnes do nových skx za cenu 11k? Hrozně se mi líbí a sere mě, že už se nedělají...uvažuju, že je vemu a prodám 5kx (ty jsou sice dostačující, ale prostě pro ten pocit diver's a neo vintage)Asi joo, 11k není zas tak smrtelná částka za ikonické legendární divery.To že jsou za ty peníze předražené....ani první ani poslední Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Jestli tě to sere delší dobu a není to jen nějaký momentální impuls, tak do toho jdi. Nové levnější už nebudou. Kdyby ti stačily "zajeté", tak v inzerci tu bývají čas od času za lepší cenu a můžeš mít jistotu, že neobjednáš na dálku nějaký kus, kde by byly indexy šejdrem, což by tě asi taky sralo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se