Honza.manta Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Vydrží přes týden a ten plynový dvoutryskový taky. Ale na doutníky je skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Vcera jsem to tady cetl .. a rikam si ze to je blbost, dneska podavam kolegovi zapalovac pac svuj nema a samozrejme prazdnej, docela me tyhle trapny situace bavi. Tak jsem upgradeoval obsah svy edc tasticky, po mensi uprave vhodnym nastrojem (v panelakovem byte to byla sekyra) to ma optimalni velikost. Ted uz nikdy nebudu muset resit prazdnej zapalovac. Doufam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Zceyee: Koukam, ze si pouzil nadprumernou silu Ja to vyresil takhle https://www.ezapalovace.cz/detail/prislusenstvi-a-doplnky/prislusenstvi/zippo-zasobnik-na-benzin-41013/?gclid=Cj0KCQiAyracBhDoARIsACGFcS6dgzZiAT_6ohCVFG7u7KfmNQLfqrgBQVLZ3yggaComwam2qlFGJOMaArP1EALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 před 1 hodinou, Xenomorfus napsal: Zceyee: Koukam, ze si pouzil nadprumernou silu To je relativní, při úpravě se rozštěkali jenom 2 z asi pěti psů v baráku. Kdyby jich bylo víc, mělo by to asi ostrý hrany nebo by z toho chcal benzín .. a to nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Takže se ti povedlo stlačit benzín? Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Před hodinou, Mari napsal: Takže se ti povedlo stlačit benzín? Gratuluju Tak ze benzin s naftou jsou kapaliny co jdou stlačit vím už dávno. Nejednou jsem natankoval do 10l kanystru víc jak 12l. Jsem na tom zalozil takovou teorii na co maji ty kamery u benzinek a pak podle historie toho co tam zrovna stoji jede pocitadlo. Ale jeste me nenapadl zpusob jakym to overit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Nejsem sběratel, mám 4 Zippa, stáří cca 24, 11, 7 a 6 let. Jedno další jsem ztratil a pak se válí po šuplatech pár fejků, co mi občas někdo dá, ty nepoužívám. Mám zkušenost, že čím méně se Zippo používá, tím méně vydrží. Když ho vezmu z poličky jednou za rok, naplním a nosím, už třeba po 3 dnech jen jiskří. Když nosím své daily-Z, vydrží 2 - 3 týdny, někdy snad i déle. Jasně, záleží kolik toho s ním zapaluju, já v průměru 3-10 cigaret denně, ale to je fuk. Někdy s ním cigáro zapálím jednou za pár dnů, protože mám většinou v kapse i obyčejný zapík a automaticky po něm sáhnu, proto jsem vypozoroval, že když vezmu týden natankované, jen svátečně používané Zippo, už si nejspíš nezapálím, zatímco týden i dva po natankování se moje daily-Z může uzapalovat celé hospodě. Nevím proč to tak je, jestli třeba nepoužívané Zippo pojme při tankování méně benzínu nebo jestli je to knotem, fakt nevím. Určitě hraje ve výdrži roli i stáří, stejně jako u lidí, ale bez ohledu na věk pozoruji to, co jsem napsal. Mimochodem, mám několik originálních kožených pouzder a pak jedno origo plastové, přilepené na palubce mého US vanu, aby bylo Zippo po ruce (i když v autě nekouřím), ale úplně nejTOP pouzdro je od známého brašnáře, to se s originálem vůbec nedá srovnat, naprosto dokonalé a 100% na celý život.. Pěkný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Je mozny ze jakmile to nechavas vyschly tak to ty vlakna natahnou do sebe jakmile dotankujes .. a pak to nema ty vlastnosti. Ja teda ten svuj mam naplnenej vetsinou furt a co dva-tri tydny doplnuju a to vetsinou furt hori. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 V 3. 12. 2022 v 22:56, Diamondking napsal: Já používám takový gumový bazmeg. Kdysi jsem to koupil na Aliexpresu za pár haléřů a benzín vydrží tak týden, možná víc. Je tam i otvor pro náhradní kamínek. Ahoj, nevíte jestli se dá tenhle bazmeg sehnat někde u nás? Vypadá to docela prakticky. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 před 5 hodinami, Klokan napsal: Ahoj, nevíte jestli se dá tenhle bazmeg sehnat někde u nás? Vypadá to docela prakticky. Díky Tak to opravdu netuším. Mám to cca tři roky a nějak jsem nepatrál jestli to jde koupitzu nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Co se týče té výdrže, u mě určitě déle než týden, ale 14 dní by už nevydržel, takže jistotou je udělat si z doplňování páteční rituál a je vyřešeno. Doplňuju způsobem - když už to teče druhou stranou ven, asi tam už bude dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 No já mám Zippo více jak 15 let a už jsem u dvou kousků nechal měnit vnitřek - omleté škrtací kolečko,ale zase pro servis Zippo pro ČR/SR vše vyřízeno do týdne (nový vnitřek). Jinak benzín vydrží více jak týden a měním jenom knot.Vatičku jsem měnil jenom jednou ani nevím proč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 (upraveno) Trošku oživím Upraveno 17. prosince 2023 uživatelem pciza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 V 7. 12. 2022 v 14:51, Klokan napsal: Ahoj, nevíte jestli se dá tenhle bazmeg sehnat někde u nás? Vypadá to docela prakticky. Díky Vytlač si to na 3d tlačiarni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 10 hodinami, pciza napsal: Trošku oživím Ten je krásný:-)! Dá se běžně koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Před hodinou, Ivan Lelák napsal: Ten je krásný:-)! Dá se běžně koupit? Ahoj. Je dělaný na zakázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 3 hodinami, pciza napsal: Ahoj. Je dělaný na zakázku Tak moc gratuluji, je opravdu moc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se