Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkušenost nemám, ale vzhledem k tomu, že sídlí v Prostějově, zkusil bych oslovit např. místní vážené členy Cyril nebo Valjoux, je možné, že jej budou znát osobně vč. případných referencí

• po 4 týdnech...
Odesláno

Potřeboval bych najít hodináře,který dovede opravit staré hodiny, jak kapesníod 80 po 200let staré, tak pendlovky120 let staré po mém pradědovy ,který byl hodinář.Bydlím ve Veselí nad Moravou u Strážnice,moravské slovácko.Nejlepe vzdálenost až po Zlín, Ololmouc,Brno.Jen lidi které máte prověřené.Kdysi jsem jednomu hodináři dal velice krásné a staré kukačky na opravu a pak jsem je musel hodit do popelnice a myslel jsem že ho zabiju.Děkuji za rady.

Odesláno

Zkušenost nemám, ale vzhledem k tomu, že sídlí v Prostějově, zkusil bych oslovit např. místní vážené členy Cyril nebo Valjoux, je možné, že jej budou znát osobně vč. případných referencí

Musím to trochu poopravit Já jako VALJOUX to mám na Moravu trochu dál jsem z Jablonce nad Nisou. A pokud to neudělám Já tak přeposílám do Liberce TONDAKO 

Odesláno

Musím to trochu poopravit Já jako VALJOUX to mám na Moravu trochu dál jsem z Jablonce nad Nisou. A pokud to neudělám Já tak přeposílám do Liberce TONDAKO 

vidíš, a já myslel, že jsi z Moravy. Ale ono je to jedno, rozhodující je kvalita práce a spokojenost navrátivších se zákazníků...

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny. Chceme si ještě s jedním uživatelem koupit seika a rovnou na nich vyměnit ciferníky. Doporučil by mi někdo hodináře v Praze, který nebude chtít nesmyslnou částku? A potom ještě jeden dotaz, potřeboval bych někde nechat přeleštit svoje pilotky Steinhart a tip by se též hodil, děkuju.

Upraveno uživatelem heisn
Odesláno

Zdar všem

Mohu se zeptat jestli máte někdo zkušenosti se seřizováním hodinek fa Provazník-Chomutov,nebo máte nějaký jiný TIP ? Díky.

prosím tě, tam snad ani ne, to to radši odvez/pošli do Prahy nebo jinam, nebyli schopni ani přehodit Seika na kůži /když jsem si to ještě nepřehazoval sám/

Odesláno

prosím tě, tam snad ani ne, to to radši odvez/pošli do Prahy nebo jinam, nebyli schopni ani přehodit Seika na kůži /když jsem si to ještě nepřehazoval sám/

Tady v okolí není schopný hodinář??? To už všichni vymřeli?

Odesláno

Tady v okolí není schopný hodinář??? To už všichni vymřeli?

no, bohužel není. Už i o ty měniče baterek je tam nouze...

Odesláno

Dobrý den, prosím o radu - asi po měsíci od koupě se mi začaly silně předcházet hodinky Steinhart (ETA 6498-1). Je to asi cca 5 minut za hodinu. Hodinky jsou v záruce, proto mám na Vás dotaz, může to být tím, že hodinky "sedly" nebo jde o něco na záruční opravu? Je třeba seřídit hodinky v záručním servisu nebo lze seřídit kdekoliv? Kde zjistím záruční servisy v ČR  - hodinky jsou přímo z Němec. Děkuji za rady.

Odesláno

Dobrý den, prosím o radu - asi po měsíci od koupě se mi začaly silně předcházet hodinky Steinhart (ETA 6498-1). Je to asi cca 5 minut za hodinu. Hodinky jsou v záruce, proto mám na Vás dotaz, může to být tím, že hodinky "sedly" nebo jde o něco na záruční opravu? Je třeba seřídit hodinky v záručním servisu nebo lze seřídit kdekoliv? Kde zjistím záruční servisy v ČR  - hodinky jsou přímo z Němec. Děkuji za rady.

vidím to na opravu, 5 minut za hodinu se vymyká všem možným tolerancím. Uznání záruky je v kompetenci AD, kterým je u nás chronoshop.cz zdejšího váženého člena Kubsona

Odesláno

Děkuji za pomoc, takové krásné hodinky to byly... co kecám, jsou!

Odesláno

Jestli ti nespadly, tak je nejspíš slepený vlásek. Pokud je to slepený vlásek je to na záruku, neboj, je to banalita. Pokud to máš do autorizovanýho servisu daleko, pro hodináře to není problém opravit. Na počkání to nejspíš nebude, já to dělám do druhého dne.

Odesláno

Zdravím pánové,

dovolím si nadnést dotaz a to, kam za hodinářem v Praze? Pročetl jsem tento topic a doporučovaný p. Frýdl má z důvodu velkého množství zakázek pozas

taven příjem. Kdyby tedy někdo doporučil alternativu, byl bych vděčný. Díky

Odesláno

zalezi co mas za hodinky a co potrebujes. zkus hodinarstvi blaha (nebo blahova), na brehu, vysocany. dela velky hodiny, maly hodinky tam vidam spis starsi rusko, prim, apod.

Odesláno

Dnes jsem zakoupil Revue Thommen od člena. Potřebuji prodloužit kovový pásek a celkově přeleštit. Takže kam pánové?

Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...