Vanilla Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Za mne je samá pozitiva. Vstřícnost, rychlost a solidnost a velice příjemný pokec. Patriku díky za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Dnes dorazil krásný Hirsch Accent. Pěkně zabaleno. Komunikace rychlá, pohodová. Řemínek přesně odpovídal foto a popisu. Určitě doporučuju.Díky za obchod a posílám bludišťáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Od Petra jsem bral sponu, vše v naprostém pořádku, mohu vřele doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kospex1 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Rychlé odeslání,vše v pohodě.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 sic jen malý obchůdek, ale vše perfektní - doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Malej business. Přesto maximální ochota a rychlé doručení. Za mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Za mě taktéž velmi pozitivní zkušenost. Děkuji za obchod! Ať dělají radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Kupoval jsem mesh a sponu ,oboje přišlo v lepším stavu než bylo v popisu ,obchod bezproblémový ,doporučuji a děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Vše v nejlepším pořádku. Řemínek odpovídá popisu. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Výborná komunikace a rychlé zaslání. :-) Díky za obchod a doporučuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Rychlé jednání, malej business + dobrá cena, hodinky ve výborném stavu, doručení ke mně do kanclu, žádná ztráta času. OK borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PED Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Moc díky za velmi vstřícné jednání a naprosto pohodový přístup.Co se hodinek týká, je znát, že Petr se k hodinkám chová s maximální možnou péčí. Prostě radost obchodovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Rychlá komunikace, pohodový obchod, řemínek přesně odpovídal foto a popisu. Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Za mě 10/10, vše ok, děkuji za obchod a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Bleskové odeslání, vše OK, díky. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Perfektní komunikace, moc vstřícný, i se v tom dnešním hnusu sejít na půl cesty, dokonce se mě pokusil varovat před Chronobundusem Děkuju za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Rychlovka, vstřícné jednání. 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Rychlý obchod a příjemný pokec, i když bylo málo času.Díky Petře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Rychlá akce, okamžitá platba, skvělá komunikace. Díky a samozřejmě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Výborná domluva, schůzka na půl cesty, příjemný pokec. Ještě jednou díky a rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se