Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ano, korunka byla povytažená kvůli focení, naposlední fotce je již zasunutá. Mimochodem to vybrání pouzdra pod korunkou je skvělé řešení pro snadné vytažení korunky.

Odesláno

Měl jsem možnost osahat si víc modelů... Velmi sympatická značka. O kvalitě se snad není potřeba bavit, to je jasné v okamžiku, kdy je člověk vezme do ruky. Jejich věčný kalendář je masterpiece. V platině definitivní hodinky.

Odesláno

Jo ty s kalendářem a ukazatelem rezervy na ciferníku jsou taky moc pěkné, ovšem to je zase o pár dalších levelů výše...

Odesláno

Předem říkám, že oblekovky nejsou vůbec nic pro mě, ale musím uznat, že todle je vážně paráda, ten cifr je krásný, jednoduchý, ale má své kouzlo a vypadá opravdu fantasticky, stejně tak musí být skvělé pokochání i tím průhledem na strojek. Vážně jsou to krásné hodinky a patří ti po právu velká gratulace.

Odesláno

moser nádhera, super značka a páči sa mi aj ich štýl prezentácie :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

inak tento typ ciferníka je parádny, ja si už niekoľko dní hryziem do ruky aby som nekúpil tieto zenithy: http://forums.watchuseek.com/f29/fs-%BF-zenith-captain-palladium-fume-stunning-smoke-dial-1851986.html ale je mi jasné že moser & cie je ešte o niekoľko levelov vyššie

Odesláno

Nádhera gratuluju. Jsou to hodinky, které se blíží asi nejvíc mojí představě ideálních hodinek. Jenom bych asi zvolil stříbrný cifr a možná datumovku. Jinak ideální velikost, nádherný strojek, ruční nátah, 7 dní rezerva.

Pro mě možná až přílišná strohost ciferníku asi bych uvítal minutové indexy ve stylu Vacheron Patrimony to je asi jediná drobnost, i když chápu, že právě ten cift je vlastností a odlišením se.

Odesláno

Diky chlapi za krásné příspěvky. Ricoh jsem minulý rok prodal a pořídil Fuji X-Pro1, který má takový vintážní vzhled a výstup je na úrovni Canon 5D Mark II. Pouze jsem objednal včera mezikroužky mechanické, ty elektronické prostě nedungovaly.

Odesláno

Todle je super, lepsi nez "masovky" jako PP/VC/AP ten cifr a strojek je umělecké dílo.

haha, co to je za svet, ve kterem jsou PP/VC/AP nazyvany masovkama:)) perverzni.....

Odesláno

Tuhle firmu mám, od té doby co jsem je objevil, rád a fandím jim. Kdybych si kupoval oblekovky, tak bych zabrousil právě k H.Moser. Ty hodinky jsou na první pohled možná nenápadné (jsou to přece oblekovky), ale jako celek krásný a při bližším pohledu i plné naprosto precizních detailů. Kalibr je pecka a já osobně se nemůžu přestat kochat tím tvarem pouzdra - dokonalá elegance. Josefe velká gratulace a jsem rád, že je tu někdo vlastní.

Odesláno

Josefe, velka gratulace k nadhernym hodinkam! Dokonaly design neni ten, kam uz nelze nic dalsiho pridat, ale ten, odkud uz nelze odebrat. Krok mimo hlavni proud se v tomto pripade rozhodne vyplatil! A diky za pekne fotky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...