StanoBare Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Nádherný kus, no čo viac k tomu napísať. Korunka tak trčí, alebo predpokladám, je kvôli foteniu vysunutá?
Josef01 Odesláno 26. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Ano, korunka byla povytažená kvůli focení, naposlední fotce je již zasunutá. Mimochodem to vybrání pouzdra pod korunkou je skvělé řešení pro snadné vytažení korunky.
Chumpus Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Měl jsem možnost osahat si víc modelů... Velmi sympatická značka. O kvalitě se snad není potřeba bavit, to je jasné v okamžiku, kdy je člověk vezme do ruky. Jejich věčný kalendář je masterpiece. V platině definitivní hodinky.
Josef01 Odesláno 26. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Jo ty s kalendářem a ukazatelem rezervy na ciferníku jsou taky moc pěkné, ovšem to je zase o pár dalších levelů výše...
Exiztence Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Todle je super, lepsi nez "masovky" jako PP/VC/AP ten cifr a strojek je umělecké dílo.
Daemonultimate Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Tahle značka mi nedává spát od té chvíle, co ji vystavují v Koscomu, bohužel mohu nad ní, stejně tak jako nad tvými obrázky, jen slintat. Moc gratuluju nejen k hodinkám, ale především k tvému výběru. Horologie jak se patří.
Bells Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Předem říkám, že oblekovky nejsou vůbec nic pro mě, ale musím uznat, že todle je vážně paráda, ten cifr je krásný, jednoduchý, ale má své kouzlo a vypadá opravdu fantasticky, stejně tak musí být skvělé pokochání i tím průhledem na strojek. Vážně jsou to krásné hodinky a patří ti po právu velká gratulace.
furo Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 moser nádhera, super značka a páči sa mi aj ich štýl prezentácie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. inak tento typ ciferníka je parádny, ja si už niekoľko dní hryziem do ruky aby som nekúpil tieto zenithy: http://forums.watchuseek.com/f29/fs-%BF-zenith-captain-palladium-fume-stunning-smoke-dial-1851986.html ale je mi jasné že moser & cie je ešte o niekoľko levelov vyššie
Ondrej71 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Pepo, paráda . Moc zajímavé a netuctové hodinky a výborné fotky. Focené Ricohem?
Dali Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Nádhera gratuluju. Jsou to hodinky, které se blíží asi nejvíc mojí představě ideálních hodinek. Jenom bych asi zvolil stříbrný cifr a možná datumovku. Jinak ideální velikost, nádherný strojek, ruční nátah, 7 dní rezerva.Pro mě možná až přílišná strohost ciferníku asi bych uvítal minutové indexy ve stylu Vacheron Patrimony to je asi jediná drobnost, i když chápu, že právě ten cift je vlastností a odlišením se.
Josef01 Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Diky chlapi za krásné příspěvky. Ricoh jsem minulý rok prodal a pořídil Fuji X-Pro1, který má takový vintážní vzhled a výstup je na úrovni Canon 5D Mark II. Pouze jsem objednal včera mezikroužky mechanické, ty elektronické prostě nedungovaly.
NIGHTinGALE Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Tohle se ti fakt povedlo, Josefe. Trefa do černého. Krásnej kousek. Jako celá produkce Mosera.
OndraPod Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Nadhera!Design sice jednoduchy, ale naprosto promakany a verim ze budou delat radost jeste hooodne dlouho
Kid_A Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Todle je super, lepsi nez "masovky" jako PP/VC/AP ten cifr a strojek je umělecké dílo. haha, co to je za svet, ve kterem jsou PP/VC/AP nazyvany masovkama:)) perverzni.....
Lu2cz Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Nemám slov... Prostě dokonalost sama! Gratuluju!
Josef01 Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Přitom na ruce v místnosti vypadají naprosto nenápadně...
kolomaznic Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Nádherné, překrásné hodinky. Vždy když jsem byl v koscomu, tak jsem si je šel prohlédnout a vyhodnotil jako nejkrásnější ze všech co jsem kdy viděl. Super čistý jednoduchý design, fantazie.
Rampelnik Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Tuhle firmu mám, od té doby co jsem je objevil, rád a fandím jim. Kdybych si kupoval oblekovky, tak bych zabrousil právě k H.Moser. Ty hodinky jsou na první pohled možná nenápadné (jsou to přece oblekovky), ale jako celek krásný a při bližším pohledu i plné naprosto precizních detailů. Kalibr je pecka a já osobně se nemůžu přestat kochat tím tvarem pouzdra - dokonalá elegance. Josefe velká gratulace a jsem rád, že je tu někdo vlastní.
skalis Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Josefe, velka gratulace k nadhernym hodinkam! Dokonaly design neni ten, kam uz nelze nic dalsiho pridat, ale ten, odkud uz nelze odebrat. Krok mimo hlavni proud se v tomto pripade rozhodne vyplatil! A diky za pekne fotky.
Josef01 Odesláno 31. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Po ránu na stole.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se