straspol Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Vždy, když si řeknu už mě nemůže nic překvapit, přijde takové nakažlivé vlákno. Jediná možnost rychlé léčby je napsat SZ romuladovi. :-DHahaha, Ty taky ?? :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Trochu to tady oživím, protože mám pár dotazů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na Zenitech /1929/ jsem našel značky, které jsou určitě kvůli označení správných dílů z jedněch hodinek, což mě vedlo k ůvaze, že se tyhle hodinky opravovali tam, kde toho bylo víc pohromadě a mohlo by dojít k záměně dílů. Nebo je to z výroby.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a když jsem si vyzvedl ze servisu Mimo Avia, tak tam to je také.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a ještě jsem si vyzvedl Lanco po výměně skla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A skupinka u Tondy na stole Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Trochu to tady oživím, protože mám pár dotazů. Na Zenitech /1929/ jsem našel značky, které jsou určitě kvůli označení správných dílů z jedněch hodinek, což mě vedlo k ůvaze, že se tyhle hodinky opravovali tam, kde toho bylo víc pohromadě a mohlo by dojít k záměně dílů. Nebo je to z výroby.... No a když jsem si vyzvedl ze servisu Mimo Avia, tak tam to je také..20160314_071207.jpg20160314_071236.jpg20160314_071239.jpg20160314_071336.jpg20160314_070808.jpg a ještě jsem si vyzvedl Lanco po výměně skla20160314_071945.jpg20160314_071501.jpg20160314_071455.jpg A skupinka u Tondy na stole20160311_113659.jpgÁ pán z Prahy nám tady zdržuje našeho libereckého hodináře... Jinak samozřejmě paráda - vidě jsem tom tam na stole.Zajímavé, že ty Zenithy měly evidentně jiné sklo než ty moje - Tvoje mají sklo takové hodně vysoké a s poměrně ostrou hranou (možná to bylo tím, že byly o 10 let starší). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 To je divné, protože ten úhel je daný lunetou v které to sedí a já to mám u všech pilotek stejně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 (upraveno) To je divné, protože ten úhel je daný lunetou v které to sedí a já to mám u všech pilotek stejně. 20160314_124016.jpgVěřím, že to je origo. Možná nebylo to moje - bývalý majiel nechal 5.000,- Kč na servisu , takže třeba to obnášelo i nové sklo - už si to nepamatuju. Upraveno 14. března 2016 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 S těmi značkami je to překvapivé. Doteď jsem si myslel, že to byly záznamy o počtu servisů, ale asi teda ne, když jsou stejné značky na všech dílech. To pak vážně dává víc smysl evidence a spasování dílů. Díky za zajímavý podnět. A Michala bych poprosil, aby nepoužíval tlačítko citovat a neopakoval zbytečně celé příspěvky, když kromě něj nikdo jiný nepíše. Je poněkud hrůza, mít celou diskuzi dvakrát pod sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 (upraveno) Servisy jsou vyryté ve víčku u Zenith a Lanco to bylo pár záznamů, zato Mimo jich tam má hojně. Posláno Ťapinou Upraveno 15. března 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyB Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Zdravím, kamarád získal tyto hodinky a zajímala by ho značka, cca období a popřípadě jestli mají nějakou hodnotu? Díky za každý postřeh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 S těmi značkami je to překvapivé. Doteď jsem si myslel, že to byly záznamy o počtu servisů, ale asi teda ne, když jsou stejné značky na všech dílech. To pak vážně dává víc smysl evidence a spasování dílů. Díky za zajímavý podnět. A Michala bych poprosil, aby nepoužíval tlačítko citovat a neopakoval zbytečně celé příspěvky, když kromě něj nikdo jiný nepíše. Je poněkud hrůza, mít celou diskuzi dvakrát pod sebou.Asi se na tom úplně neshodneme: já citaci používám z principu. Ba naopak, pokud někdo píše pod příspěvek, na který reaguje a mezitím napíše někdo jiný, tak je v tom úplně ukázkový binec. Jasně, že jsem mohl ten citovaný příspěvek zkrátit, aby tam z něj zůstal jen první řádek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Půlstránkový příspěvek hned pod ním znovu zopakovat? Co je to za princip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 mám rád starý pilotky, tyhle čekají na poukaz do lázní. Novou korunku už mají, místní švec jim ušije novou kožku.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Schön . Před rokem jsi jedny prodával, tohle jsou jiný?PS: kde jsi sehnal korunku, taky bych potřeboval. Mám kontakt na výrobce Precisty PRS-9, že bych to zkusil, jsou podobné, ale čekám, že to nebude lacné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Jo tohle jsou asi ty úplně nejvíc pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 (upraveno) Zdravím, kamarád získal tyto hodinky a zajímala by ho značka, cca období a popřípadě jestli mají nějakou hodnotu? Díky za každý postřeh.Dobrý peklo, to je solidní bastl. A řekl bych že tam něco chybí.Jelikož není výrobce ani strojku tak bych viděl spíš něco samodomo.Takovej kutil tim.Ps. podle nápisu vzadu, kterej je naprosto mimo, tak si všimni že ten co to ryl to spíš jako přerážel. Takže inovace ala dálný východ. Upraveno 16. března 2016 uživatelem Marhi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Davide, jsou pěkné, ne že ne. Nějaké pihy tam jsou, ale jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Schön . Před rokem jsi jedny prodával, tohle jsou jiný?PS: kde jsi sehnal korunku, taky bych potřeboval. Mám kontakt na výrobce Precisty PRS-9, že bych to zkusil, jsou podobné, ale čekám, že to nebude lacné. To jsou jiný, už mám asi čtvrtý, vždycky se pomazlim a nakonec je prodam. Stejný příběh jako Diplomaty a Steelfishe, když je nemám, tak je sháním :-) Jo tohle jsou asi ty úplně nejvíc pilotky. Díky Davide, jsou pěkné, ne že ne. Nějaké pihy tam jsou, ale jinak ciferník je horší na okrajích, ale jinak jsou dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Tak jsem koukal na známé stránky http://www.antik-hodinky.cz/letecke-vojenske/10a ty Zenithy mají všechny ty samá rytá čísla plášť,luneta/sklo a víko. Bohužel se jich dost neshoduje , asi skládačky, takže je klidně možné, že to je už z výroby. No kdo ví.Také je krásně vidět, jak to má přechromované korunky a možná i pláště. Na mé korunce, která je jistě původní, není po chromu ani stopa a měla by tam být, v těch zářezech, tedy pokud tam někdy chrom byl, že.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 (upraveno) new balls Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. března 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Nový kósek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Tak to je vážně paráda! Předpokládám, že vše původní (jestli se nevyměnilo sklo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se