brnakp Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 (upraveno) Děkuju! Já vím, že tah jim sedí nejvíc ,ale tím střídáním řemenů aspoň trošku zaháním chronobundus... Upraveno 28. dubna 2020 uživatelem brnakp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Na tahu jsou taky sexy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arbacher01 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Dovolím se připojit s mými kráskami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Dneska s nima plánuju celej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Nikdy jsem neměl Ingy v ruce, tak se zeptám možná trochu blbě, ale mají ty díry po obvodu nějakou funkci? Jsou to krásný hodinky, ale na mě to působí, jako by jim zrovna něco vypadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Mají když jimi stahují šrouby lunetu, tak jak Genta navrhnul, tady už jde spíš o zachování designu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Jsem si ještě vzpomněl, že jsme nedávno řešili taky díry na spodní straně Aquatimerů, nevyřešili. Ty IWCíčka jsou samá ďoura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Na odtok vody ze strojku, neasi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Všechno je možné Každopádně tyto nejsou falešný jako u Ingů, ale jsou v nich šrouby, takže pravděpodobně mají co do činění s mechanismem lunety, si myslím...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Slépky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Antireflex + sluníčko = hned mám modré Aquatimery :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Tak jsem taky přezul na letni gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Jo, přesně tak, na letní počasí se k Aquatimerum hodí letní guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 No, ale nevim, jak dlouho vydrzim. Tah je tah. Schazi mi na ruce a navic akvace na nem vypadaji lip. Ale fakt je mam rad, jsem skori owg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 (upraveno) Jeste jedna nocni na gume :-) Upraveno 9. května 2020 uživatelem igor261069 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Dneska velký Yachty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Jachty z klubu jsou super hodinky. Mimo moje staré inženýry snad jediné IWC, které bych dal. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Tak to dám i sem, třeba se majitelé iwc chytnou a zaplní to tu kvalitníma fotkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Tak určitě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se