Gulas Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 I přes určité "logistické" potíže zařídil Ondra všechno ku vzájemné spokojenosti. Díky a budu se těšit příště! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 18. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Vidím, že HondzaX se rozjel :-) každopádně je to ultrapoctivý člen, kterého naprosto doporučuji. Díky a bylo mi ctí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Po relativně krátké době jsme "spáchali" další obchod, tentokrát v opačném gardu. A opět k naprosté spokojenosti. S čistým svědomím můžu HondzuX na 100% doporučit !!Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Komunikace perfektní. Obchod - rychlý, bezproblémový. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Všechno v naprostém pořádku. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Vše v naprostém pořádku, rychlá a bezvadná domluva....děkuji a těším se na další případný obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Dalsi neskutecne rychly obchod, uz ty boxy na hodinky nemam kde davat:))diky za obchod a zase nekdy priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Všechno v cajku a perfektní komunikace. Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Jako prodavajiciho doporucuji. Byla to rychlost a perfektne zabalene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Tohle mam na chronomagu rad, moc příjemné a diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morati Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Rychlý obchod.100% spokojenost. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 komunikace 100 %, stav hodinek 100%, rychlost 100 %, baleni 1000% dikes pane ! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Děkuji za obchod, 100% spokojenost s průběhem i výsledkem. Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Dobry obchod, rychla domluva a fajn pokec o hodinkach. Doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Prvni obchod a za sebe muzu rict, ze si klidne a rad zopakuji i v budoucnu. Rychla a vecna komunikace, platba jako z formule 1! Vse na pohodu a muzu jen doporucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Absolutně bezproblémový,rychlý obchod,mohu jen doporučit!!!Bezva pokec a stejný chronomagor do hodinek jako většina z nás !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Dohoda na výbornou, rychlost bleskova... Jediné co mě mrzí je ze jsme se nepotkali osobně ale to byla moje chyba... Za mě palec na horu a dekuju za prima obchod!!! Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Za mě též na jedničku. Rychlý,bezproblémový obchod. Velmi příjemná komunikace. Ještě jednou díky,bylo mi potěšením :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaM Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Rychla domluva a bezproblemovy obchod, doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Bylo mi ctí potkat se s Ondrou. Vše v naprosté pohodě. Díky za setkání, pokec i zrealizovaný obchod. Maximálně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se