jencekgs Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 To Libor2002: Hod jsem fotku, alespon to vlakno bude o necem.A priznavam vse co je v prvnim prispevku napsane. Proto mam dva roky Sinn UX, protoze je vsichni neznali hned poznaji a padaji mi ke kolenum:-)
libor2002 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Zatim starsi foto, dneska SMP na ruce nemam...
Tomak Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Já měl quartz Omegy hned 3x, a ty modré na překlápěčce mám stále jako své nejoblíbenější a definitivní.
Bells Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Kéž by to vlákno nemělo takový začátek, fotek těchto krásek za pouhých 50 Kč, jak nám řekl kolega mám spousty.
USER47 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 A co teprv takovej fejkař Tico1 a jeho quartzový Seika za 50Kč.:-Dhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66784-grand-seiko-sbgx103/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80540-seiko-s23617j1-gs-v-prestrojen%C3%AD/
pechino Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 jestli jsem pochopil správně první příspěvek, tak chlapík netvrdí, že ty omegy s inzerátu mají strojek za 50 kč, ale že i quartz za 50 kč vykazuje 95procentní spolehlivost... Tak přemýšlím, jestli tady antifíkaři neumí číst, nebo za vším vidí fíky :-D
Johny111 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 jestli jsem pochopil správně první příspěvek, tak chlapík netvrdí, že ty omegy s inzerátu mají strojek za 50 kč, ale že i quartz za 50 kč vykazuje 95procentní spolehlivost... Tak přemýšlím, jestli tady antifíkaři neumí číst, nebo za vším vidí fíky :-DZle si to prečítal a pochopil. Môžem Ťa ubezpečiť, že čítať dokážeme. Ako je to s Tebou ? "Ze zvědavosti jsem si nastavil upozorňování v sekci prodej a koukám na tento inzerát http://forum.chronom...view=getnewpost (nechápu proč, ale nemohu psát do diskuze toho inzerátu :-) Já se potrhal smíchy nad tím, že Omegy jsou také baterkáče :-) Jsem hodinkami nepolíbený, mám dvoje, cením si na nich hlavně spolehlivost a funkce (u prvních výškoměr a teploměr, u druhých vodotěsnost :-). Některé názory tady mne přivedly opravdu k smíchu. Ovšem Omega quartz je pro mne naprostá BOMBA :-D Uvažuji, proč by si někdo kupoval Omegy s quartz strojkem za 40 hadrů, když i nejlevnější quartzový strojek za 50 Kč vykazuje 95% spolehlivost??!! Napadá mne u těchto lidí jediná pohnuka a to úplně totožná s těmi, co si kupují levnější kopie hodinek (fake). Souhlasíte? :-D"
pechino Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 no jo no, máš pravdu, poslední větu jsem nečetl pozorně, sorry
clockyclock Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Tak tohle tema me rozsekalo.. :-D
kuncák7 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Tak tohle tema me rozsekalo.. :-D+1 skoda,ze jsem na tohle narazil az ted. Docela me to bavilo. Podle majitelu quartzek od omegy tipuju - samej fejkar zavislak :-)))).
Bells Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 A to já je chtěl dát do servisu na přeleštění a ono to vypadá, že bych je měl dát spíš na ekologickou likvidaci.
jencekgs Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Jmenuji se Honza a jsem fejkonos a pozer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se