Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Libor2002: Hod jsem fotku, alespon to vlakno bude o necem.

A priznavam vse co je v prvnim prispevku napsane. Proto mam dva roky Sinn UX, protoze je vsichni neznali hned poznaji a padaji mi ke kolenum:-)

post-20883-0-71917600-1434021183_thumb.jpg

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kéž by to vlákno nemělo takový začátek, fotek těchto krásek za pouhých 50 Kč, jak nám řekl kolega mám spousty.

Odesláno

jestli jsem pochopil správně první příspěvek, tak chlapík netvrdí, že ty omegy s inzerátu mají strojek za 50 kč, ale že i quartz za 50 kč vykazuje 95procentní spolehlivost... Tak přemýšlím, jestli tady antifíkaři neumí číst, nebo za vším vidí fíky :-D

Odesláno

jestli jsem pochopil správně první příspěvek, tak chlapík netvrdí, že ty omegy s inzerátu mají strojek za 50 kč, ale že i quartz za 50 kč vykazuje 95procentní spolehlivost... Tak přemýšlím, jestli tady antifíkaři neumí číst, nebo za vším vidí fíky :-D

Zle si to prečítal a pochopil. Môžem Ťa ubezpečiť, že čítať dokážeme. Ako je to s Tebou ?

"Ze zvědavosti jsem si nastavil upozorňování v sekci prodej a koukám na tento inzerát http://forum.chronom...view=getnewpost (nechápu proč, ale nemohu psát do diskuze toho inzerátu :-) Já se potrhal smíchy nad tím, že Omegy jsou také baterkáče :-) Jsem hodinkami nepolíbený, mám dvoje, cením si na nich hlavně spolehlivost a funkce (u prvních výškoměr a teploměr, u druhých vodotěsnost :-). Některé názory tady mne přivedly opravdu k smíchu. Ovšem Omega quartz je pro mne naprostá BOMBA :-D Uvažuji, proč by si někdo kupoval Omegy s quartz strojkem za 40 hadrů, když i nejlevnější quartzový strojek za 50 Kč vykazuje 95% spolehlivost??!! Napadá mne u těchto lidí jediná pohnuka a to úplně totožná s těmi, co si kupují levnější kopie hodinek (fake). Souhlasíte? :-D"

Odesláno

Tak tohle tema me rozsekalo.. :-D

+1 skoda,ze jsem na tohle narazil az ted. Docela me to bavilo. Podle majitelu quartzek od omegy tipuju - samej fejkar zavislak :-)))).

Odesláno

A to já je chtěl dát do servisu na přeleštění a ono to vypadá, že bych je měl dát spíš na ekologickou likvidaci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...