dr.sphinx Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 No a jaké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Mňa silno lákajú DS 30 so žltou sekundovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Ekologická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Včera mi přišel od Konráda balíček.Už jsem se na to těšil. Musím říct že to NATO je dost pěkné. Modré, 20mm s matovým provedením kovových prvků. Materiál, že kterého je pásek je parádní. Na obrázcích to nevypadá, ale na světlé působí,že dává efekty, žádná diskotéka nebo chameleón. Decentně. Tak trochu jak kdyby to byl satén nebo zlatohlávek Je sice trošku tlustší než jsem čekal ale dost ohebné na pohodlné nošení. Mezera mezi stěžejkou a pouzdrem je tak tak akorát aby se tam vlezl. Jestě k tomu poslali nahradní stěžejky. A přihodil jsem si tam i Konrádův vystežejkovač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 To vypadá dobře s tím natem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 (upraveno) Ještě jsem zapomněl zmínit asi to nejdůležitější... kovové prvky řemínku jsou (nebo aspoň tak vypadají) ze stejného materiálu jako je pouzdro. Upraveno 27. dubna 2019 uživatelem Wladimir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Dceřinka si dnes blbla se svítícími trubičkami. Tak jsem si taky zablbnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 To vypadá dobře s tím natem.Stýská se ti po DA34, co? Wladimir# fajn fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Jojo, občas se mi zasteskne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Mně taky. Měly něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Měly hodně co dosebe. Ty barvy, pouzdro, náramek, antireflex, čitelnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 To vypadá, že se brzo objeví nová poptávka ve vláknu koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Sháněl se tu někdo po hodinkách Damasko ? :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 To vypadá, že se brzo objeví nová poptávka ve vláknu koupím. Jedině nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Damasko a MN strap. Asi nejpohodlnější pásek, jaký jsem kdy měl.@MíraMíra: jestli se nepletu, tyhle Damaska jsou původně tvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 To je možný, ale první majitel jsem nebyl. Klidně bych je zas ponosil, to pouzdro je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 ...v hamace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Jj, nejlepší pohled na svět je z hamaky. Dnes první bezkontaktní kafe z automatu a přemnožený vteřinový ručičky. Mimochodem platit 5kč kartou je supr, tím už se úplně obejdu bez drobnejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se