Radik Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Občas mám choutky svoje déčka nabídnout do prodeje, ale když vlezu do tohoto vlákna, vždycky mě to přejde. Sice je teď nějak nenosím, aktuálně mě táhnou spíš potápky s lunetou, ale to je fuk. Byla by věčná škoda se jich zbavovat. Chyběly by mně. Tím spíš na tahu, na kterej už bych se asi příště s ohledem na jeho cenu nerozhoupal. Ale když koukám na jejich stránky, je rozhodně z čeho vybírat. Tak jsem je aspoň vytáhnul a udělal pár čerstvejch cvaků. Až mě na ruce omrzí Seika, asi sáhnu na čas zase po Déčkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Nádhera! Neměl jsem fotogeničtější hodinky. Proto tohle vláno navštěvuju stále, i když už Damaska dávno nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 To já když koukám na některý modely, tak si naopak říkám, aby mně neruplo v kouli a najednou neměl dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Dvoje jsou samo vždycky lepší než jedny Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Da34 mám taky rád. Nejspíš by se úplně nejčastěji na ruku taky nedostaly, ale doma by mi vůbec nevadily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Na zivo je Bedjassonova kombinace DA34 a sedy dvoudilny nylon naprosto dokonala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Prostě mi seděj jak ulitý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Se nedivím. Mně Déčka taky seděly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Před chvílí jsem je po opravdu dlouhý době opět na čas nasadil, tak se tu občas objeví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Než jsem se přihlásil na Chronomag tak jsem žil v domnění, že tu a tam se mi nějaká fotka fakt povede. Teď už vím, že fotím spíš jen pro radost. BTW. Děláte krásné prezentace hodinek Pánové.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 No já nevím, zrovna hodinky se mně fotit moc nedaří. Krajiny mně kdysi šly mnohem líp Ale nějakou dobu to tu budu oživovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Tak ale Damaska se zrovna fotí úplně samy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 To jo, žádný zbytečný odlesky, stačí jen klidná ruka a dobře zaostřit. Tak pokračujeme. Přihoďte sem rači někdo další, ať to tu těma DA34kama nepřeplácám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Tano, ty bereš dětem hračky? Počkej až Ti budou brát ty tvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Dobrá bzukavka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Jedeme dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Tak další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Já jsem snad v tomhle vlákně sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se