marecenator Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Uz by to od Damaska chcelo nejaky novy model, inovaciu po nemecky.Napriklad DA36 s ciernym cifrom a..ciernou sekundovkou. Taku este nemaju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 DS30...ty bych bral, jen je skoda ze misto ledoveho kaleni maji ?jen? ponorkovku. A taky nikde nepisou presnou odolnost na magnetismus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidak Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 DC67 a Iso oranž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 mas naky doyebany datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Spíš má posunutý čas o 12 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 jj, to vidim, spis jsem narazel na to, ze 16. neni v utery Jinak zajimava kombinace oranzovy ISO a cerne pouzdro, chtelo by to oranzovy lumi bod na lunete a oranzovu vterinovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 (upraveno) DA42 Upraveno 27. ledna 2020 uživatelem Wladimir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 (upraveno) Ten tah mají parádní. Dělají k němu už sponu s mikroregulací, nebo je to jak bejvalo? Takovej masiv už musí být na ruce znát, to já rád.Tohle se mi moc líbí Upraveno 28. ledna 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 DA42 černobíle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 @DaemonultimateNemám je nově. Jsou cca. 3 roky staré a mikroregulace tam není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Mikroregulace u tohoto náramku je řešena rodílnou délkou článků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Siwi to vím, nestačí mi to. Ruka mi v létě udělá skoro 2cm rozdíl, takže třeba ani spona na LHC nestíhá.Wladimíre...díky a parádní fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 No jo, znám ten problém. Já měl tehdy štěstí, že mi ten náramek sedl. Naštěstí Déčkům skvěle sluší i nejrůznější řemeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tomuhle říkám OWG a furt jsou jak nový. Pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Nějaký čas už si hoví v krabici, tak jsem jen ofoukl prach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se