tano Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Siwi, tobe ta vyrostlo slunce, net:) krasna fotka!! Diky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Slunce přímo ne, ale slunečník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Slunce přímo ne, ale slunečník No, dobry napad . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Hoši, vy tu jedete pecky ... krásné fotky a opravdu všechny ... zejména bargrovy přírodní se mi moc líbí, Tano, Siwi, Bacil, Míra, MJ ... pěkně jste to tu rozjeli, velmi fotogenická hodinka, ožilo to tu parádně. Jinak isofrane jim sekne parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 (upraveno) ...home office je peklo. Upraveno 14. září 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 ...home office je peklo.Home office??? To u vas jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Home office??? To u vas jde?...když jsi šéf, tak jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Pěkný kancl-foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Hoši, vy tu jedete pecky ... krásné fotky a opravdu všechny ... zejména bargrovy přírodní se mi moc líbí, Tano, Siwi, Bacil, Míra, MJ ... pěkně jste to tu rozjeli, velmi fotogenická hodinka, ožilo to tu parádně. Jinak isofrane jim sekne parádně. No já už jsem zas dofotil. Rozhodl jsem se nakonec pro DA34 a tak si DA36 zas našly nového majitele.Já ted řeším jestli na tahu, bo bez tahu a kde je vzit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 No já už jsem zas dofotil. Rozhodl jsem se nakonec pro DA34 a tak si DA36 zas našly nového majitele.Já ted řeším jestli na tahu, bo bez tahu a kde je vzit Na tahu woe!! ne? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Na tahu woe!! ne?No nejlíp jo ale ještě se nepřihlásil žádnej sponzor Nehlaste se všichni:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 No nejlíp jo ale ještě se nepřihlásil žádnej sponzor Nehlaste se všichni:D Ja vim, neni zrovna nejlevnejsi, ale budes 100% pancerovej Mira-Deckar! :) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Tak to bych teda měl, když je teď tolik toho terorismu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Tak to bych teda měl, když je teď tolik toho terorismu To byla svanda samo., ale ja jsem tahovej, tak se nediv. Vse ma sve +-, jsem zvedavy, jak se rozhodnes. Jak to vidis %? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 (upraveno) Já to vidím tak, že bych stoprocentně bral tah, ale má peněženka to nejak nechce pochopit a namnožit peníze. A vzhledem k tomu, že je tady nemá na tahu zrovna přehršel členů, tak to moc nevypadá ani na kup z druhé ruky. Upraveno 14. září 2016 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 No, faktem je, že Damaska na tahu se v prodejní sekci asi moc často neobjevujou. Ačkoliv... Co já vím, zas tak často tam nechodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 MiraMira: nemame stejneho vyrobce penezenek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Siwi: v prodeji na tahu myslím DA34 ještě nebyly. Tano: :D je to možný, ale ta tvoje má asi aspoň občas lepší období. Soudě podle toho, že už jedny D na tahu máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se