Sacíbagr Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 ...Siwi, pecka. Já přidám jen obyč mobilovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 ...jsem zase chvilku doma, tak mám čas na psa a lítání po venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 ...jsem zase chvilku doma, tak mám čas na psa a lítání po venku. Tvoje fotky z venku mají moc fajn atmosféru a barvy. Já přidám jednu z interiéru: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 siwi: tak tohle se mi sakra libi!!! Ta barva lumi jak koresponduje s tema bombonama-neco co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Dečka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 parada. ten remen vypada impozantne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Díky... je to hirš heavy calf... bohužel minulý týden praskl v místě největšího ohybu na druhé straně...na fotce to není vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 jak dlouho byl nosenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 jak dlouho byl nosenej?Myslim ze tak tri ctvrte roku.. nic moc co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 3/4 roku je super vykon. to je imo OK:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 @Siwi paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 siwi...jak jinak než paráda! ty poslední dvě jsou opravdu velmi povedený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Co dodat.. prostě jako vždy to máš výborný siwi !Kdojinej, ten řemen vypadá moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 siwi: tak tohle se mi sakra libi!!! Ta barva lumi jak koresponduje s tema bombonama-neco co to je @Siwi paráda. siwi...jak jinak než paráda! ty poslední dvě jsou opravdu velmi povedený! Co dodat.. prostě jako vždy to máš výborný siwi !Kdojinej, ten řemen vypadá moc dobře. Díky. Zrovna jsem si při focení této série říkal, že by Damaskům docela slušelo, kdyby ručky a indexy měly barvu luminiscence a vteřinovka byla oranžová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Kancldájving: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 V lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Dobre dobrany remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Tak jsem se přece dočkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se