kuncák7 Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Když to vyjde, tak by tam měla být i Albánie a Monte Negro ( mé oblíbené horské destinace ).
shotik Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Kdyby to někdo byl ochoten posunout tak 3.-5.7. Madarsko11.-12.7. Polsko, Oswetim , Olomouc18.-19.7. Sněžka Ostatní termíny jsou mi fuk a vyfotím je tak leda z okna páč už nikam moc nepojedu .)
Lamiczka Odesláno 23. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Zdravim z prechodu Rychlebek, zapnul jsem navecer mobil, abych sem nakoukl. Poladim ty terminy ve ctvrtek jak se vratim. Monstra jsou samozrejme semnou, takze fotky pak hodim, jak to zpracuju. Zatim jedna motivacni - rychlocvak mobilem ze spacaku Upraveno 23. června 2015 uživatelem Lamiczka
Sphinxx Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Docela bych se přidal na seznam, je ještě ta možnost? Oranžády mě mj. docela lákaly. Takže pokud to lze, tak - Sphinxx - Praha - kdykoliv .
Tittus Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Jestli se vejde, tak Sphinxxe vsuňte třeba za mě, rád mu hodinky předám
Ruiz.aw Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Tak monstra jsou u mě, děkuji Jardovi za prima pokec a hurá na dovolenou :-)
Ruiz.aw Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 zdar, první fotky jsou v galerii.
Lamiczka Odesláno 5. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2015 (upraveno) Paráda, díky za fotky, prej maďarský servírky :-)Tu váhu jinak dělá hodně to watchadoo, ale i tak je to kus železa no :-) Upraveno 5. července 2015 uživatelem Lamiczka
Ruiz.aw Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Paráda, díky za fotky, prej maďarský servírky :-)Tu váhu jinak dělá hodně to watchadoo, ale i tak je to kus železa no :-) Servírky ..... byla jedna, při placení se mi koukala na levou ruku a já platil pravou a to mě dost zmátlo .... pak jsem si uvědomil, že mám monstra a bylo vše jasné :-) Tak jsem se hezky usmál a následně vysvětloval manželce, která to nepobrala :-)
ABCDE Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Servírky ..... byla jedna, při placení se mi koukala na levou ruku a já platil pravou a to mě dost zmátlo .... pak jsem si uvědomil, že mám monstra a bylo vše jasné :-) Tak jsem se hezky usmál a následně vysvětloval manželce, která to nepobrala :-) to si tady neměl psát, že je to takový kun*olap, teď je budou chtít všichni na foru
Ruiz.aw Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Většina už je má, měla, nebo bude mít :-)
Lamiczka Odesláno 7. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Přihlásilo se pár nových, dřív jsem se k tomu nedostal, ale ani nebylo moc třeba, u Balatonu budou ještě 4 dny Protože se Flipik přihlásil dřív, že je veme na dovolenou. tak bych nechal jeho třetí místo - pokud to teda nebudu zbytečně moc komplikovat Nickolasovi. Bratislavu bych posunul za Ostravu, bohužel to asi jinak nešlo, ta předávka je moc na knop a dost pochybuju, že by v té době jel náhodou někdo místní OVA - BLAVA Pokud by to přes Nickolase za jakéhokoliv důvodu nešlo (chudáka ho trochu zneužívám ) varianta 2 je nechat je v Praze shotikovi, který by je vzal na Sněžku a pak je poslal do Bratislavy poštou. Flipika by to tak přeskočilo a měl by je někdy v průběhu jak budou v Ostravě, pak by to pokračovalo stejně dál... ABCDE - Ostrava, někam ho tam prosím šoupněte mezi sebe, jak budou hodinky v Ostravě Shinxx -> za Titta 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - nejlépe srpen - Praha9a) Shinxx - kdykoliv - Praha10) paia - kdykoliv kromě přelom červenec srpen - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Valmez17) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno
shotik Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 U mě Sněžka padla. Takže klidně beze mě zatím. Udělám jim výlet jinam
Ruiz.aw Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Omluvte kvalitu fotek. Foťák, jakožto spoustu jiných věcí jsem zapomněl, takže se snažím s lumia 830.
Ruiz.aw Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 V galerii jsou poslední fotky a za chvíli se budu s monstry loučit, ale už teď můžu říct, že ne na dlouho....
Lamiczka Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Díky moc za fotky, hodinky jsou tedy zpět v ČR a měly by putovat dnes nebo zítra do Ostravy, už je to domluveno Zatím je i šance, že nebudeme muset měnit další pořadí a dostanou se i na dovolenou s obchodnikem a pořadí půjde zachovat jak bylo Ostraváci, prosím pak mezi sebe nějak vsuňte ABCDE - napsal jsem ho 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - nejlépe srpen - Praha9a) Shinxx - kdykoliv - Praha10) paia - kdykoliv kromě přelom červenec srpen - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Valmez17) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno
Flipik Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Přátelé nová destinace Monster je chorvatský ostrov Pag. K moři ideální potápky, tak snad se vám budou fotky líbit. Galerie je tady.
Ruiz.aw Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Tam se budou mít lépe oproti teplé louži v Maďarsku. Bacha na chorvatské servírky :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se