Alexion Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 uzil som si ich, svoje dojmy dam dokopy aj s nejakymi fotkami, len co si najdem cas. inak su uz v preprave k dalsiemu v poradi. diky lamiczka
Lamiczka Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Díky za info, nemáš vůbec zač, na report se těším Ještě odkaz na monster galerii kdyby někdo nevěděl 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - nejlépe srpen - Praha9a) Shinxx - kdykoliv - Praha10) paia - kdykoliv kromě přelom červenec srpen - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha
paia Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Hlásím, že moje monstra ze SG už dorazili, dnes jsem si je užíval celej den.
Flipik Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 no jo nejsou Monstra jako Monstra, a vlákno jako vlákno
lloffass Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Vidím, že pořadník tady je dlouhý... Ale kdyby se povedlo, vzal bych je na Srí-Lanku... Asi termín před Farkou - od 18.11. do 10.12., převzít a předat někde v Ostravě či blízkém okolí. Vytvořili bychom společnou srovnávací galerii ;-)
lloffass Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Vidím, že pořadník tady je dlouhý... Ale kdyby se povedlo, vzal bych je na Srí-Lanku... Asi termín před Farkou - od 18.11. do 10.12., převzít a předat někde v Ostravě či blízkém okolí. Vytvořili bychom společnou srovnávací galerii ;-)
Sphinxx Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Paia je měl mít až po mě, chybím nebo nějaká změna? Moc se na ně těším, navíc teď tu sháním černá Monstra a asi nejsou .
Lamiczka Odesláno 3. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Vidím, že pořadník tady je dlouhý... Ale kdyby se povedlo, vzal bych je na Srí-Lanku... Asi termín před Farkou - od 18.11. do 10.12., převzít a předat někde v Ostravě či blízkém okolí. Vytvořili bychom společnou srovnávací galerii ;-)V tu dobu uz se hlasil swanieck a bere je do afriky - viz tabulka, takze se omlouvam, ale prvni ma prednost. Urcite se ale muzes pridat do seznamu na pozdeji.
lloffass Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Toho já přehlídl... A Afrika má přednost, to vůbec neprotestuju ;-)
Lamiczka Odesláno 3. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Hlásím, že moje monstra ze SG už dorazili, dnes jsem si je užíval celej den. tak se taky někde nezapomeň pochlubit fotkou. Předpokládám, že nový, nebo snad ještě někde byla k dostání SKX verze?
Lamiczka Odesláno 3. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Toho já přehlídl... A Afrika má přednost, to vůbec neprotestuju ;-) Jasně, však kdyby jsi jel někam i později nebo je chtěl zkusit jen doma, tak se napiš
wizard-ov Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Už jsou na cestě.. Hlásim, že včera překročily státní hranici SR/čr..
wizard-ov Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Monstra jsou doma, tah prodloužen, ready for action....
Lamiczka Odesláno 7. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Paia je měl mít až po mě, chybím nebo nějaká změna? Moc se na ně těším, navíc teď tu sháním černá Monstra a asi nejsou . Já tě vidím v seznamu jako 9a - přidával jsem tě tam dodatečně, pokud se Paia neozve, že by chtěl srovnat nový a starý a tím nepustil místo, tak tě hodím na jeho pozici. Když se na to tak koukám, tak to fakt moc letní nebude, možná do příštího léta :-D Monstra jsou doma, tah prodloužen, ready for action.... Supr, tak snad už přes víkend nějaká akce byla Budu se těšit na případný fotky...
paia Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Já psal, že svoje monstra už mám, takže přenechávám místo...
Lamiczka Odesláno 7. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2015 OK 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - nejlépe srpen - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha Ještě odkaz na galerii kdyby někdo nevěděl
wizard-ov Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Zítra je beru na sraz ostravské buňky, tohle jsem fotil narychlo v sobotu, ale nemám to ani odvahu hodit do fotosekce
Sphinxx Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Já tě vidím v seznamu jako 9a - přidával jsem tě tam dodatečně, pokud se Paia neozve, že by chtěl srovnat nový a starý a tím nepustil místo, tak tě hodím na jeho pozici. Když se na to tak koukám, tak to fakt moc letní nebude, možná do příštího léta :-D Já psal, že svoje monstra už mám, takže přenechávám místo... Pánové omlouvám se za ty "šachy", přehlédnul jsem, že má Paia nové ... takže v poho, každopádně jsem za Tittusem, takže osobka v Praze asi někdy v/před zimou bude fajn.Tome těším se .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se