Wagoneer Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Pŕidávám se ke "Klukovi bukovi" a doporučuji Wardy. Steiny se mi líbily, měl jsem je v ruce, ale nakonec koupil Wardy v 38mm. Nějaké foto v mém chlubícim vlákně. Snažím se být objektivní, ale zpracování Wardů mi pŕipadá lepší. WR, keramika, safír. To vše za dvacku. Jsem rád, že jsem se tak rozhodl. Je to zase trochu něco jiného.
Zelus Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Za me taky Steinhart, Wardy mi prijdou jaksi laxni, takovy co neurazi ani neohromi a to ja nenam rad... na stejnech se mi libi ze maji bronzovy modely, i titan a navic modely co jsou vylozene originalni a nicemu se nepodobaji jako treba Triton a Apollon :-)
Radimk Odesláno 26. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2015 U obou mě trochu zaráží proklamované Sviss made, přitom jeden je z Němec a druhý z Albionu, přijde mi to regulérně jako parazitování a je mi jedno poměr výroby nebo kdo kdy kde to vystrouhal či co.Štajnů bylo doma několikero, Wardy jsou doma doposud a fakt bych byl na vážkách..Tak se zeptám i jinak- další adepti v této kategorii?
Kluk jako buk Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Ano... Z dalších mě napadá třeba Hamilton. Nebo u nich je americkej pouze design? Přiznávám se, že teď netuším. Nicméně jak je to se štemplem Swiss Made u spousty těhle low end značek je kolikrát složitý dopátrat. Chr. Ward jsou v tomhle myslím otevřený jak to jen jde. Na druhou stranu ty podmínky pro Swiss Made jsou nějak nastavený, a pokud je splňujou (bo ETA i Sellita snad švýcarský jsou), proč toho nevyužít. Parazitováním bych to nenazýval. "Made in Britain" moc důvěry po první sezoně IT Crowd asi nevzbuzuje. Řádově dražší Bremont to dělá stejně, aspoň u některých svých modelů. Další adepti? Glycine Combat Sub, i když nejsou tak blýskavý, osobně bych tam zařadil i Longines, s tím, kolik použitých se tu kolem dvacky točí, a tím, že cena nových Conquestů začíná jen lehce nad Tridentama. Samozřejmě Certina, Davosa...
Kluk jako buk Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Jenom dodám, že se v týhle kategorii pohybuju už pár let, a zatím jsem neobjevil nic, co by ke mě promlouvalo takovým způsobem, jako nový Tridenty.
Radimk Odesláno 26. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Mno.. taktéž můžu řict, že kategorii +-20 jsem prolezl sakumprásk a právě Tridenty ve mně vzbuzují rozporuplné názory. To DNA od SMP tam pořád cítím.
kuncák7 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Kdybych opravdu musel vybrat jen z těhle dvou, tak bych vybral ty Tridenty od ChW. Dle mého je tu vidět uhlazenější design ( u steinů bych zabrousil úplně k jinému kousku do vody ).
mlsoun1 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Přikláněl bych se rovněž ke zn. Christopher Ward.Mohl jsem si omakat oboje a Wardy se mi moc líbí.Zpracování na jedničku,keramická luneta,vodotěstnost 600M(toto nikdo nevyužije),ale potěší to. Je fakt,jak píše kolega RadimK,tak cifr je jako u Seamasterů,ale Steinhart se taky opičí.Takže toto bych neřešil.
Roman-ZA Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 K Steinom hovori to, ze sa predavaju u nas. Mas na ne zaruku. Ak sa ti nieco pos... na Wardoch, tak si mozes hvizdat alebo to poslat spat na vlastne naklady.
Radimk Odesláno 26. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Wardi mají záruku taktéž nadstandartní, a + pošta je to nejmenší.Zatím sem s nimi žádné potíže teda neřešil.Se Štajnama jsem si užil své, i když musím říct, že taktéž bez ztráty kytičky na jejich straně.
Roman-ZA Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Ja som staromilec. Nerad kupujem veci z nejakych prdelakovic na druhom konci sveta.Ak by mali u nas predaj, tak s nimi nemam najmensi problem. Kazdopadne, nech sa vyberie to, co sa paci a bude sluzit k spokojnosti.
Messiah Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Ty Wardy maji koule jsou takove libivejsi... ty stejny me moc neberou ve srovnani vzhledu jsou to sice potapky ale uplne jineho charakteru. Zalezi v cem chodis obleceny...Steiny mimochodem krute kopirujou Stowu.
hejdik Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Měl jsem možnost tyto "Štajny" chvíli vlastnit a bylo to pro mě lehké zklamání. Zespodu poměrně ostré hrany pouzdra docela tlačily. Lunetou šlo otočit pouze po nemočení do vody, jinak tuhost chodu a hladké okraje lunetzy prakticky nedovolily otočení, pouze s největším úsilím. A manipulace s korunkou byla za mě taková nejistá,při zašroubování jsem měl jakoby pocit,že není úplně dotažená.Prostě takové nečitelné. Ale zase jako plus ,jejich moc pěkný design.
Radimk Odesláno 8. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Ta hrubost mi u Štajnů přijde spíš jako vlastnost, měl sem několikery, pilotky 47mm, několik Tritonů a u všech byla nějaká ta hrana.CH.W. jsou opravdu "hladší", každá hrana pouzdra je opracovaná rádiusem..Se mi zdá že více plusů má Anglická hlava a Švýcarské srdce..
PavelSch Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Tohle resim už nejaky ten týden a zatím jsem spíše pro trident. Libi se mi vzhledove (urcite červena luneta a cerny ciferník) a hlavně je mají i v quartzu. To že jsou více originálnější než Steiny už beru jen jako bonus. Proc jsem je zatim nekoupil? Jsem sice nakloneny ke quartz (rad hodinky střídám, nemusím mit winder a je to zkrátka pohodlnější) ale rikam si jestli by nebylo vhodnější už v tehle cenove hladině koukat po mechanikách, nehlede na to ze Steiny jsou o 4k levnější a právě tu mechaniku mají. Zkrátka za 14 k quartz si myslím že je dost a připlácet dalších 6 a více za Trident 600 abych dostal automaty když muzu mit Steinhart..kdybych se motal kolem 20 (což nechci) přizval bych ještě glycine. No zkrátka za me Ward pokud bych neresil peníze, cena výkon asi Steinhart Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Wagoneer Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Pavel - trochu zakopu za Warda. Myslíš takhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alexion Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 ja by som s cistym svedomim tridenty postavil na uroven hydroconquestov. mozeme polemizovat ale wardy su urcite kvalitativne dalej ako steiny.ja mam starsi model tridentov s hlinikovou lunetou a co sa tyka kvality nie je im co vytknut. na novych aj starych wardoch mi vadi len napis london pod logom, inak su to prdacke hodinky.
PavelSch Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Pavel - trochu zakopu za Warda. Myslíš takhle?Hm, přesne takhle ale jak rikam, quartz by se mi líbil, pokud by byly cenove na úrovni Steinu (ktere mají ETU) tak je to must have. Ale takhle..no jsou krásný! 38 nebo 42? Mám zápěstí 17,5. Hm hm..nevím nad čim přemýšlím ale asi je mi proti srsti dat za quartz vic než za mechaniku když ty hodinky jdou víceméně proti sobe. Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se