guzmic Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 To nevím...Bych si tipnul, že ju dali schválně takto vedle, aby tam právě nenadělala paseku, když by je někdo dlouho skladoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Je to dost pravděpodobné. Máš to pěkný, prostě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 @siwi Na jednu stranu, je chci nechat jako jsou. No na druhou, bych je aj rozbalil a hodil tam baterii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 S takovýmhle úlovkem bych řešil stejný dilema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 @siwi asi jdu objednat nějaký digi Casio za pětistovku fungovat budou stejně a tohle nechám v krabici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Jo, to by mohlo zabrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Ja dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 A dnes este starsie. Rok 1973 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Z tychto mam tiez radost. Spravny vintazny digitalkar si vsimne zvlastnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 No, první jsem si všiml nepovedeného neoriginálního tahu... Jinak asi reproduktor nad displejem a 4 tlačítka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Tah je z ruských elektronik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Ano tah je rusky, No a Frostie na to kapnul. Jednoduchy displej a maju alarm. Aj ten zvuk co vydavaju je zvlastny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Jo, čtyřmístný s alarmem se tady před časem už mihly. Nelsonic, myslím. Dost jsem se tomu konceptu tehdy divil. V ruce jsem nic takového nikdy bohužel neměl.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Po vymene krystaloveho oscilatora sa dostavil uspech. Trocha som sa zapotil, lebo opravovat nieco na keramickej doske, je vzdy riziko. rok 1976 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Dobrá práce Gombo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Kolegové, mám na vás prosbu. Digitálky tohodle období se mi hodně líbí a o nějakých bych i uvažoval. Souačasně se v tomhle segmentu nějak moc neorientuju a nerad bych naletěl, takže uvítám jakýkoli rady i nasměrování. Jde mi o klasický, kovový digitálky (převážně se mi nejvíc líbí Seika), na běžný nošení. Tj. měly by bejt ve slušným stavu, jak vizuálním , tak i funkčním a měly by mít potenciál, aby byly normálně nošený. Líbí se mi třeba tyhle: https://www.chrono24.cz/seiko/seiko-quartz-alarm-chronograph-111988-lcd-digital-vintage-grey--id12576111.htm a pak samozřejmě nádherná klasika: https://www.chrono24.cz/seiko/seiko-1974-digital-lemon-face-quartz-lcd-watch-0624-5000--id17207923.htm V případě těch prvním netuším jak je cena OK/mimo, v případě těch lemon face je to především pro mě přes čáru finančně. Chápu, že se z jednoho či dvou odstavců vašich odpovědi nestanu odoborníkem, ale fakt ocením nasměrování (kam se kromě Chrona24 a ebay zaměřit), případně na jaký modely koukat a čeho se primárně vyvarovat. Konečně, kdyby někdo mělo něco z tohodle ranku doma, rád se jich ujmu. Díky za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 (upraveno) Dnes taketo Upraveno 13. listopadu 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 8 hodinami, warann napsal: Kolegové, mám na vás prosbu. Digitálky tohodle období se mi hodně líbí a o nějakých bych i uvažoval. Souačasně se v tomhle segmentu nějak moc neorientuju a nerad bych naletěl, takže uvítám jakýkoli rady i nasměrování. Jde mi o klasický, kovový digitálky (převážně se mi nejvíc líbí Seika), na běžný nošení. Tj. měly by bejt ve slušným stavu, jak vizuálním , tak i funkčním a měly by mít potenciál, aby byly normálně nošený. Líbí se mi třeba tyhle: https://www.chrono24.cz/seiko/seiko-quartz-alarm-chronograph-111988-lcd-digital-vintage-grey--id12576111.htm a pak samozřejmě nádherná klasika: https://www.chrono24.cz/seiko/seiko-1974-digital-lemon-face-quartz-lcd-watch-0624-5000--id17207923.htm V případě těch prvním netuším jak je cena OK/mimo, v případě těch lemon face je to především pro mě přes čáru finančně. Chápu, že se z jednoho či dvou odstavců vašich odpovědi nestanu odoborníkem, ale fakt ocením nasměrování (kam se kromě Chrona24 a ebay zaměřit), případně na jaký modely koukat a čeho se primárně vyvarovat. Konečně, kdyby někdo mělo něco z tohodle ranku doma, rád se jich ujmu. Díky za ochotu. Moje rada - nenakupovat na Chrono24. Potom si najdi typové označení hodinek, které bys chtěl a vyjeď si v ukončených aukcích na ebay, za kolik se ty které prodávají. A potom zkus do něčeho, co si najdeš v živých aukcích, jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Skus popozerat tu http://www.vintagelcd.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 8 hodinami, Gombo napsal: Dnes taketo Muzes prosim dat dynko? -diky. A ten napis znamena vicero budiku? Jsou to jedny z tisicu noname a jen pouzili napis Sanyo ? , nevim neco se mne na nich nezda font fy, neni logo ? i kdyz ten se v te dobe vyvijel a mohlo by i byt. Meli tenkrat i celkem jemne a kvalitne provedene "reminky" a tento se dle obr. tak jevi. I moduly si ze zacatku delali sami. Treba takto... V te dobe fy delala snad vse(asi krome lodi) , stejne jako dnes samsung. To nedelali ani u sony, aspon teda nevim, ze by meli divizi na hodinky(nebo vyrabeli tenkrat?). Asi jim i doslo, ze udrzet vyvoj vseho nezvladnou, aspon se tedy snazili mit na trhu zastoupeni v kazdem segmentu. Do hodinek se svoji znackou tedy pozdeji pouzivali jako mnozi jini moduly velkych hracu...viz predstavene zde ve vedlejsim vlakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se