Gombo Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 @ponorka9 ten tvoj modul je tiez dost narocny na opravy. Hlavne ked je zoxidovany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Jsem rád @5etter že si mě přemluvil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 (upraveno) Ať slúží! Upraveno 11. února 2021 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 před 4 minutami, Kristian.nov napsal: Jsem rád @5etter že si mě přemluvil:-) Joo, to von @5etter , umi. Jeste jednou diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Tobě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 před 4 minutami, Kristian.nov napsal: Jsem rád @5etter že si mě přemluvil:-) Joo, to von @5etter , umi. Jeste jednou diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 před 1 minutou, warann napsal: Joo, to von @5etter , umi. Jeste jednou diky. Sorry, fakt už mi hrabe, v mobilu se to tvářilo jako neodeslaný, takže jsem to odpinknul znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Krásný kousky, přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 @Kristian.nov přemluvit k Marlinům, to není zas až tak těžká práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Ať dělají radost...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Joo, to von [mention=33141]5etter[/mention] , umi. Jeste jednou diky. Užívej jich, jsou opravdu parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Vedel som, ze mam podobne. Foto archiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 @Gombo je spis otazka, co ty nemas? . Jinak otazka, nad ktrerou se zkusenejsi jen pousmeji. Chapu ze jsou to letity hodinky byt mimoradne zachovaly. Ale svetlo - je to hrozna bludicka i v absolutni tme, cili skoro nic. To uz je asi standard, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Jo, je to standard. A v případě těch tvých už se možná blíží výměna. Výrobce udává pět let. Já jsem je na jaře 2017 koupil s právě vyměněnou baterkou. Na druhou stranu jsem je prakticky vůbec nepoužíval, takže by teoreticky mohla vydržet dýl než obvykle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Ano, ty už máš nejen standard, ale na tu dobu dokonce nadstandard@warann Iluminatory přišly až o dost později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Marliny na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Dalsi prirustek,zajimavy modul,jen to stelovani je mi zahadou,bud nejaka zavada,nebo nevim.Dolni cudlik v modu kdyz jsou zobrazeny vteriny tak ladi hodiny,v modu kdy je zobrazen datum tak steluje dny v mesici,horni cudlik prehazuje mody tyto dva mody,zapusteny prostredni cudlik steluje v kombinaci s dolnim minuty.Ale to ty hodinky nemu nosit,kdyz kazdym zmacknutim dolniho cudliku je rozesteluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Ty jo, ten modul znám a mám v několika hodinkách. Ale tyto Meister - Anker jsem v životě neviděl! To je bomba. Ty moje Meister - Anker jsou z roku 1975 a ještě nemají ani světlo. Nařizování už nevím, jak je, až budu mít některé v ruce, tak to vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Taky tam neni svetlo,prakticky jsou jako ty tvoje zlaty,u tahu maji byt takove plisky co vyplnuji ten radius,origo tah mam rozbitej,ale ten kozeny s patinou jim slusi teda vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se