Roman-ZA Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 toto su moje Elektroniky z 80tych rokov, origo iz CCCP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Tie modre su paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 před 2 minutami, Gombo napsal: Tie modre su paradne. kolko tak mozu stat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Pre mna tazka otazka, kedze sa mi pacia a keby boli na predaj, tak by som mal zaujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Před hodinou, Roman-ZA napsal: kolko tak mozu stat? Aniž bych tento konkrétní kus dohledával, tak můj tip je 6-8.000 korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 (upraveno) @Frostie dik. Prave si ma vyliecil z potreby ich vlastnit. Za digitalky som este tolko nezaplatil a urcite ani nezaplatim a myslim, ze mam v zbierke zaujimave kusky. Tolko som nedal ani do kopy za vsetky ruske+vychodny blok, co mam ( vid. foto+a este par kuskov v sufliku caka na ozivenie), ale tym nespochybnujem tvoj odhad, len pisem, ze niesom ten spravny kupec a nemusim mat za kazdu cenu vsetko... Upraveno 2. května 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 @Gombo jj, rozumím. Já myslím, že jejich cenu zvyšuje ta olympijská edice, jinak by samozřejmě tolik nemohly stát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 ci pana, to som ani netusil, ze mam taky sperk v zbierke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 nemate niekto na doporucenie serves, kde robia digi? idealne na SVK. vdaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Myslím, že digitálky si budeš muset opravit svépomocí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Roman dohodni sa s Gombom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 12 hodinami, siwi napsal: Myslím, že digitálky si budeš muset opravit svépomocí... tak to je v poslednych rukach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Casio 31QR - 11 v prakticky nos stavu... Ty mi udělaly radost! Rok cca 75, ocel, šroubovací dýnko, čas, stopky, komplet datum, světlo Jinak nařídit tyhle ranný moduly, to je někdy peklo... 12 sec. je třeba držet dvě tlačítka než se vůbec přepnou do módu nastavení a tím to teprv začíná:-DD Mají zajímavé stopky: Prvních dvanáct minut běží po vteřinách, na třináctou se přepnou do režimu minut a hodin, kdy vteřiny jsou odečítány nahoře pomocí stupnice po pěti vteřinách, tak jako u jejich běžného módu času. A stopky běží jen dvanáct hodin... Ty hodinky prostě jedou ve dvanáctkovém systému:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Ani nehovor. Kolko casu a skusania som stravil nad nimi. No aby som len nekecal, tak pridam tiez nieco z Japonska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Casio 31QR - 11 v prakticky nos stavu... Ty mi udělaly radost! Rok cca 75, ocel, šroubovací dýnko, čas, stopky, komplet datum, světlo Jinak nařídit tyhle ranný moduly, to je někdy peklo... 12 sec. je třeba držet dvě tlačítka než se vůbec přepnou do módu nastavení a tím to teprv začíná:-DD Mají zajímavé stopky: Prvních dvanáct minut běží po vteřinách, na třináctou se přepnou do režimu minut a hodin, kdy vteřiny jsou odečítány nahoře pomocí stupnice po pěti vteřinách, tak jako u jejich běžného módu času. A stopky běží jen dvanáct hodin... Ty hodinky prostě jedou ve dvanáctkovém systému:-) jsou luxusníHrabu se v hodinkách, nařizuju a mazlím se Seiko ze stejného roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Tyhle Seika považuju za jedny z nejhezčích digitálek vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Tyhle Seika považuju za jedny z nejhezčích digitálek vůbec. Diky! Staly me sice tolik, ze to Gombovi absolutne nemuzu rict, ale jsem rad, ze je mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Ja dnes dalsie ozivene, u ktorych som uz nedufal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Tak to muselo byt vazne pokud jsi uz i ty nedoufal... A pripomnely mne, ze jsem je zde taky daval. Tak at jsou zde dvakrat vedle sebe. Mozna se uz i potkaly ve fabrice. U mne je na "sroubovem spodku " 889060/123 -lomitko tam neni , je to pod sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se