t2 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Já mám podobnej příběh: V dávných dobách v jedné vzdálené galaxii, to je vlastně jinej příběh. Odehrálo se to na začátku 90. let. Naši kupovali bráchovi první pořádný hodinky Casio GPX 1000. (bratrova volba) A já byl u nákupu. Do toho obchodu jsem chodil votravovat skoro obden už nějakej čas. A mě se hrozně moc zamlouvaly DW 5700. Mě naši už koupili něco jinýho, ale já tak moc ukecával až se to povedlo a odnášeli jsme oboje Casia. Bylo před vánocema a s bráchou jsme se moc těšili. A taky jme vypátrali kde jsou hodinky. Ale udělali jsme to jinak. Aby jsme si uchovali ten hezkej okamžik kdy si dáme na ruku hodinky a budem úplně vydřený, tak jsme se koukali vždy jen na hodinky pro toho druhýho. Takže pod stromečkem to bylo fakt super a byly jsme z toho úplně odvařený. Prostě první Casia a já hned Géčka. Dodnes na to rád vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Tak tenhle příběh se podobá tomu mému. Já si přál v roce 1984 k Vánocům digitálky, Naši neměli přístup k žádným ze Západu, a tak jsme jednou v listopadu navštívili prodejnu ELTON, kde mi koupili digitální primky. Abych si uchoval tu radost pod stromečkem, chodil jsem se dívat jen na zavřenou krabičku. Vždycky jsem se kouknul na své PRIM SPORTy, kolik je hodin, a ten čas jsem si pak představoval na digitálním displeji. Posledních pár dní to byly fakt muka, jak jsem se už nemohl dočkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Co bylo první slepice nebo vejce? Ty Tissotky se teď válí na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 No, neni to úplně to stejné. V těch Casiotronech je modul QW-02 (úplně nejstarší Casio modul), kdežto v těch Tissotech je Casio modul QW-03 a to je zase nejstarší modul Casio se světlem. Jinak kromě Tissot se montovaly Casio moduly i do hodinek Hamilton, Junghans nebo Radiant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 V šuplíku jsem našel par kousků digitalek tak tady je máte. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Ahoj neudělal bys detailnejší fotky těch zakroužkovanejch hodinek? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Tak tady to maš. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 jsou ty elektronika v provozuschopným stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Ty ELEKTRONIKY měl můj spolužák v roce 1984 na základce. Rodiče mu je dovezli přímo z Ruska. To byl stroj!!! Dělali jsme si z něho legraci, že v tom má snad i sekačku na trávu. Byly v porovnání se západními hodinkami neskutečně silné, funkčně byly neskutečně chudé a při tom se do nich vkládaly 2 baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 jsou ty elektronika v provozuschopným stavu? Tak to opravdu netuším nemam baterky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Mno, je na čase se zase pochlubit novou akvizicí. Nejde sice o žádné věhlasné modely, ale spíše o to, ce se tu tak dalo počátkem 80. let sehnat: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 (upraveno) ta raketa V2 na modulu je super. Upraveno 4. února 2012 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 To souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Při hledání mých hodinek s kalkulačkou jsem našel i tyto Montany. Pamatuju si, že byly funkční, ale teď nemám baterku na odzkoušení :-) v krabici leží už takových 10 let? Možná i víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 Tak je radši otevři a starou baterku vyhoď. Může ti zničit modul kdyby vytekla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 Koukám, jak jsou vevnitř zaprášený. To byl věčný problém. Ale na štěstí se to dalo snadno vyčistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 t2: Dik za upozornění. Baterka tam od té doby co jsem je uložil není, tak je tam pěkně čisto. Tohle si hlídám :-) siwi: jo, ten prach je děsný, však až bude chvilka, tak je pročistím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 (upraveno) Narazil jsem na katalog, kde jsou velice zajímavé titanové digitálky Casio...tak to má podle mě vypadat, když jde o to vyrobit odlehčené hodinky...podle mě je vychvalování kdo ví jak skvělých vlastností plastu(hlavně nízké hmotnosti) jen výmluva pro menší náklady. Dřív jsem si to nemyslel, ale po tom, co jsem měl rozebraných pár G-shocků a jiných plasťáků a viděl zevnitř tu frašku, která zvenku ještě vypadá docela uhlazeně, a hlavně dnes po tom, co jsem si opálil supersilné G-shocky (a mimochodem trochu i ruku) o výfuk od motorky, jsem na plast docela zanevřel a teď s čistým svědomím prohlašuji, že jedině ocel nebo titan je opravdu kvalitní materiál na výrobu pouzra hodinek....jestli už to tu někde je, tak se omlouvám Upraveno 5. dubna 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Tak jsem se konečně dočkal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 padza1: Mas na ty Montany i origo kovovy tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se