michalval Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Gratulace, takže už to pouzdro nepotřebuješ?Nechtěl jsem Tě s tím otravovat, a tohle byla taková "kulance" od Tondy, takže už ho potřebovat nebudu. Každopádně děkuju za nabídku a za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tak se mi to trochu okotilo, (díky Tondovi) a moje digi z dětství dostaly sestřenice v podobě 04 007 - na původním řemenu - naštěstí opět v super stavu a vše funkční.03 006 jsou na tahu z Kovotexu Trenčín, na který se tyto hodinky běžně dávaly - a měl jsem to tak i já. IMG_7068.JPGIMG_7070.JPG Máš krásný kombo. Já se snad naučím závidět. Gratuluju a tleskám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tak se mi to trochu okotilo, (díky Tondovi) a moje digi z dětství dostaly sestřenice v podobě 04 007 - na původním řemenu - naštěstí opět v super stavu a vše funkční.03 006 jsou na tahu z Kovotexu Trenčín, na který se tyto hodinky běžně dávaly - a měl jsem to tak i já. IMG_7068.JPGIMG_7070.JPGto je prostě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Trojkombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Hele, Jeníku, už s těma obrázkama zlobíš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Trojkombinace Prim digi.jpg Jo, tak o těchhle u tebe vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Trojkombinace Prim digi.jpgTo je takové motivační foto, abych neusnul na vavřínech, že? Máš pěknou trojkombinaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Hele, Jeníku, už s těma obrázkama zlobíš...? Ještě bych k nim asi vyšťoural i východního tátu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Nejhorší na tom je, že jsem měl všechny tři modely, vždy na Kovotexu, nicméně nevím, kam přišly. Ale asi si budu muset z nostalgie opět jeden kus pořídit Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) Ještě bych k nim asi vyšťoural i východního tátu Elektronika.jpg Ano. Je až s podivem, kolik variant s tímto modulem v CCCFP vzniklo: Upraveno 11. března 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 znáte někdo tyto hodinky KORG KRONOS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 to jsem teda naletěl,je to fotošméčko udělané z CA-901 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 to jsem teda naletěl,je to fotošméčko udělané z CA-901 No ale takovej David Quetta by si s tím bohatě vystačil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 no jo no,zmátly mě ty čudlíky dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratas Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 zajímavá verze s piánem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Taky se pochlubím - nedávno jsem pořídil tyhle Kesselky. Ne že bych přímo digitálky sbíral, ale tohle je tak trochu srdeční záležitost. Foto je ještě od původního majitele před čištěním. Nicméně mám prosbu - dostal jsem je bez baterky, netušíte někdo, jaký typ tam správně patří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Paráda. Jinak tuším, že LR41... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Patří tam ten, co tam bude nejlíp pasovat. :-) S největší pravděpodobností 392, tedy ta LR41, jak píše Frostie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 (upraveno) Táta uklízel po dvaceti letech šuplík.. nová baterka je rozchodila, ale čudlíkům se moc nechce a asi ani melodie už nepůjdou přehrát.. No ještě se s nima poperu, doufal jsem, že budou plně funkční :-/ edit: pokud byste měli někdo plně funkční modul, tak beru, pouzdro je totiž skoro NOS :-) Upraveno 17. března 2016 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Hezké. Svého času byly tyhle "falešné ručičky" dost populární. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se