Přejít na obsah

LCD digitálky 70. a 80. let

siwi

Doporučené příspěvky

Tak se mi to trochu okotilo, (díky Tondovi) a moje digi z dětství dostaly sestřenice v podobě 04 007 - na původním řemenu - naštěstí opět v super stavu a vše funkční.

03 006 jsou na tahu z Kovotexu Trenčín, na který se tyto hodinky běžně dávaly - a měl jsem to tak i já.

attachicon.gifIMG_7068.JPG

attachicon.gifIMG_7070.JPG

Máš krásný kombo. Já se snad naučím závidět. Gratuluju a tleskám  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se mi to trochu okotilo, (díky Tondovi) a moje digi z dětství dostaly sestřenice v podobě 04 007 - na původním řemenu - naštěstí opět v super stavu a vše funkční.

03 006 jsou na tahu z Kovotexu Trenčín, na který se tyto hodinky běžně dávaly - a měl jsem to tak i já.

attachicon.gifIMG_7068.JPG

attachicon.gifIMG_7070.JPG

to je prostě paráda

Odkaz ke komentáři

Taky se pochlubím - nedávno jsem pořídil tyhle Kesselky. Ne že bych přímo digitálky sbíral, ale tohle je tak trochu srdeční záležitost. Foto je ještě od původního majitele před čištěním. Nicméně mám prosbu - dostal jsem je bez baterky, netušíte někdo, jaký typ tam správně patří?

post-24664-0-92012200-1458132112_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Táta uklízel po dvaceti letech šuplík.. nová baterka je rozchodila, ale čudlíkům se moc nechce a asi ani melodie už nepůjdou přehrát.. No ještě se s nima poperu, doufal jsem, že budou plně funkční :-/

post-33466-0-78227900-1458206424_thumb.jpg

edit: pokud byste měli někdo plně funkční modul, tak beru, pouzdro je totiž skoro NOS :-)

Upraveno uživatelem vikinho
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...