Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Taky blesková, ale o to příjemnější akce, Milana coby kupující nelze nedoporučit, kéž by všechny obchody probíhalo v tak příjemný atmosféře... :) Díky!

• Po letech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Transakce bez problémů, komunikace i vše ostatní jak má být.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

NEGATIVNI!! Dohodnuta cena, poslana prodejcem vyzadana zaloha za hodinky, dohodnut termin predani,..zruseno pred terminem predani bez duvodu “rozmyslel”, prestal komunikovat. K cemu potom je zaloha/rezervace a dohoda?? Naprosto neprofesionalni jednani. Hanba.

Odesláno (upraveno)

Děkuji za negativní recenzi, jen bych podotknul že jsem zálohu vrátil s omluvou a důvod vrácení zálohy bylo že mi došlo, že bych obchodu s Vámi neměl dobrý pocit a již mne život naučil, že raději nezrealizuji obchod, ze kterého nemám dobrý pocit, než abych pak s takovýmto človekem řešil nějaké věci po. Takže děkuji, omluvil jsem se zálohu vrátil, tím je to pro mne uzavřeno. A i ten důvod jsem uvedl a i zpětně jsem opradu rád, že jsem obchod s Vámi neuzavřel. Protože věřím své intuici ... a jsem přesvědčen že by něco přišlo pak ... Hezký den a hodně zdaru přeji. ... prostě Alfa a BMW to nedělá dobrotu :-d

Upraveno uživatelem Milan Praha
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...