MKR Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Naprostá pohoda, příjemný obchod, děkuji a mohu jen a jen doporučit.
j.ocvirk Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Vsechno probehlo v poradku.Urcite doporucuji
wizard-ov Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2019 Vše v naprostém pořádku. Wizard doporučuje !!!
kamill Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Kupoval som. Absolútna spokojnosť. Všetko prebehlo výborne, poštu vybavil skôr, ako sme boli dohodnutí. Ďakujem za obchod.
shewcza Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Všechno dopadlo jak se domluvilo. Milane díky a mohu doporučit.
T1000 Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2019 Blesková akce, rychlá platba a vůbec všecko na jedničku. Díky!
Olaf Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Odesláno 13. září 2019 Taky blesková, ale o to příjemnější akce, Milana coby kupující nelze nedoporučit, kéž by všechny obchody probíhalo v tak příjemný atmosféře... Díky!
Davidofs.cz Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Odesláno 10. května 2022 Také doporučuji, vše proběhlo tak, jak jsme se domluvili. Díky
E36 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Odesláno 23. května 2022 Všechno v cajku, rychlá domluva, platba.. Díky.
sprocha Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2022 Děkuji za obchod, vše dle domluvy, doporučuji.
Lukáš3 Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Odesláno 26. září 2022 Vše na jedničku. Komunikace, domluva, peníze hned poslány
Kachna Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Odesláno 11. září 2023 Transakce bez problémů, komunikace i vše ostatní jak má být.
VintageLover Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Odesláno 18. června 2024 Vse na jednicku. Akorat jsem pak musel zpatky do prace, tak jsme moc nepokecali, priste.
denisbmw Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna NEGATIVNI!! Dohodnuta cena, poslana prodejcem vyzadana zaloha za hodinky, dohodnut termin predani,..zruseno pred terminem predani bez duvodu “rozmyslel”, prestal komunikovat. K cemu potom je zaloha/rezervace a dohoda?? Naprosto neprofesionalni jednani. Hanba.
Milan Praha Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna (upraveno) Děkuji za negativní recenzi, jen bych podotknul že jsem zálohu vrátil s omluvou a důvod vrácení zálohy bylo že mi došlo, že bych obchodu s Vámi neměl dobrý pocit a již mne život naučil, že raději nezrealizuji obchod, ze kterého nemám dobrý pocit, než abych pak s takovýmto človekem řešil nějaké věci po. Takže děkuji, omluvil jsem se zálohu vrátil, tím je to pro mne uzavřeno. A i ten důvod jsem uvedl a i zpětně jsem opradu rád, že jsem obchod s Vámi neuzavřel. Protože věřím své intuici ... a jsem přesvědčen že by něco přišlo pak ... Hezký den a hodně zdaru přeji. ... prostě Alfa a BMW to nedělá dobrotu :-d Upraveno 15. ledna uživatelem Milan Praha
PickyR Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Rychlý, vstřícný a férový jednání a super pokec, mohu jedině doporučit!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se