Micey Odesláno 16. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Hospodska. Vymenny vlakno sem zavrel, ponevadz sou fakt dobry a lepsi by to nebylo. Ja vim, pockejme mesic:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Tak, Zenithy pa.. byly supr. A zpet moje prokleti jmenem Breitling, ja je mam proste rad. SO heritage jsem vzdy chtel, bral me ten mesh, jenom mi do toho vzdy neco vlezlo. No a tydlety 42mm s keramikou a 70h strojkem to konecne vyresily. Zpracovani teda krasny.. az na tu obligatni sponu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Ze současné produkce B je tohle jeden z mála kousků, který mě docela bere. Chvíli jsem o nich přemýšlel, ale nakonec vyhrály nové bondovky. Ale asi je jednou taky budu muset zkusit. Hezký to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Petře měl jsem stejný dilema, akorát s opačnym výsledkem:) Dělaj tědlech hodinek 3 verze, víceméně stejný barvy, stejnej strojek, stejná cena - 42mm, 44mm, 46mm. Největší rozdíl je ten, že 44mm maj tmavě podbarvenou datumku. Já mám 42mm. Mimochodem nejdřív mi přišly omylem 46mm a to už je fakt moc, nemaj hezký proporce. Tak, lehce zhodnotim po nějaký době, klasika plusy a mínusy. Plus - bezchybný (okem) zpracování, dobrá velikost, pevný dýnko, 70h rezervy nátahu, rychlý překlápění data. Moc pěknej ten mesh, zkracování jednim šroubováčkem. Líbí se mi to nový breitlingácký logo. Leštěná úprava mi přijde paradoxně praktičtější než broušená, poněvadž na první pohled na tom prostě neni nic vidět, jak se to celý blejská. Vzhledem k celkem univerzálnímu vzhledu se dá kravit s řemenama. Mínus - vim že sem s tim otravnej, ale spona je hrozná. Luneta by možná mohla cvakat o fous líp, byť žádnej průser to neni. Málo lumi, což je daň za design. Líbil by se mi výraznější design dýnka. Celkově jsem spokojen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Hezký to máš, verze 42 je akorát, bílá datumka mi tam i sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Diky bandi. Jeste jsem zapomnel napsat, ohledne strojku.. Par vterin do plusu v ramci COSC - OK. Rezerva, OK. Ale stve me, ze nejak moc prezentujou ten strojek jako ?inhouse?, byt je to Tudor. A pak tam neni to nejzajimavejsi z Tudor strojku, tedy kremik, hehe. Upraveno 4. března 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Ty Zenith bylo větší Hard core, tohle je naproti tomu usedlejsi.Ale asi jsou ti B souzeny.Ty jsi jednohodinkovej nebo toho máš víc? Asi hloupej dotaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Hloupej ne, akorat provokativni:) Vetsinou jen jedny, pripadne jedny hlavni - tydle - a jedny vikendovky. Mit prachy, to byste videli! Upraveno 4. března 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Jasný, pardon :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Tohle je parádní kousek ve velikosti pro každý den i příležitost. Pěkný barvy. Na mesh jdou podle mne nejlíp. Taky bych je užil mít prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Posledni snehovej vystrel v sobotu na Mumlave. Jako musim rict ze ten Tudor strojek jede v silnym breitlingovym nadstandardu, pac fakt drzi COSC:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Vod Béček mě vždycky braly jenom SOHáčka a tendle apdejt se jim navíc dost poved. Za mě asi lepší než ty Zenithy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 emefe dík. Furt jsem spoko.. univerzály jak víno. Akorát ta luneta na cvakání piv je mi teď, bohužel, naprd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 I doma je třeba udržovat si přehled, zejména, když hážeš prázdný flašky z okna přímo na ulici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) Teď je zas výhoda, že skoro nemáš šanci někoho trefit. Teda.. ty to zrovna zejtra a pozejtří v pracovní době nezkoušej:) Upraveno 22. března 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Heh Ale když si na tebe počkám a trefím se, budu pak muset trvat na tom, že tě ošetřím, dezinfekce je doma pořád ještě dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Tak teda jo, zejtra:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Tak, a zase je vsechno jinak.. z vod mainstreamu malinko vedle. Jak jsem vzdy prohlasoval, ze me stve, kdyz se na hodinkach furt nic viditelne nehejbe, tak jsem si pro jistotu poridil takovy rovnou dvoje. Neco k nim prubezne napisu a dodam vic fotek, zatim rychlovky z mobilu. Spoiler - jsou supr, byt me na nich irituje spousta veci, hehe. Jako treba ze nedopnu na levy ruce ani jedny, kratky remeny davaj kuci nemecky. To je lumi na jednoruckach, co!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 K první fotce - mám pocit, že existuje i jednodušší způsob, jak dostat na ruku hodinky + 2 ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Ty divery jsou pěkně macatý. A baví mě pohled zboku, který ale nezkresluje cifr, naopak ho tak nějak vytahuje ke sklu. Využil jsi akce na divery v Chronoshopu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se