Micey Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Hergot to moje vlakno normalne frci jak blazen:) Po dlouhy dobe zmena, maly hodinky.. je to pohodlny, nenapadny, sympaticky, supr remen.. jsem spokojenej. Ale vidim to tak, ze se mi brzy opet nevyhne velke "D". Todle jsou totiz takovy maly "D". Akorat korunku sroubovaci, zel, nemaj.. Jinak ovsem prima, pridam jednu hospodskou mobilni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 (upraveno) Pekny hodinky, me celkem zaujaly ty co prodaval plasan, nejaky "vintage trident" , nebo tak nejak. Upraveno 20. března 2017 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Ještě jim nějakym leštítkem přelíznout lunetu, ať mi tak moc nepřipomínaj Damaska pro chudý, a jsem normálně spokojenej. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 To jsou fajn sympaticke hodinky. Normalni clovek by mel nadosmrti vystarano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Nemohlo to dopadnout jinak. To je stejnak zajímavý, půl roku je člověk spokojenej s levnejma hodinkama, klidnej, vůbec nemá žádný puzení.. a najednou se jeden den ráno vzbudí a bum, potřebuje pořádný hodinky. Ideálně hned:) Jsou parádní.. už jenom třeba ta datumovka. Budu s nima tady asi chvíli obtěžovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Hezkypekne. Gratulace veliká, jsou uzasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Take gratuluji, moc krasne hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) dobře ty Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Jak moc D nemusim tak tyhle jsou skvele, jeste jednou gratuluju a tesim se jak je zhlednu nazivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Díky pánové. Skvělý na nich je mimo jiné to, jak ten cifr vypadá z každýho úhlu, v závislosti na světle, jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Tož užívej Déčka. Já mám vždycky takhle k večeru záchvaty a uvažuji nad těmi DK10. Pak si omyju přirození studenou vodou a zase to přejde ;o) Tyhle jsou samozřejmě taky skvělé, navíc kombinace ručního nátahu a datumofky, mňam, to můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Gratuluju ty kluku usata, snad je budes fotit o kapku vic nez hasna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Taky se pripojuji s gratulaci. Mimoradnej kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Diky chlapi. Doplnek staje, na vikendy a vyborny nocni napady typu "pod se vykoupat do Vltavy, vole":) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Diky chlapi. Doplnek staje, na vikendy a vyborny nocni napady typu "pod se vykoupat do Vltavy, vole":)Ale tak to nejsou špatný automaty a wr 20 bar se přeci může hodit...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Dobra dvojka, to je fakt. Jen to chtelo modre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Vzdy mi prislo divny takovyto "hrozne blbe se fotej", ale tydlety decka se vzhledem k slabymu AR, zvlastne lesklo-brousenymu sedymu sunburst cifru a zvetsovacimu efektu diky dlouhejm nozkam, fakt ale blbe fotej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 No a kdybys ještě chvilku laboroval, mohls mít inhous jednoručky s datem a mimostředkou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Jo, a kdybych laboroval jeste dyl, zvladl bych i datum nastavit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Ja uz sem te nechtel vic drazdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se