gougy Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 A další seznam, tentokrát podle CNN a připadá mi celkem v pořádku
Micey Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Ajo, hezký! Možná bych zmínil něco jako Seiko 5. Príma, že tam nedali třeba RM, páč ty jsou sice neuvěřitelný, ale moc toho nezměněj. No, možná si mohli odpustit ty UN..
Radimk Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Proč Breguet?Jinak asi celkem OK. Od Omegy bych tam viděl jinou ikonu.
Micey Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 První turbo, to chápu.. je to asi furt braný jako ukazatel tý nej hodinařiny a kažá top značka to "musí" mít.
Daemonultimate Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 (upraveno) Tahle Omega měla první coaxiál? Tak je tam dobře. Upraveno 2. července 2015 uživatelem Daemonultimate
cali Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Za mna celkom OK ale ten koax, je vazne taka pecka, ze tam patri?
Funthom95 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 A tak to je pěkný seznam.. a hezké počtení
SCIFI Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 UN bych tam mít nemusel, coax je fajn ale že by to nějak změnilo svět? Breguet zaslouženě bez debat a ostatní taky. Datejust by se tam taky neztratil.
Karlos Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Jedna hodinka, dvě hodinky, tři hodinky,... deset hodinek? Nějak se mi to nezdá. Vám jo?
NIGHTinGALE Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Proč tam je UN?To už bych tam dal radši Vulcain s alarmem.
gougy Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2015 (upraveno) Jedna hodinka, dvě hodinky, tři hodinky,... deset hodinek? Nějak se mi to nezdá. Vám jo? Nezda, ale zase je aspon sranda.Tož si chlapi zkuste někdy vytvořit vlákno s delším nadpisem (desatero se tam nevejde, omezený počet znaků a já jsem prostě na anglinu machr a přeložit to muselo jít ) Edit: stejně je to proklatě málo a nejvíc slintám nad Brequet, UN Freak byly sice naživo taky hezké, ale celkem nepraktickým natahováním a obecně jakou si "mamutovostí za 4mio" ztratily kouzlo (fotil jsem platinovou verzi, jen narychlo) Upraveno 2. července 2015 uživatelem gougy
Daemonultimate Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Do názvu vlákna často nenacpu ani název modelu hodinek.
gougy Odesláno 5. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2015 (upraveno) Kua a co Béčka ? však píšou svět, ne Václavák a Slovensko Upraveno 5. července 2015 uživatelem gougy
T1000 Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Pro tentokrát jim tu hrubici ještě prominu, ale za trest se na CNN minimálně týden nepodívám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se