Snow Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 V tomto odkazu si můžete prohlédnput všechny hodinky, které se letos zúčastní charitativní aukce. Kdo umí doslova na celé čáře dok.urvit hodinky je zcela bezkonkurenčně firma Bell&Ross . Only Watch 2015
financ Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Tudor by z toho mohl udělat seriovku. Na normálním tahu by to byla pecka
nunoel Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Blancpain a Dewitt, to je paráda. Hublot nepřekvapil...
Daemonultimate Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Příliš velká konkurence pro ,,lidovější značky". Bell&Ross jsou skvěle zpracovaný podlé jejich zvoleného tématu, dokonalá harmonie dětských snů o pirátech a symboliky boje proti mocným nepřátelům, v tomto případě svalové dystrofii. Jedny z opravdu mála hodinek, které se mi od této značky a témetiky Skull líbí. Jinak je to jedna pecka za druhou. A ty pecky doufám budou lítat teprve až dojde na vlastní aukci.
Daemonultimate Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Přidám jeden z dalších přehledů: http://www.bloomberg.com/news/photo-essays/2015-07-08/only-watch-2015-auction-preview-20-best-lots-to-watch
tano Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Za mne PP, libi se mi ten cifernik, ktery i v teto top kategorii mysli na prakticnost, day/date atd.
Josef01 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Bell, Vacheron, Hublot a Vulcain - nevím, těmhle uměleckým projevům už dlouho nerozumím....
M.S. Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 PP vážně klasa jako vždycky, opravdu pěkné hodinky. RM už jsme viděli, ale to pouzdro z křemene vypadá pořád zajímavě. Na Maurice Lacroix mě zaujala ta barevná úprava pouzdra, jak by to asi vypadalo naživo...
nunoel Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Z toho dalšího výběru mě zaujal Leroy svým ciferníkem a ručkami. Jen ta korunka mi to kazí. U Maurice Lacroix je zvláštní ta barva pouzdra. Zajímalo by mě, jaké by to házelo na ruce odlesky. Jinak ciferník se mi moc líbí.
lloffass Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Moc se mi líbí Brequety a Tudory... Nakonec Bell a Ross taky nejsou špatné. Jako nosit do práce bych je asi nemohl, ale jako sběratelský kousek s příběhem...
Locky Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Jednoznačně Mosery. Plyne z nich taková pohoda a klid.
Jeremy Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Ty Bellky jsou super - steampunkova dokonalost.. Ale je fakt, ze na denni noseni to fakt neni a na steampunkovy vecirky taky zatim moc nechodim
McStinger Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Prečo je B&R steampunkový? Lebo má patinu a lebku? Osobne si pod steampunkom predstavujem niečo iné, ale možno mám iba skreslené predstavy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se