Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V tomto odkazu si můžete prohlédnput všechny hodinky, které se letos zúčastní charitativní aukce. Kdo umí doslova na celé čáře dok.urvit hodinky je zcela bezkonkurenčně firma Bell&Ross  :eek: .

Only Watch 2015

Odesláno

Příliš velká konkurence pro ,,lidovější značky". Bell&Ross jsou skvěle zpracovaný podlé jejich zvoleného tématu, dokonalá harmonie dětských snů o pirátech a symboliky boje proti mocným nepřátelům, v tomto případě svalové dystrofii. Jedny z opravdu mála hodinek, které se mi od této značky a témetiky Skull líbí. Jinak je to jedna pecka za druhou. A ty pecky doufám budou lítat teprve až dojde na vlastní aukci.

Odesláno

Za mne PP, libi se mi ten cifernik, ktery i v teto top kategorii mysli na prakticnost, day/date atd.

Odesláno

PP vážně klasa jako vždycky, opravdu pěkné hodinky. RM už jsme viděli, ale to pouzdro z křemene vypadá pořád zajímavě. Na Maurice Lacroix mě zaujala ta barevná úprava pouzdra, jak by to asi vypadalo naživo...

Odesláno

Z toho dalšího výběru mě zaujal Leroy svým ciferníkem a ručkami. Jen ta korunka mi to kazí. U Maurice Lacroix je zvláštní ta barva pouzdra. Zajímalo by mě, jaké by to házelo na ruce odlesky. Jinak ciferník se mi moc líbí.

Odesláno

Ty Bellky jsou super - steampunkova dokonalost.. Ale je fakt, ze na denni noseni to fakt neni a na steampunkovy vecirky taky zatim moc nechodim :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...