Jeremy Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Ze vas furt bavi mlit dokola furt to samy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 hahaha, tvl! Ach jo, hrosik sa nam tu riadne zamotal, zakuckal sa - ale aspon pobavil!a ty ako vzdy hlboky preliz!mozem tak na to milovat! Precti si jeste jednou naše debatu. Např. Sibiř to napsal dobre, Rolex je známa značka, kterou ale na ruce nikdo nepozná. To se tady snažíme říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Ze vas furt bavi mlit dokola furt to samy.. Přesně tak Notyvole ... právě jsem ztratil hodinu času. Hoši sejte na to, jak tu psal Sibiř, spojují nás hodinky, tyhle žabomyší války jestli Rolex, Omega, Breitling, Patek, IWC a podobně jsou úplně k ničemu a navíc ztrátou času ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Vždyť v pohode, dobra debata :-) Az na výjimky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Proto... 1967/2015 R1963/2013 P Upraveno 27. července 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Proto... 1967/2015 R1963/2013 PTak podle těch fotek asi žiju zrovna setsakra vinage období.....ty krasavice vlevo....uáááuuu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Já jsem teda mladej blb, ale jsem na tom stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Paráda dvojice! Takže to vlevo (dole) mi chybí do komba. To kombo nahoře asi ani nemá smysl začínat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Mám rád kontrast, takže pro mě pravá horní a levá spodní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Vyzrálá volba Ale stejně jako v botách od Aligátora nemůžete šlápnout vedle, tak cokoliv z těch dvou fotek je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Ale stejně jako v botách od Aligátora nemůžete šlápnout vedle...... to je za nesmyslnemůžeš šlápnout vedle v kobřích botách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 to je za nesmyslnemůžeš šlápnout vedle v kobřích botáchV tom bys toho poršáka řídit nemohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 V tom bys toho poršáka řídit nemohl mi neříkej že ti neudělaj trošku víc místa u pedálů na požádání. Dyžtak to trošku prořízneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 to je za nesmyslnemůžeš šlápnout vedle v kobřích botách tak to je lepší než Sibiřové zlaté crocsy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 No tak ja jdu zjistovat co na tom vsichni mate ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Hmm, hezkypěkně. Nový přírůstek? Gratuluju!A řekneš nám to, až to zjistíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Jo, byly opusteny, tak jsem se jich ujal. Dik! Zatim na to nemam moc cas, takze lezej v krabicce, aby se na ne neprasilo a ven pujdou nejspis az pristi tyden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Nechápu proč tady furt přirovnáváte krásné hodinky k tomu hnusnému broukovi Jinak mi je na rolexu strašně sympatické , že dělá mnoho projektů na které ostatní nemají odvahu. ( Deep Sea challenge), ale taky jejich způsob fungování jako firmy a zajímavý model trustu. No a taky se k nim asi postupně dostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Ako je to s ich AR? To ozaj minimálne používajú a ak ano tak prečo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 To AR je bohužel jejich slabá stránka, je to škoda, hodinky by dostaly daleko lepší výraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se