Maxmillian Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 S tim musim bohuzel souhlasit, protoze kdyz dam vedle sebe B SOH a ty R GMT, tak je vitez naprosto jasnej i kdybych mel sedej zakal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Hlavně ať tam nedávaj vnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Protože nesnídám s CEO Rolexu, tak jenom píšu krindypindy, co jsem načetl na zahraničních fórech:Prý proto, že:1. vnější antireflex je choulostivý a dříve nebo později jsou na něm zásahy vidět (pod kyklopem, kde AR je se pochopitelně nic stát nemůže)2. je to klasika z doby, kdy se AR nepoužíval a je potřeba to zachovat, a dělá to "ledový odraz" Obecně: proč se nedělá vnitřní AR? Funguje to opticky jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Naprostá většina hodinek má vnější antireflex a nikdo s tím nemá problém, když už se jim nechce vnější, mohli alespoň vnitřní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 (upraveno) Antireflex je ficura za par supu, asi vedej, proc to tam nedavaj. Kdysi sem tady snad cet, ze jejich argument je, ze sklicko ma bejt videt a tak sem to prijal. AR je efekt jen a jen na voko, vnejsi teda jeste k vzteku.PS: Antireflex pod kyklopem je jedna z nejvetsich pitomosti, vo jakou sem kdy skobrt. Upraveno 29. července 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Já bych řekl, že ten na lupě je rozhodně vnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Já osobně si myslím (a urči mi bude dost lidí oponovat) že vnější AR je na sportovních hodinkách píčovina, prostě Rolády ať už v dnešní době spíš luxus, tak jsou to furt tool hodinky a vojebanej AR by mě tak akorát sral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Měl jsem patery Rolexy. Troje jsem prodal a už je zase sháním zpátky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 AR na lupě je rozhodně vnitřní a kvalitní AR netrpí skrabancema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Takový AR, který by po nějakém čase netrpěl škrábancema, neexistuje. Že ho tam Rolex nedává je jediné dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Na vnitřní straně by nic netrpělo, ale je to jedno, ušetří desítky mil USD a to se vyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Tvl Josef tobě někdo leze za klávesnici? Rolex jsou na rozdíl od jiných značek hodinky na dyl než 10 nebo 20 let. Po takové době by nevypadal pěkně. Hasna to napsal dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Píšeš blbosti AR vydrží klidně 100 let mám optiku s AR 60 let a vypadá jako nová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Na vnitřní straně by nic netrpělo, ale je to jedno, ušetří desítky mil USD a to se vyplatí.To máš samozřejmě pravdu. Mluvil jsem pochopitelně o vnějším AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 (upraveno) Pokud se budeš k hodinkam chovat jak k optice tak třeba 110 let. Já ale nosím hodinky na ruce a znám pár lidí co taky. Blbost mi přijde tvrdit že to dělají aby ušetřili. Si přestřelil. Upraveno 29. července 2015 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 (upraveno) Píšeš blbosti AR vydrží klidně 100 let mám optiku s AR 60 let a vypadá jako nová.To je pro změnu kravina. Optiku nenosíš 12 hodin denně na vnější straně zápěstí v těsné blízkosti kolem zárubní, zipů, omítek, karoserií a jiných tvrdých předmětů. Co se týče výdrže "kvalitních", jak píšeš, vnějších AR na hodinkách, tak žiješ v bludu. Upraveno 29. července 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Když si vzpomenu na moje BfB jak byl ten antireflex dojeb.nej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 AR na lupě byl od roku 2005 pouze vnitřní a od roku 2009 vnitřní i vnější. Nechce se mi nic fotit, ale tady je snad jasně vidět vnější AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 (upraveno) Hasňa, Scifi : už potřetí píšu, že mluvím o vnitřní AR. Přikládám simulaci pohledu na hodinky bez AR a s AR. here: přikládám obrázek, kde je vidět vnější povrch bez AR a vnitřní povrch s modrým AR (Submariner 2012) Upraveno 30. července 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 To že nechcú dávať vonkajší to úplne chápem.Ale že nedávajú kvalitný vnútorný? Určite by to vyzeralo lepšie ako žiadny. A to všetky R sú bez AR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se