Radimk Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Kousek větší bratříček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Včera tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Zdravím. Tak já dnes s GMT. Mám je jen pár dní a zatím ve sbírce i na ruce skvěle září . Mam klasicky modré, černé a "stříbrné" hodinky..., a tyhle jsem dlouho moc chtěl, aby tu mojí klasiku trošku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Teď ještě čekám na řemen, jsem zvědavý, jaké bude po měsíci první přehození ze super pohodlného tahu na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 (upraveno) Turistická kompozice na Kozích Hřbetech za zvuků leteckého koridoru. Upraveno 27. září 2021 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Kočičí kompozice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Čerstvě nasazený original strap na modré BB58.. co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Před hodinou, Martin.D napsal: Čerstvě nasazený original strap na modré BB58.. co vy na to? Modrá a hnědá je pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 před 7 hodinami, Pivas napsal: LHD-ecka su raketove kamo Gratulujem a tak trosku aj zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Díky kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Kua, nesnáším to ochlazení… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Tak jsem konečně našel odvahu a přehodil hodinky na řemen. Nezvyk, uvidím, jestli se to poddá... Ale řemínek pohodlný, to zase jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 @Navros Není to špatné čéče. Ale asi by mi tah chyběl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 @exell Dík, dám tomu řemínku šanci, tah jsem ale zatím ani neschovával Ty hodinky bez tahu skoro nic neváží, je to, jako bych na ruce nic neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruda Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Fast rider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Odpolední procházka @Kruda Hodinky cool, trochu mi k nim nejde ten řemen. Ale naživo to třeba vypadá jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se