Jarett Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Odesláno 14. února 2022 Před hodinou, steel napsal: a? Za mě adept na hodinky roku Koupil jsem je v Anglii, synátor žijící v Londýně vše zařídil, prostě skvělý na druhou ! Něco jsem sepsal tady :)
steel Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Odesláno 14. února 2022 před 23 minutami, Jarett napsal: Za mě adept na hodinky roku Koupil jsem je v Anglii, synátor žijící v Londýně vše zařídil, prostě skvělý na druhou ! Něco jsem sepsal tady :) hezke pocteni v podstate potvrzuje ty dve recenze z Hodinkee a jedne z Fratella
Bakouš Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Odesláno 17. února 2022 V 31. 1. 2022 v 14:03, Émile napsal: Konečně se mi podařilo sehnat i originál Fabric řemen. Takže nyní je to komplet sestavička Čoveče origo tah sháním také, mám GMT kupované na kůži a dokoupen poté tah na strapcode a furt mám v hlavě broučka...
Pivas Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Odesláno 17. února 2022 Ja mel podobny problem s tahem. A pak mi jeden kolega řekl, proste ho objednej,je to dost peněz, ale casem na to zapomenes a bude jen radost z toho,ze to mas,tak jak chces. A mel pravdu.
Émile Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Odesláno 17. února 2022 před 48 minutami, Bakouš napsal: Čoveče origo tah sháním také, mám GMT kupované na kůži a dokoupen poté tah na strapcode a furt mám v hlavě broučka... No na tom tahu jsou rozhodně nejlepší, to je 100%. A kolik vůbec ten tah stojí samostatně ? Jestli to není nějaká ukrutná darda ?
Jarett Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Odesláno 17. února 2022 před 1 minutou, Émile napsal: No na tom tahu jsou rozhodně nejlepší, to je 100%. A kolik vůbec ten tah stojí samostatně ? Jestli to není nějaká ukrutná darda ? Chrono24 ... 13 tisíc cca
tomina666 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Odesláno 17. února 2022 před 29 minutami, Pivas napsal: Ja mel podobny problem s tahem. A pak mi jeden kolega řekl, proste ho objednej,je to dost peněz, ale casem na to zapomenes a bude jen radost z toho,ze to mas,tak jak chces. A mel pravdu. origo je origo.. Já s těma aftermarketama dost bojuju. US atd... hrozně plechové, koncovky ostré atd. Degraduje to podle mého supr hodinky.
adam.ra Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Odesláno 17. února 2022 Včera dorazila guma tak hned na zkoušku nasazena. Popravdě si výsledkem nejsem moc jistý, i když až tak zlé to taky není. Jinak to mám přesně obráceně - pořízené byly na tahu (který je samo super), ale na kůži jsou TOP!
Pivas Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Odesláno 17. února 2022 Guma mi k nim moc nesedi. Na kuzi jsou moc pěkné. Tak tah prodej kolegovi.Ty budes mit penize,on tah a vsichni budou spokojeni. Jen za cas nesmíš zjistit,ze ti ten tah chybi.
Bakouš Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 před 23 hodinami, Émile napsal: No na tom tahu jsou rozhodně nejlepší, to je 100%. A kolik vůbec ten tah stojí samostatně ? Jestli to není nějaká ukrutná darda ? Já jsem asi před rokem kontaktoval s dotazem Carollinum. Ze mam od nich GMT na kuzi a kolik by stal tah. Odpovedeli, a ted nechci kecat, castku neco mezi 18-21t. Takze "číhám" vsude na origo tah z druhe ruky
Pivas Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 Vždycky jsem je chtel zkusit a velká spokojenost.
Jarett Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 před 2 hodinami, Pivas napsal: Vždycky jsem je chtel zkusit a velká spokojenost. Kdybych měl mít jen jedny hodinky, byly by to 58
Pivas Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 Tak s tim co máš za hodinky,tak je to velká pocta pro BB58.
bobi Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 Fifty-Eight jsou parádní.Tehdá jsem je měl u Bechyněho na ruce a od té doby jsem nad BB párkrát uvažoval. I ta velikost mně tenkrát vyhovovala.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se