Přejít na obsah

Jaké Tudory máte právě na ruce?

ABCDE

Doporučené příspěvky

před 8 minutami, Gordon napsal:

Přezul sem na letní…

Erika? Vypada to dobre. Ja bych obcas tak neco zkusil, ale prehazovani remenu pro me vzdy bylo utrpeni. Takze jsem jeste nezkusil ani origo kuzi, ani gumu co jsem k nim dostal. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, warann napsal:

Erika? Vypada to dobre. Ja bych obcas tak neco zkusil, ale prehazovani remenu pro me vzdy bylo utrpeni. Takze jsem jeste nezkusil ani origo kuzi, ani gumu co jsem k nim dostal. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Erika??

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, warann napsal:

to je podle me original Tudor a ne guma MN 

Odkaz ke komentáři

Taky jsem podlehl... od Seika úkrok stranou. Nicméně pokud by to měly být jenom jedny, tak Tudor u mě vítězí. Ještěže to jenom jedny být nemusí 🙂

Odkaz ke komentáři

V 30. 5. 2022 v 9:22, ensi napsal:

Za mě to je jedna z nejlepších věcí na těch hodinkách, orámování má dneska každý, ale kdo jiný má 3D keramické svítící indexy? :) Přidává jim to nádech Rolád z doby, než se z nich staly leštěnky.

Já ty jednoduchý ciferníky mám taky radši. Co mi trochu vadí - narozdíl od těch rolád, co jsi postnul, je odsazení cifru po obvodu, příliš výrazný indexy na 5 minutách a zaražení trojúhelníku na 12 hod do vteřinových indexů.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, dwg napsal:

Já ty jednoduchý ciferníky mám taky radši. Co mi trochu vadí - narozdíl od těch rolád, co jsi postnul, je odsazení cifru po obvodu, příliš výrazný indexy na 5 minutách a zaražení trojúhelníku na 12 hod do vteřinových indexů.

Právě ty indexy jsou pořádně velké na rozdíl od verze PRO

Odkaz ke komentáři

GS me bavily, ale z nejakyho divodu jsem je na vikendy apod. prevazne odkladal a tahal hranaty gecka. U tehle tuhle potrebu nemam a nosim je furt. Zatim velka spokojenost. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...