Bakouš Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 Tak čerstvě, a hlavně prvně, přezuto. A tedy musím říct, že váha hodinek najednou snad poloviční, kůžička je jemňounká jak kdyby byla vyrobena z něčí předkožky , a s překlápěcí sponou se zatím dost peru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 OWG, ráno není potřeba nic resit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Stále ty jediné nejlepší :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 před 9 hodinami, Moty napsal: OWG, ráno není potřeba nic resit Závidím všem OWG, kteří si vystačí dlouhodobě s jedněma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 před 15 hodinami, Radik napsal: Závidím všem OWG, kteří si vystačí dlouhodobě s jedněma Tak cesta k tomu byla drahá a dlouhá, ale jsem fakt šťastnej;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Pro mě je to taky zatím vrchol chronobundu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 před 5 hodinami, Žigi napsal: Pro mě je to taky zatím vrchol chronobundu Nejlepší 41mm Black Bay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Tak jsem overil, ze vino se s tim pocita stejne dobre jako pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 před 3 hodinami, warann napsal: Tak jsem overil, ze vino se s tim pocita stejne dobre jako pivo V jakých jednotkách to počítáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 před 43 minutami, paya01 napsal: V jakých jednotkách to počítáš? Stejně jako se počítá pivo. Sklenka = hodina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 před 5 hodinami, warann napsal: Stejně jako se počítá pivo. Sklenka = hodina. No já se lek, že po minutách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 26. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 V 26. 6. 2022 v 8:26, paya01 napsal: Modrá je dobrá Jj,vypadají vskutku dobře,yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Stale spokojenost. Jen ted, jak je vedro, by se sikla mikroregulace. Ma to nejaky reseni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Ráno jsem po dlouhé době nainstaloval popruh na tašku a ejhle jak to pěkně ladí. Nicméně večer půjdou asi zpět na tah, nebo gumu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 @warann Strapcode predava spony s extenziou a ak dobre vidim mas to na tahu od nich https://www.strapcode.com/collections/buckles/products/parts-nt-clasp-017b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Vyzkoušel jsem BB PRO, ale na 16,5 cm ruku už jsou fakt dost tlustý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Jeste to jde. Pokud se ti libi, kup je. A nezapomen, cim je clovek starsi, tim je tlustci. Se podivej na zaslouzene mistni cleny.. a takovy svarni junaci to byli v roce 2008:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 před 4 minutami, safi napsal: A nezapomen, cim je clovek starsi, tim je tlustci. Se podivej na zaslouzene mistni cleny.. a takovy svarni junaci to byli v roce 2008:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se