Jarett Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto. Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Dneska jsem vzal “jednoručky” ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 bolo to dva je malo tri je moc... poldielik od uncleseiko konecne prisiel, aj s dvomi skrutkami. musim povedat, ze teraz je to dokonaly fit. a mam este dve polohy mikroregulacie k dobru ak by bolo prilis teplo. Skoda ze toto Tudor nedodava v zaklade, ale tak co uz... it is as it is, ako hovori klasik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Před hodinou, Ivanhoe34 napsal: bolo to dva je malo tri je moc... poldielik od uncleseiko konecne prisiel, aj s dvomi skrutkami. musim povedat, ze teraz je to dokonaly fit. a mam este dve polohy mikroregulacie k dobru ak by bolo prilis teplo. Skoda ze toto Tudor nedodava v zaklade, ale tak co uz... it is as it is, ako hovori klasik Nebyl by ten půl dílek lepší hned u spony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 @Ohm-Aztecteoreticky hej, prakticky je vsak problem ze tu sponu nechcem rozoberat ale hlavne je tam to ze tak ako je robeny, neohne sa okolo toho uchytenia a odstava este viac ako originalny. preto som zvolil taketo riesenie... Videl som na forach aj take ze to dal na opacnu stranu tesne ku spone kde sa to strati a pod 6 si nechal vsetky dieliky ako to bolo. ale uz nechcem rozoberat viac z toho naramku aj ked srobovaciky uz som si povyrabal presne na mieru. aj loctite 243 som tam dal, tak snad to bude drzat spolahlivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 popravde, z tohto som trochu sklamany nakolko za ten naramok pytaju, ak sa vobec da oficialne zohnat, na chrono okolo 800e... ten poldielik by mal byt standard od vyrobcu a to odstavanie pri spone pod 6, ze sa dielik neohne uplne mi pride tiez nepochopitelne. inak tie hodinky u mna nemaju chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Stau#nopantsTah naštěstí sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 16. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2022 ale vyborne sa nosia. s tym doladenym naramkom si ich bez vyhrad dokonale uzivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 A jeste jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 rano v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 před 2 hodinami, Pivas napsal: před 31 minutami, Pivas napsal: A jeste jedna. Parádní sou, per to sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 Steely ... nejlepší BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 před 8 minutami, safi napsal: Steely ... nejlepší BB Nejlepší BB ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 @MíraMíra - Diky Miro,ted je ponosim nějakou dobu. @Žigi @safi- Nechci se dohadovat kluci,ale tady se asi neshodneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 před 1 minutou, Pivas napsal: @MíraMíra - Diky Miro,ted je ponosim nějakou dobu. @Žigi @safi- Nechci se dohadovat kluci,ale tady se asi neshodneme. A to je právě dobře .... Ke steelům je potřeba dozrát. Já jsem 4-5 let nosil modré BB. Pak jsem viděl naživo steely, nelíbily se mi a za 2 měsíce jsem změnil názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 v obchodaku, tolko svetiel, zaleskli sa no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se