sam.svi Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února V 6. 2. 2025 v 9:20, Rybiz napsal: tkeskam Tudoru, ze ae vratil k 15 let starym “erkovym plechum nodate” s hlinikovou vlozkou a v kombinaci s novou sponou s mikroregulaci za mne pocitove 100% deal a rohlik mezi usima… Tohle jsou prostě neskutečný hodinky. Osobně preferuji na jubilee, ale i ten oyster je pěknej. Pokaždé když je vidím na živo, tak mám solidní nutkání je koupit
Campino Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Pekný deň konečne z domáceho prostredia prajem 1
safi Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února (upraveno) Watches of Switzerland, Londýn, The City. Super přístup. Kam se hrabe Praha. V nabidce Rolex, Tudor, Zenith, Tag Heuer, GP atd. Na obchode velke hodiny Rolex a velke reklamy na Rolex. Vystaveno cca 25 kusu od diamantu az po zakladni sportovni modely. Upraveno 12. února uživatelem safi
beny Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Dnes na zeleném hadříku s titanovou motýlovkou, sedí naprosto parádně!
paya01 Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února před 6 minutami, beny napsal: Dnes na zeleném hadříku s titanovou motýlovkou, sedí naprosto parádně! Jo, Octopod je fajn...
beny Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února (upraveno) Cestou do města a nový stojanek na mazlíky Upraveno 17. února uživatelem beny 2
Lucca Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února před 7 hodinami, junior300 napsal: Napodobne.. Mooc pěkný
Kupa54 Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 20 minutami, tommasini napsal: Taky Ty jsou pro mě úplně nejvíc nejlepší. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se