tikzot Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Zelená je mňam;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Díky Shewczovi mám nutkavý pocit, že je potřebuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Díky Shewczovi mám nutkavý pocit, že je potřebuji.Já bohužel taky, zatím odolávám, ale jsem jen člověk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Já bohužel taky, zatím odolávám, ale jsem jen člověk :-)Já asi neodolám. Ale budu muset něco pustit a už nevím co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perkusnik Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 @tikzot.. moc pekny zeleny tak akorat aby to slo zkombinovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perkusnik Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Do chlubiciho vlakna.. Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem Perkusnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Do chlubiciho vlakna..Pěkný. MOC pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perkusnik Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Diky Bobe jsi prvni kdo je pochvalil. Jinak si nevsimli ani doma ani v praci. Neco delam blbe, blystive Seika na tom za novoty byly jinak. Nebo naopak dobre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Naopak já myslim (nebo alespoň to tak mam já) že je lepší,když jsou hodinky nenápadný. Postiženej chronomagor si všimne určitě a normální smrtelníci spíš reagujou na budíku tipu Diesel a každému do toho je prd kolik já za hodinky dám peněz a proto myslim a jsem radši,že si nikdo nevšímá. Jinak Tudory mam moc rád a na tvej fotce jsou pěkně vidět detaily ciferníku a to je právě to,co na nich obdivuju. Ty drobnosti který dělaj Tudor nezaměnitelnej. Užívej si je plnými doušky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krabicka3 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Perkusnik, krasna fotka. Uz se nemuzu dockat svych, az se mi vrati z reklamace.Jinak prikladam taky jednu fotku, bohuzel neni moje, ale zato je fakt uzasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 (upraveno) Paráda, jen mi u hodinek s takto výraznými indexy a lumi trochu vadí datumovka na trojce. Ale to je můj subjektivní názor...Asi by mi tak nevadila na sestce, v rámci zachování symetrie Upraveno 5. ledna 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perkusnik Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Diky kluci. Jj je to tak, lepsi jsou nenapadne hodinky, ale obcas by neskodilo. Vcera jsem makal pul dne v kavarne a vedle u stolku sedel kluk se Speedmasterama, pekne se blystily, vypadaly dobre a ja si rikal ze mu je pochvalim, jenze on byl uplne mladej a ja nechtel byt trapnej.Jak pisete ty detaily na cifru rozhodly ze to bude Pelagos. Stejne jsou u me BB v S&G na cekacce. Krabicka3: zkousel jsi je mit i na gume? Mne moc pohodlna nebyla, zelezo je mi lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krabicka3 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Nezkousel, a myslim si, ze ani nezkusim. Na tom tahu proste nemaji chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 .Tak tohle bych si dal jako plakát na zeď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perkusnik Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Krabicka3: koukam na Tvoji fotku a myslim ze je tam lumi posunuta do modra. Mam normalni zelenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Konečně trochu sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perkusnik Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Ta Pepsi je proste dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Dík. Je to tak. Jsou takové nějaké veselejší díky té Pepsi. Budu truchlit až budou v servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Perkusnik, krasna fotka. Uz se nemuzu dockat svych, az se mi vrati z reklamace.Jinak prikladam taky jednu fotku, bohuzel neni moje, ale zato je fakt uzasna.Sakra, ta je! Že ty se na té dovolené nudíš a koukáš na hodinky. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se