Přejít na obsah

Jaké Tudory máte právě na ruce?

ABCDE

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Naopak já myslim (nebo alespoň to tak mam já) že je lepší,když jsou hodinky nenápadný. Postiženej chronomagor si všimne určitě a normální smrtelníci spíš reagujou na budíku tipu Diesel a každému do toho je prd kolik já za hodinky dám peněz a proto myslim a jsem radši,že si nikdo nevšímá. Jinak Tudory mam moc rád a na tvej fotce jsou pěkně vidět detaily ciferníku a to je právě to,co na nich obdivuju. Ty drobnosti který dělaj Tudor nezaměnitelnej. Užívej si je plnými doušky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paráda, jen mi u hodinek s takto výraznými indexy a lumi trochu vadí datumovka na trojce. Ale to je můj subjektivní názor...

Asi by mi tak nevadila na sestce, v rámci zachování symetrie

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Diky kluci. Jj je to tak, lepsi jsou nenapadne hodinky, ale obcas by neskodilo. Vcera jsem makal pul dne v kavarne a vedle u stolku sedel kluk se Speedmasterama, pekne se blystily, vypadaly dobre a ja si rikal ze mu je pochvalim, jenze on byl uplne mladej a ja nechtel byt trapnej.

Jak pisete ty detaily na cifru rozhodly ze to bude Pelagos. Stejne jsou u me BB v S&G na cekacce.

Krabicka3: zkousel jsi je mit i na gume? Mne moc pohodlna nebyla, zelezo je mi lepsi

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...