Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zrovna řeším problém k tématu. O výkendu jedu na hory a váhám jestli si mám vzít svoje Seiko 5 nebo digi a na večer přezouvat... Si říkám, že těh hodinkám nemůže vadit, když sebou sem tam seknu :D

• Odpovědi 236
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já jsem se svými seiky absolvoval několikrát Alpy, Jeseníky a mnoho dalšího. Jdou pořád stejně :D Pokud nejedeš kácet les, tak bych se toho asi zbytečně nebál.

Odesláno

Ne úplná klasika. Nehoru a zase dolůů, nahoru a zase dolůůůů. A hlavně: Žádné voloviny! :D

Odesláno

Něříkám, že jim to svědčí, ale PAMy jsem nesundaval na sekání elektřiny ze zdi, tahání dřeva v lese, řezání kari sítí, opilecké eskapády a vlastně si nevybavuji situaci, kdy bych je ze strachu sundal. Jedině před vodou kvůli koženému řemenu. Odchylka pořád stejná, jen se mi bohužel podařilo (nevím kdy) škrábnout safír, tudíž ho nechám teď během zimy vyměnit.

Odesláno

Já jsem s různými automaty různých značek štípal dříví, řezal motorovkou, jezdil na kole a já nevím co ještě a žádné jsem nepohřbil a to jsem pravák a hodinky nosím na pravé. Hodinky sundavám pouze na zedničinu a když se hrabu v motoru - abych je neuprasil.

Odesláno
  V 8. 1. 2016 v 22:36, panedge napsal:

Honza.manta-a ze bys to nenapsal k hodinkam,ktery bys tady prodaval?

Já svoje komenty ke svým hodinkám píši průběžně. Takže si každý může dohledat. A prodávám většinou jenom primky a vždy dávám v případě dražšího prodeje garanci na strojek a také ji případně řeším. Stačí se zeptat mých kupujících. Buď vracím peníze nebo servisuji. Za každý svůj prodej ručím.

Odesláno

Honya.manta-však jasně,ty seš spolehlivej,o to mi vůbec nejde.Spíš,že třeba spousta lidí s těma hodinkama dělá v mých očích takovýhle nesmysly(sekání dřeva) a pak je v prodeji napsanej super stav.A to podle mě nemůže bejt.Jasně,já mám třeba na hodinkách různý vlásečnice,odřeniny,ale dělat s hodinkama takovýhle outdoor aktivity mi přijde jako zbytečný.

Odesláno

Pokud hodinky jdou, maji rezervu ok, jdou presne tak je strojek v super stavu i kdybychje pouzival misto micku pri tenisu.

Moc to zerete.

Odesláno

Tak pánové. Dolyžováno resp dosnowbordováno a hodinky šlapou stále dál. A to zvládli i jeden festovní pád :D Snad to na nich neponese nšjaké následky :D

Odesláno

Ja to tu uz nekde kdysi hlasil, ale pred lety mi pri strelbe z brokovnice umrely Omegy s co-axem. Od te doby mechaniky nepretezuju...

Odesláno

Já vystřílel dva zásobníky s CZ85 než mě napadlo si hodinky sundat. Přežily to v pohodě, ale jako pravák je nosím na levý, takže to pro ně zas až taková zátěž asi nebyla. S brokovnicí je to asi horší :-)

Odesláno
  V 19. 1. 2016 v 9:18, GeoRge_ napsal:

Tak Omegy bych si na střelbu fakt nevzal :D

Normalni ETA to vzdycky vydrzela, takze me nenapadlo, ze ETA s co-axem to neda. Kazdopadne mi to uz do baraku nesmi, tenhle vynalez...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...