michalval Odesláno 20. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Jsou to jedny z nejdokonalejsich hodinek! A ta presnost je fenomenalni! Vubec jsem netusil, ze u automatu je to vubec mozne :-oTo ani já ne, doteď Dělaly mi radost Panerai s 5 vteřinama denně, IWC s 1 vteřinou denně. Tohle jsem dosud neměl.Ale samozřejmě, že třeba vintážky mám rád, i když ujedou o minutu denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Dnes je to přesně 3 měsíce, co jsme se seznámili. Z ruky jsem je téměř nesundal.Nadšení z těchto hodinek je pořád velké. A ačkoliv jsou Suby podle mě trochu nevýrazné a možná i nudné, tak krása Rolexích detailů všechno vynahrazuje.Mimochodem, opět tady mám jednu nudnou fotku. Za čtvrt roku jsou hodinky na +1 vteřině. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Parádička a co ta luneta, už jsi s ní někde naschvál drbnul, aby jsi zjistil co vydrží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Naschval samozrejme ne, ale omylem uz nekolikrat, a opravdu bude neznicitelna. Urcite je tady nekdo kdo je ma celych 5 let od uvedeni keramickych Subu na trh, tak muze rict vic. Taky sleduju Tvoje rozhodovani Expy II vs. GMT II, a rikam si ze keramicka luneta GMT musi vydrzet stokrat vic nez kovova u Exploreru. Jen prelestit ten leskly tah a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Výborně, máš je parádní, věřím že tě stále baví :-) Jinak máš pravdu, ta keramická luneta hraje hodně pro při mém rozhodování... uvidíme " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Nejsem úplně typ na tahy: mám rád kožené řemeny, které se však v případě Submarinerů spíše hodí na starší typ pouzdra tzn. do 16610 a starší, tam kde je nějaký vintážní nádech. Na těchto keramických SUbech se mi kožené řemeny zas tak moc nelíbí. Další možností u potápek je guma nebo silikon nebo kaučuk. V případě Rolexu lze dát skoro rovnítko mezi kaučuk a Rubber B.Tento kvalitně provedený řemen, za který si ale nechá výrobce zaplatit, mě lákal už dlouho, takže jsem využil nabídky zde na fóru a koupil ho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kaučuk jsem měl na mnoha z mých hodinek: na Citizenech Skyhawk, Panerai, IWC Ingenieur i Igenech. Z mnoha důvodů ho považuji za ideální materiál: na ruce netlačí, je stálý, poměrně nezničitelný, dá se máchat ve vodě i vydrbat měkčím kartáčem. A kromě obleku se hodí ke všemu.Z Rubber B čiší kvalita a je na dotek příjemný. Není sice tak poddajný jako (pro mě dosud nejlepší) kaučuk do Hirsche, nevypadá tak odolně jako kaučuk od IWC Ingenier a není tak ošklivý jako kaučuk od Panerai. Má být vyztužen nějakými uhlíkovými vlákny, či co, ale nejsem si jist jesti to není jen reklamní lákadlo. Mě postačuje, že to je přírodní kaučuk, žádný silikon nebo guma.V případě Rolex Submariner (a nejen jich) je problém ten, že jakmile na hodinky nasadíte cokoliv jiného, než originální tah, dramaticky změníte tvar a dojem z hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. End link na original tahu, který "předstírá", že je okrajem pouzdra (u keramických Subů, ještě více čtvercového), tady chybí. Z hodinek se stávají úplně jiné hodinky, ale to se mi moc líbí. Naštěstí zakončení kaučuku v místě pouzdra je provedeno tak, že řemen kopíruje tvar end linku a sedí tam tedy jako prd*l na hrnec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Originál trnová spona vypadá bytelně, je decentní a nepřekáží ani se nezadrhává za rukáv. Podle mě lepší řešení než Rubber B, na který se nasazuje originál Glidelock spona z tahu, která tady musí působit dost masivně a rušivě.Dobrou stránkou věci je také to, že díky tomuto upgradu, hodinky zhubly nejakých 50 gramů, takže teď o nich na ruce nevím, už ani náhodou.Odtučňovací kůra, kterou jsem prošel od IWC Ingenier na tahu s 250 gramy až po tyhle hodinky s přesně 100 gramy se mi líbí.Hodinky sedí na ruce trochu jinak - nepatrně odstávají oproti hodinkám na tahu, kde tah se chová jako protizávaží. Ale až se Rubber B trochu vytvaruje, bude to snad ideál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 1gram rolexu s gumou je dražší než zlato ..... neuvěřitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 1gram rolexu s gumou je dražší než zlato ..... neuvěřitelnýMáš pravdu: 1 gram investičního zlata vychází na nějakých 930,- Kč, zatímco 1 gram Rolexu na tahu vychází na 1.426,- Kč.Na gumě to bude ještě více.Jinými slovy Rolády nelze vyvážit ani zlatem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Dobrá "recenze". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Dobrá "recenze".Díky. Snažil jsem se napsat moje dojmy z kaučuku, který tady na fóru asi nemá/ nechce moc lidí, ale třeba to někomu pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Já bych ho chtěl, ale na 26 mm PAMy ho nedělají :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Parádní recenze od samotného začátku až po kaučukovou záměnu. ...Nyní mám PO 42mm se kterými jsem velmi spokojený, ale vím, že Suby s Kyklopem mě neminou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Parádní recenze od samotného začátku až po kaučukovou záměnu. ...Nyní mám PO 42mm se kterými jsem velmi spokojený, ale vím, že Suby s Kyklopem mě neminou ... Díky.Abys dodržel "služební postup" musíš ještě veřejně a rozhodně prohlásit, že si Rolexy nikdy nekoupíš, protože ...cokoliv...a pak už to jede Tak jsem to měl aspoň já (a myslel jsem to tehdy vážně), a myslím, že se nejsem zdaleka jediný případ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Díky.Abys dodržel "služební postup" musíš ještě veřejně a rozhodně prohlásit, že si Rolexy nikdy nekoupíš, protože ...cokoliv...a pak už to jede Tak jsem to měl aspoň já (a myslel jsem to tehdy vážně), a myslím, že se nejsem zdaleka jediný případ.Jediný určitě nejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Michale, skvělý článek o skvělých hodinkách. Nejvíc mě rozsekala věta :?...ty hodinky, jak v těch filmech najdou nějakou mrtvolu a potřebují dát najevo, že dotyčný byl pracháč, tak řeknou, že měl na ruce rolexky?.Už jen za ni dávám 10 bodů Napiš pak dojmy s odstupem času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Guma vypadá super, budu šetřit a v létě bych do toho šel, dá se v USA sehnat za lepší peníz? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 To budes do leta setrit 5k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Michale, skvělý článek o skvělých hodinkách. Nejvíc mě rozsekala věta :?...ty hodinky, jak v těch filmech najdou nějakou mrtvolu a potřebují dát najevo, že dotyčný byl pracháč, tak řeknou, že měl na ruce rolexky?.Už jen za ni dávám 10 bodů Napiš pak dojmy s odstupem času.Děkuju.Je to citát mé maminky, ale řekl bych, že sedí a že pro většinu lidí, kteří se o hodinky vůnec nezajímají platí rovnice: drahé hodinky = Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 To budes do leta setrit 5k?No teď gumu nepotřebuji...a ano budu muset šetřit déle, jsem střední třída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Guma vypadá super, budu šetřit a v létě bych do toho šel, dá se v USA sehnat za lepší peníz? :-)Na stránkách RubberB jsou 240,- USD s trnovou sponou+ nějaká doprava http://rubberb.com/en/rolex-watch-band-products/rolex-submariner-ceramic-tang-buckle-seriesJá jsem ho vzal z fóra za lepší cenu skoro jako nový - občas se tady objeví. Za kolik a kde se dá koupit nový v ČR, nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se