Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gevril hodinky, na co si dát pozor (original, replika, fake)

Nenašel jsem na foru moc info k této značce... A mam možnost pořídit jedny, gevril hodinky, myslím, že superba.. Bohužel jsem nikde nenašel žádné info.

Kdo poradí?

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tahle značka není žádný zázrak, jejich listové ceny je potřeba dělat čtyřma, abys to byla nějaká reálná hodnota.

Odesláno

Tu zodpovědnost tady na sebe asi nikdo nevezme. Cenu mají takovou, jakou jsi za ní ochoten zaplatit. Já bych za ně nedal víc než čtyři tisíce, kdyby měly komplet balení a kdyby se mi líbily. Ale možná, že dle tvého nicku Vito (Genovese?), jsou to pro tebe ty pravé hodinky.

Odesláno

List price je 1500 GBP, takže za nové by byla rozumná max. cena 500 GBP, ale je řada hezkých hodinek, nevím zda investovat zrovna do těchto.

Odesláno (upraveno)

Stačí se podívat  :eek:   na číselník, kdo tam napíše: Dokonalá kvalita??? Blázen??? Na to bych se nechtěl dívat při každém mrknutí na cifr. Ale na Chrono 24 se podobný kousky najdou. Značka se chlubí dlouhou historií, ale to o současném stavu nic nevypovídá.

Při zadání ref. č. z Google nevyleze vůbec nic, což je divný.

Na Watchuseek o značce pár vláken je, ale také spíš ve smyslu ruce pryč. A na tvejch fotkách nevypadaj dobře, spíš jako fejky. Ale to nevim.

http://forums.watchuseek.com/f71/gevril-gv2-good-swiss-auto-good-value-334069.html

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

I kdyby to byly originály a oslovoval tě tenhle design (tvar pouzdra, rozevláté art deco číslice), vážně bys chtěl hodinky s nápisem "superkvalitka" (volně přeloženo)? Vždyť je to kašpařina...

Edit: zase pozdě :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Chtěl bych Vitovi doporučit něco podobného v relaci kolem 20.000, ale mě se tenhle typ hodinek nelíbí, tak se v tom vůbec neorientuju. Jen vím, že v tomhle typu pouzdra (mimochodem, jak se jmenuje? Carre? Round Carre?) a s t?mihle čísly to dělají i jiní výrobci... Víte někdo?

Pokud se Vitovi líbí jen tvar pouzdra a na designu ciferniku netrvá, napadá mě třeba decentn?jší Auguste Reymond Dixieland, kde je výběr z asi 13 variant plus kombinace řemen nebo naramek. http://www.augustereymond.ch/auguste-reymond-swiss-watches/detail/ar27e065601/

Odesláno (upraveno)

Jak pise Josef v prvnim prispevku,ty jejich cenovky jsou dost ulitly,rekl bych,ze si poupravili historii dle obrazu sveho,koreny firmy maji sahat az snad do pulky 18.stoleti,nebo co,no,bral bych tenhle brand s rezervou.V nekterych modelech pouzivaj ETU,ja videl nazivo nejakej ovalnej PVD model,majitel tvrdil,ze staly kolem kila.Spatne nevypadaly,zpracovani hezky,ale duveryhodne na me ta firma nepusobi.

Upraveno uživatelem villain83

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...