maik353 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Zdravím, ohledně automatů jsem začátečník.Vybral jsem si dvoje hodinky a nevím které si vybrat má někdo nějaké zkušenosti s některými z těchto hodinek? moc děkuji za postřehy a rady http://www.destore.cz/emporio-armani-ar1414-82645.htmlhttp://www.hodinky.inshop.cz/orient-cdb05001t-fdb05001t.html
YvanD Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 urcite orient sice aj tie armani su dost orientalne lebo ich povod je v cine
Micey Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Pokud chces hodinky vyrabeny cinskou konzervarnou a s honosnym nazvem, ber A. Pokud chces hodinky od hodinarsky japonsky firmy s blbym nazvem, ber O:) Upraveno 10. září 2015 uživatelem Micey
vraby Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Určitě Orient to jsou hodináři. Armáni dělá slipy ne?
Karlos Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Já bych z té dvojice nekupoval nic. Počkal bych až mě záchvat nakupování přejde a pak si v klidu vybíral dál. Představy a požadavky se velice rychle mění. Obzvlášť po pár návštěvách tady
Návštěvník Mitak Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Tak. Odlož to, zkus hledat tady a nakonec si vybereš hodinky míň nápadné (bez těch průhledů zepředu na strojek), ale budeš z nich mít větší radost.
Ruiz.aw Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Opravdu vynech ten pruhled, za chvíli tě to přestane bavit a budeš se jich těžko zbavovat. A jaké vybrat? Seiko :-)
Michal444 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Na ten open heart a ine nezmysli sa vykasli... trosku sa tu poobzeraj na fore a urobis lepsie
ohrenstein Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Ber Orient, ale probůh ne tyhle. Prozkoumávej terén. Nakupuj jen v hlavě, ušetříš a uvidíš jak se ti postupně měnil vkus a případně i rozpočet.Takže klasika přibližně v tomto pořadí: Orient, Seiko, Laco, Hamilton, Glycine, Archimede, Oris, Fortis, Damasko, Sinn.Ujasni si velikost, výšku atd., zajdi si do nějakého hodinářství a zkoušej, nekoukej na ceny a hledej co ti padne na ruku a na pohled.To hledání je to nejzábavnější. A je jedno jestli koupíš za 7tis. nebo 30tis. pokud koupíš jenom ty jedny tak ušetříš.
Bushman Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Armani otřesný, Orienty lepší, ale tyhle konkrétně taky žádná sláva. Orient umí pěkný hodinky, podívej se na jejich nabídku. Podívej se třeba i na Seiko, tam si vybere snad každý, kdo je nezavrhuje jen proto, že jsou to Seiko. Nebo něco od Steinhart, ještě pořád rozumný peníze.
Tondaa73 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Od A si kup trencle, a od O hodinky, a až je budeš vybírat a kupovat, tak vynech české e-shopy....
FraK Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Orient hodinky mam a jsem s nima hodne spokojeny. Podle me ma Orient jeden z nejlepsich pomeru ceny a toho, co za ni dostanes.
Martin79 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Ahoj, ještě ti nikdo ze zdejších gentlemanů neporadil abys raději zapomněl na to, žes na nějaký Chronomag narazil a ve svém zájmu sem už nekoukal :-) Já se přidám k ostatním a poradím ti, abys s nákupem chvilku počkal a podíval se na ostatní modely Orient, kouknul na Seiko a navštívil zdejší prodejní sekci. A't se ti tu líbí!
MJ. Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Kouknul sem na ty Arménkyšel bych do nichvůbec ty šašky neposlouchej, vadí jim že na ně nenarazili před tebou
HondzaX Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Obávám se, že z rady zdejších členů budeš nebudeš mít zrovna lehkou hlavu. Nicméně to, co kluci nade mnou napsali je prostě pravda. Armani proti Orientům (v obecné rovině) budou s kvalitou zřejmě někde níž - tedy stručně, pokud chceš jen "dizajnovky" pak ber Armani, pokud chceš mít kromě designu také i trochu "hodinky", ber Orienty.Nicméně, nejdůležitější je, aby se ti hodinky líbily. Vyber si tedy takové, které budeš na ruce nosit rád a které ti budou dělat radost.
Josef01 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Nebo se dá použít, finta, která rozhodne. Vytiskneš si hodinky a dáš někam, kde na ně uvidíš celý den a pokud se ti ani po 3 týdnech neokoukají, tak jsou ty pravé.
cooper2005 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 To mi připomnělo, že zrovinka dneska mi spolupracovník ( pražák ) povídá... viděl jsem krásné hodinky GUESS. Člověče, to je super světová značka, kvalitní oblečení, špičkové hodinky, prostě značkové zboží. A ne jako ty tvoje ruský sra... Tož tak. Někdo značku a někdo "ne"značku.
kuncák7 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Nebo se dá použít, finta, která rozhodne. Vytiskneš si hodinky a dáš někam, kde na ně uvidíš celý den a pokud se ti ani po 3 týdnech neokoukají, tak jsou ty pravé.Tak sorry,ale podle tohodle by tu koupil hodinky malokdo :-)))). 3 tydny u jednech a stale se libit? Zhola nemozne :-))))).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se