Harwey Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Pekne, pekne, tesime sa na dalsie fotky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Krásnej úlovek! Začínám taky uvažovat o nějakých LED, protože ještě žádné nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 O takových taky už dlouho uvažuji..je pravda, že tyhle Elektroniky jsou jedny z těch nejhezčích..pak se mi ještě líbí samozřejmě i jiné typy, ale ta cena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Každý chronomagor, notabene navštěvující sekci digi, by měl mít aspoň jedny ledky. Já se tak nějak snažím ochutnat od každého něco. Když zanedbám nějaké ty šílenosti, tak mi chybí snad už jen nějaký mechanický chronograf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Každý chronomagor, notabene navštěvující sekci digi, by měl mít aspoň jedny ledky. Já se tak nějak snažím ochutnat od každého něco. Když zanedbám nějaké ty šílenosti, tak mi chybí snad už jen nějaký mechanický chronograf.Zamyslím se nad tím. Ale obávám se, že takové ledky asi nezvládnou Frostie-test v plném rozsahu, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Dneska jsem četl parádní článek o LED hodinové epoše, ani jsem netušil, že Pulsar patřil původně pod Hamilton. Hned bych měl chuť nějaké Pulsary pořídit. https://www.hodinkee.com/articles/four-revolutions-led-watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Dneska jsem četl parádní článek o LED hodinové epoše, ani jsem netušil, že Pulsar patřil původně pod Hamilton. Hned bych měl chuť nějaké Pulsary pořídit.https://www.hodinkee.com/articles/four-revolutions-led-watchesdíky za parádní odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Už se moc těším na pošťáka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Casio PRT-40? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Asi by mě to mělo překvapit.. Ale vlastně už nee:-) je to tak Casio PRT 40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 W-800H-1AVES100m WR, desetileta baterka, za 500...... jsem si rikal na litacku idealni... co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Tyhle hodinky mají všechno, co můžeš od digitálek chtít. Dobře čitelné a pěkný kompromis mezi géčkama a F-91 nebo W59. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Určitě. Taky jsem po nich už koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 W-800H-1AVES100m WR, desetileta baterka, za 500...... jsem si rikal na litacku idealni... co myslite? Mohu pouze doporučit, vydržely - 55°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 akorat nemaj timer, ale jsou sympa. taky sem je mel. asi 14dni.jinak je fakt srandovni, jak tady kazdej kupuje hodinky "na litacku". a je uplne jedno jesi sou to digi za 500 nebo svycary za pade . proste na litacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Diky vsem, tak snad poslouzi dobre. V mem pripade je "litacka" jednou rocne cachani v mori a bazenu a pak mozna jeste neco ad hoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Timer lze ovsem dodelat;-) viz. napriklad tu. https://www.google.cz/amp/s/amp.reddit.com/r/Watches/comments/6oj37j/casio_w800h_modified_to_have_a_countdown_timer/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 10 let batt/wr100/cena do litru = to je spravna kategorie digi casii. takovy poctivy mrchy co vydrzej a nemusis se o ne bat a starat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Timer lze ovsem dodelat;-) viz. napriklad tu. https://www.google.cz/amp/s/amp.reddit.com/r/Watches/comments/6oj37j/casio_w800h_modified_to_have_a_countdown_timer/ To je fakt hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Tak dnes dorazily... Opravdu pořádný Casio, který udělaly radost. Ve skutečnosti jsou ještě hezčí... než na obrázcích.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se