Exiztence Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 JLC představí nové Geophysic modely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 uff tak tie prvé by som unosil krásna modrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 První a druhé jsou mňam. Jen teda nevím, jestli je dobrý krok dead-beat second. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) BOMBÓZNÍ petarda, je skvělý, že to bude celá řada na přírodní vědy orientovaných kousků bez lunety. Ten universalní timer s mapou je teda údernej mazec, zatím nejlepší s mapou, co jsem asi viděl. Mne ty mapy celkově zas tak moc neberou, ale tohle má grády, asi proto, že to nemá jinou funkci, ani datumku a je to tak soustředěný. Ta lumi v poudře vypadá opravdu jako něco extra. Jen nevím, proč nemají tyhle modely ty krásný původní kravatový ručky. To je groteskní, jak chtěj nóbl mechaniky mít vteřinovku jako obyčejný quartzky a nóbl quartzky chtěj mít vteřinovku jako obyčejný mechaniky. Někdy si ti hodináři fakt vystačí ... Upraveno 22. září 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Mě se líbí všechny, jsou hodně "vintage" jediná "vada" pro mě jsou šrouby v cifru, to si mohli odpustit u World Timerů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Počkejme do 30/9, kdy má JLC hodinky oficiálně odtajnit; na rozdíl od předchozích Geophysics 1958 nejde o limitku. Nejvíc se těším na fotky a popis funkce krokového ústrojí a setrvačky nového kalibru 770. Na netu jsem našel pouze tento náčrt, snad vás také navnadí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 šerý vlku, stydím se poodhalit míru mé neznalosti, ale to je prosím nějaký vynález, na té pozvánce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) Cigi, jestli je to vynález, netuším. Nejsem hodinář.Cal. 770 má být antimagnetický (křemíkový vlásek?), má mít "seconde morte" - netuším, jestli existuje více systémů, jak tuto komplikaci realizovat, obecně toto samo o sobě použití vynálezu neznamená. Na nákresu je taky vidět setrvačka, jakou použili do Extreme Lab 1. Edit: Netuším, jaký má tato konstrukce setrvačky význam. extremeLab1.bmp Víc nevim... ale těší mne, že konečně do Geophysicu dají nový strojek, tak jak si to Geophysic zaslouží. (Použití derivace základního cal. 899 do reedice Geophysic 1958 pro mne byla zklamáním.) Upraveno 22. září 2015 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 bez dechu šoupu nohama ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Ty poslední worldtimery jsou krásný, líbí se mi ta modročervenočerná kombinace, ani bych si těch šroubů na první pohled nevšiml. Ale je pravda, že v reálu to může být docela rušivej prvek (např. u těch zlatých to už z fotky docela bije do očí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 http://www.watchprosite.com/?page=wf.forumpost&fi=2&ti=1014448&pi=7161568 Nějaké fotky a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 U mna tretie. Krasny cifernik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Se mi líbí od Jlc úplně všechno a tohle je velmi povedené :-) V odkazu je krásné čtení před spaním, super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 povedený kousky, JLC jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Pár nenačančaných fotek z butiku. Ty šroubky sou teda dost hrozný... Zdroj FB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Mě se nejvíc líbí obyč daty ve steelu, ten cifr a ručičky jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Taky se mi líbí nejvíc, jenom škoda, že nejsou 41. Šroubky na ciferníku přímo nesnáším, ale v tomto případě bych to asi dokázal překonat. to m.n. - to jsi zkoušel ty? Pokud ano, kde je mají a kolik máš zápěstí, připadá mi, že já mám o dost větší tlapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Prakticky dokonalé hodinky, v jednoduchosti je krása. Jedinou výtku bych měl k power reserve, líbilo by se mi 50+ hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 (upraveno) Nádhera, takhle in natura mají pro mne snad ještě větší kouzlo. Kouzlo přirozenosti, řekl bych. Mně se tedy ty šroubky v ciferníku spíš líbí, jsou to geophysic, ne master. Trocha nenápadné neupjatosti jim prospívá. V této souvislosti mne ale čím dál víc iritují ty ručky - takový obyčejný, možná je docením později. Upraveno 1. října 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 tak aj v zlate to je nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se