14titi Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 To Diablo vypadá skvěle. Druheho dílu jsem nahrál x hodin, ale trojka mě nechytla. Absolutně se mi nelíbila ta malovaná pestrobarevná grafika. Navíc mě to vůbec nevtáhlo a na mě byla hra až příliš jednoduchá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 na českém foru píšou že už příští rok, tak se necháme opět překvapit:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Vzhledem k tomu, že na blizzcon potvrdili vydání na PS4, tak bych v příští rok klidně věřil. Na druhou stranu, blizz dost často oznamuje hry i tři roky dopředu. No snad budeme příjemně překvapeni. Za mě na první pohled návrat ke dvojce a trochu mixnuty PoE s Grim Dawn, takže značka ideál. Navíc návrat Druida! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 potešil mě kůň, že dlouhý přechody budou rychlejší, jde o to, jestli to nebude jen video mezi lokacema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Jak se těšíte na poslední pecku od Kojimy? https://refresher.cz/76124-Death-Stranding-je-dechberouci-zazitek-a-zhavy-kandidat-na-nejlepsi-hru-roku-Recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Peto, nemuzu se dockat. Kupuju hned prvni den. https://v.redd.it/9ya8cwcwhzv31/DASH_720?source=fallback Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Chlapi, tuším, že se to tu řešilo asi už hodněkrát, ale přesto se zkusím zeptat. Máme Xbox 360 a vzhledem k tomu, že jsme pořídili novou 4K televizi, přemýšlím i o nákupu nové konzole. PS4pro nebo Xbox One X? A proč? Obě umí 4K, ale co jsem v krámě koukal, tak na Xbox mi přijde víc her ve 4K než na PS, nebo alespoň to tak na obalech her vypadá. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Hele já mám XboX One i PS 4. XboX mám na Forzu a Kinect. PS4 na regulérní hraní her (The Last of Us, Spiderman, God of War, Horizon: Zero Down, Little Big Planet, Killzone, Infamous ... ) PS4 je prostě zařízení pro hráče, XboX je na blbnutí kolem televize ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Xbox má o něco lepší výkon než PS, na druhou stranu se to projeví jen v pár hrách. Osobně při hraní řeším hlavně framerate, takže v 4k stejně nehraju - pokud je možnost v menu, tak volím fps nad rozlišení. S přihlédnutím k tomuto a také k herní stáji Sony, bych koupil psko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Jinak kluci, kdo si koupí death stranding a bude mít dohrano/nebude bavit, tak se stavím do řady. Nejspíš nebudu kupovat day one...Ale ten hype je obrovskej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Já tedy DS nejspíš vynechám, když jsem koukal na recenze. Když si vezmu, jak moc mě otravovalo v RDR 2 nekonečné ježdění na koni tak si nedovedu představit, co by se mnou dělalo kulhání po mapě pěšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 (upraveno) Přidám se s poptávkou na hry PS4. Aktuálně Days gone, Metro Exodus, Death stranding...E: Fallout4 goty Upraveno 6. listopadu 2019 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Já tedy DS nejspíš vynechám, když jsem koukal na recenze. Když si vezmu, jak moc mě otravovalo v RDR 2 nekonečné ježdění na koni tak si nedovedu představit, co by se mnou dělalo kulhání po mapě pěšky Jde o to, co se děje kolem. Třeba ve Fallout3 mne ta krajina začala dost bavit. Ale teda až časem, když jsem se vybavil slušně na různá nebezpečí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Toho srovnání s RDR2 je určitě na místě. Grafika, příběh, mise super, ale ty přesuny...A tady to dle mého bude ještě ve větší míře a navíc náplň misí identická. Ale jak se znám, na konec to stejně koupím:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Díky. Zapomněl jsem doplnit, že asi nepůjde prioritně asi o hraní her online, vzhledem k vesnické rychlosti vzdušného internetu, takže pokud multiplayer, tak v rámci místnosti, nebo singleplayer hraní...Říkal jsem si, že oproti PS by šel Xbox používat i jako přehrávač 4K filmů a tak.Ale třeba ovladače mi přijdou lepší u PS.Ach jo, to je dilema... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Nerozmýšlej nad hardwarem, který jak bylo zmíněno, je výkonově podobný. Vyber si podle exkluzivních titulů, které by sis chtěl zahrát. Ovladač je taky důležitý. Obecně se má za to, že xbox má lépe řešenou ergonomii, ale já jsem odchovanej na ps ovladačích a nepřijdou mi špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Alza opět zklamala, víc jak dvouměsíční předobjednávka a co mám asi tak doma? Tak se už někdo pochlubte Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 A já se zeptám jinak koho Death Stranding nevzal, prosím o SZ. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Tak jsem dopařil tu Nathan Drake edici (Uncharted 1-3) a fakt bomba. Zabavilo mě to na tři víkendy. Místama mi to mega připomínalo filmový scény z Indiana Jonese (konvoj v poušti), Mumie (přestřelka v pouštním městě) atd. Fakt zábavný hraní a je pravda, že s každým dílem to bylo lepší a lepší. Kdybyste o to měl někdo zájem, tak bych to vyměnil za něco jiného. Třeba i nějaký sport nebo auta nebo něco, co jde hrát ve dvou. Chystám u nás dopíjení sudu, tak že bych s kámošema něco zahrál. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Sem donutil postaka, aby mi to dovezl do prace. Se tesim, ve dve spadnu z masiny, na bazen a pak videohry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se