Tittus Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Upraveno 19. března 2014 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 No to teda čumim, já se nedohrabal nad 512 a i tak jsem musel vyhazovat lidi vode dveří z kanclu.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Já jsem asi nejvíce hrál Gran turismo na playstation 2 a hodně mně to tenkrát bavilo a dodnes mám pamětovku kde mám celou hru kompletně dohranou i skoro se všemi bonusy nejlepší bylo jet 24h le mans s kolegou jsme tenkrát hráli opravdu celých 24h než jsme přišli na to že se tam dá posadit jezdec který jede místo nás Taky jsem si vzpomenul když jěště u nás za komanču byli nezákoné burzy jak mi moje mamka dala 200Kč na triko a Já si koupil donkey konga do ruky něco podobného jako ruské hry-málem mně zabila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Myslim, ze je to lepsi nez zalozit vlakno do sekce ostatni, ale pokud to bude modum vadit, tak to smazte... Rad bych vymenil hru Infamous Second Son na PS4 za nejakou jinou hru. Nabidky prosim do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Právě hraji nového Wolfsteina - jde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Nakonec jsem neodolal a pořídil datadisk k Diablo III (říkal jsem si že když jsem za hru vysolil 1200 tak mě dalších 8 kil nezabije...)Škoda, že takhle hratelná ta hra nebyla od původní verze. Obtížnosti mají smysl, je tam dost místa pro vývoj. Hru už nekazí auction house, kde stačilo mít dost peněz a měli jste nejlepší EQ.Legendary jsou konečně lepší než rare itemy, dokonce se vyplatí craftit zbraně a výbavu. Přidali taky systém clanů, něco jako guildy ve WOW, to hru taky hodně obohatilo.A jinak klasicky Counter Strike Global Offensive a je to bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Unreal Tournament 99, zejména Assault. Dnes už to ale skoro nikdo nehraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 vlak jsem nemel rad... nicmene pekny zaver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 (upraveno) UT jsem ještě vloni příležitostně hrál. Pořád tu hru mám zařazenou v TOP5 FPS. Upraveno 3. července 2014 uživatelem ondra.palas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Jj UT jsem měl taky rád a nostalgicky na něj vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Nakonec jsem neodolal a pořídil datadisk k Diablo III (říkal jsem si že když jsem za hru vysolil 1200 tak mě dalších 8 kil nezabije...)Škoda, že takhle hratelná ta hra nebyla od původní verze. Obtížnosti mají smysl, je tam dost místa pro vývoj. Hru už nekazí auction house, kde stačilo mít dost peněz a měli jste nejlepší EQ. Legendary jsou konečně lepší než rare itemy, dokonce se vyplatí craftit zbraně a výbavu. Přidali taky systém clanů, něco jako guildy ve WOW, to hru taky hodně obohatilo. A jinak klasicky Counter Strike Global Offensive a je to bomba. Mě zas přijde, že v D3:ROS padá zbytečně moc legendary předmětů. Až to člověka začne časem nudit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Průměrný hráč si musí stahovat print screeny nadprůměrných výkonů i na podprůměrných mapách UT se ještě trochu hraje, ale prakticky pouze DM na Deck16, kde snad ještě probíhají nějaké soutěže a z toho plyne i hódně vysoká úroveň hráčů, takže pro mě je to čistý masochismus - 1 kill tak na 5 smrtí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 deck16 byla moje nejoblibenejsi mapa tu jsem umel snad i poslepu... svizna a vyladenadeck17 z ut03 uz je zbytecne velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Já zamrzl na UT99. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 (upraveno) Uz mam doma asi 3 mesice Xbox One a krome strilecek jedu dost auta. Nehraje tu nekdo Forza Horizon 2? Ze bysme mohli dat po siti, pac to je nejvetsi rit . Upraveno 2. ledna 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Já jedu GTA a jak mě to nikdy předtím (předchozí díly) nebavilo, tak teď je to super.Třeba na youtube provařenej fígl - zatroubit na prostitutku, pak jí zaplatit, nechat jí udělat ty věci a pak po propuštění jí sejmout a prachy si vzít zpátky.. Jako v životě.. Úplně jak vona si připadám v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Aktuálně jedu Payday2, občas Ghost Recon, Arma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Já teď dojel Call of Duty: Modern Warfare, Far Cry 4 a chystám se na Dragon Age: Inquisition. Chápu Jeremyho v jeho zálibě v GTA. To nový je prostě super. Michael a Trevor jsou super postavy. Asi by to byla nejlepší hra za poslední dobu co jsem hrál, kdyby ovšem nebylo The Last of Us. To už asi nepřekoná nic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Tady to máte pěkně pohromadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se