Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já jsem asi nejvíce hrál Gran turismo na playstation 2 a hodně mně to tenkrát bavilo a dodnes mám pamětovku kde mám celou hru kompletně dohranou i skoro se všemi bonusy :) nejlepší bylo jet 24h le mans s kolegou jsme tenkrát hráli opravdu celých 24h než jsme přišli na to že se tam dá posadit jezdec který jede místo nás :lol2: Taky jsem si vzpomenul když jěště u nás za komanču byli nezákoné burzy jak mi moje mamka dala 200Kč na triko a Já si koupil donkey konga do ruky něco podobného jako ruské hry-málem mně zabila :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po měsících...

Nakonec jsem neodolal a pořídil datadisk k Diablo III (říkal jsem si že když jsem za hru vysolil 1200 tak mě dalších 8 kil nezabije...)
Škoda, že takhle hratelná ta hra nebyla od původní verze. Obtížnosti mají smysl, je tam dost místa pro vývoj. Hru už nekazí auction house, kde stačilo mít dost peněz a měli jste nejlepší EQ.

Legendary jsou konečně lepší než rare itemy, dokonce se vyplatí craftit zbraně a výbavu. Přidali taky systém clanů, něco jako guildy ve WOW, to hru taky hodně obohatilo.

A jinak klasicky Counter Strike Global Offensive a je to bomba.

Odkaz ke komentáři

Nakonec jsem neodolal a pořídil datadisk k Diablo III (říkal jsem si že když jsem za hru vysolil 1200 tak mě dalších 8 kil nezabije...)

Škoda, že takhle hratelná ta hra nebyla od původní verze. Obtížnosti mají smysl, je tam dost místa pro vývoj. Hru už nekazí auction house, kde stačilo mít dost peněz a měli jste nejlepší EQ.

Legendary jsou konečně lepší než rare itemy, dokonce se vyplatí craftit zbraně a výbavu. Přidali taky systém clanů, něco jako guildy ve WOW, to hru taky hodně obohatilo.

A jinak klasicky Counter Strike Global Offensive a je to bomba.

Mě zas přijde, že v D3:ROS padá zbytečně moc legendary předmětů. Až to člověka začne časem nudit :-) 

Odkaz ke komentáři

Průměrný hráč si musí stahovat print screeny nadprůměrných výkonů i na podprůměrných mapách ;) UT se ještě trochu hraje, ale prakticky pouze DM na Deck16, kde snad ještě probíhají nějaké soutěže a z toho plyne i hódně vysoká úroveň hráčů, takže pro mě je to čistý masochismus - 1 kill tak na 5 smrtí...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Já jedu GTA a jak mě to nikdy předtím (předchozí díly) nebavilo, tak teď je to super.

Třeba na youtube provařenej fígl - zatroubit na prostitutku, pak jí zaplatit, nechat jí udělat ty věci a pak po propuštění jí sejmout a prachy si vzít zpátky.. Jako v životě.. Úplně jak vona si připadám v práci.

Odkaz ke komentáři

Já teď dojel Call of Duty: Modern Warfare, Far Cry 4 a chystám se na Dragon Age: Inquisition.

Chápu Jeremyho v jeho zálibě v GTA. To nový je prostě super. Michael a Trevor jsou super postavy. Asi by to byla nejlepší hra za poslední dobu co jsem hrál, kdyby ovšem nebylo The Last of Us. To už asi nepřekoná nic....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...