Cleric Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Nech se přebarvit, žáby sou hovada (aspoň ty liberecký) Jednou zelený, navždy zelený. V Kolíně je to pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 V minulém tisíciletí jsem hrával s oblibou Alpha Centauri od Sida Meierse, to mě bralo. Pak přišly úplně jiné starosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 O víkendu jsme byli s kámošem v Červeném Újezdě a doporučuju...návrat do dětství se vším všudy a mohl jsem dohrát věci, které jsem jako malý prostě nedával nebo je prostě smažili starší a nás k tomu nepustili...Double Dragon na závěr neskutečná pecka, ikdyž si "ženskou odvedl" kámoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 vsetci sme ako male deti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Červený Újezd supr, byl jsem tam loni a možná zajedu zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Červený újezd YES! byl jsem tam loni 2x a pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Ja ted frcim Bloodborne a je to naprosto jina zalezitost, nez normalni hry - zadny saveovani, jen minimu zachytnych bodu a pekelne tezky. Kazdej milimetr pokroku je vykoupenej spoustou usili - a pak je o to vetsi pecka, kdyz se zadari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 vsetci sme ako male deti To jo, už DESET let hraju World of Warcraft a pořád mě to baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 v ramci oslav bola u mna rodinna delegacia a ked videl moj vnuk vsetky 3 plejstaky na sebe ( PS2,PS3, PS4), tak sa ma uplne vazne spytal: dedo, a to ta este vzdy bavi??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 v ramci oslav bola u mna rodinna delegacia a ked videl moj vnuk vsetky 3 plejstaky na sebe ( PS2,PS3, PS4), tak sa ma uplne vazne spytal: dedo, a to ta este vzdy bavi??? K tomu tady mám ještě Xbox a Xbox 360, GameCube a Wii... A plnou skříň her. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 vsetci sme ako male deti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Tak to je hustý - ty už reguješ na svoje vlastní příspěvky? :-DTo musí bejt smutnej život teda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Jeste Tada to kdysi dělal :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Ale ten už tu nechodí, takže třeba nás to štěstí potká i v tomto případě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Hm, asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Tak to je hustý - ty už reguješ na svoje vlastní příspěvky? :-DTo musí bejt smutnej život teda.. Jeremy, heheh.... reagujem?to asi zle chapes, to je citacia - a to znamena to, ze som zopakoval presne tu vetu este raz. ale stary sa ako hned chytili, to ma vzdy tak pobavi!!! chudak prudic, ten len prezera vlakna a hlada, kde by mohol prdit, ale som netusil, ze aj takto tazke odborne temy o uchylnych hracoch lustruje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 K tomu tady mám ještě Xbox a Xbox 360, GameCube a Wii... A plnou skříň her. To si děláš srandu Tome? Ty a tolik konzolí? To uhraješ jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 To si děláš srandu Tome? Ty a tolik konzolí? To uhraješ jo ?ty by si to mal mat aj v kamione. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Tam nemám tak velkou telku . Ale máš recht, že někdy by to super, ten čas na konzolích neutíká, ale letí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 (upraveno) To si děláš srandu Tome? Ty a tolik konzolí? To uhraješ jo ? No teď už prakticky jen na PS3 a PC. A na zbytku paří mladší generace... Já dřív dělal hry profi, takže proto jsem měl všechno a dostaly se ke mně nejrůznější kousky. Když jsem hrál v pracovní době, tak to bylo super, teď už není tolik času. Spoustu her mám i nerozbalenejch. Upraveno 10. května 2015 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se