Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

O víkendu jsme byli s kámošem v Červeném Újezdě a doporučuju...návrat do dětství se vším všudy a mohl jsem dohrát věci, které jsem jako malý prostě nedával nebo je prostě smažili starší a nás k tomu nepustili...Double Dragon na závěr neskutečná pecka, ikdyž si "ženskou odvedl" kámoš ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ted frcim Bloodborne a je to naprosto jina zalezitost, nez normalni hry - zadny saveovani, jen minimu zachytnych bodu a pekelne tezky. Kazdej milimetr pokroku je vykoupenej spoustou usili - a pak je o to vetsi pecka, kdyz se zadari :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

v ramci oslav bola u mna rodinna delegacia a ked videl moj vnuk vsetky 3 plejstaky na sebe ( PS2,PS3, PS4), tak sa ma uplne vazne spytal: dedo, a to ta este vzdy bavi???

Odkaz ke komentáři

v ramci oslav bola u mna rodinna delegacia a ked videl moj vnuk vsetky 3 plejstaky na sebe ( PS2,PS3, PS4), tak sa ma uplne vazne spytal: dedo, a to ta este vzdy bavi???

K tomu tady mám ještě Xbox a Xbox 360, GameCube a Wii... A plnou skříň her. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Tak to je hustý - ty už reguješ na svoje vlastní příspěvky? :-D

To musí bejt smutnej život teda..  :eek:

Jeremy, heheh....   reagujem?

to asi zle chapes, to je citacia - a to znamena to, ze som zopakoval presne tu vetu este raz.

ale stary sa ako hned chytili, to ma vzdy tak pobavi!!! :lol2:

chudak prudic, ten len prezera vlakna a hlada, kde by mohol prdit, ale som netusil, ze aj takto tazke odborne temy o uchylnych hracoch lustruje....

Odkaz ke komentáři

To si děláš srandu Tome? Ty a tolik konzolí? To uhraješ jo :D ?

No teď už prakticky jen na PS3 a PC. A na zbytku paří mladší generace... :)

Já dřív dělal hry profi, takže proto jsem měl všechno a dostaly se ke mně nejrůznější kousky. Když jsem hrál v pracovní době, tak to bylo super, teď už není tolik času. Spoustu her mám i nerozbalenejch. 

Upraveno uživatelem Tittus
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...