Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nějak jsem tu nezaznamenal žádné hodnocení toho Battlefieldu 1 - to jste do toho tak zažraný, že nemáte čas nebo je to tak blbý, že škoda slov? :)

Ja uz to hodnotil a Jeremy myslim taky. Je to BOMBA, graficky i atmosferou. Pro me nejlepsi hra za posledni rok/dva. Je to fakt řež, takhle ma strilecka vypadat. A to hodnotim jen singleplayer, páč multiplayery nehraju. Ale i ty maji super hodnoceni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo ma rad vesmir a nechce cekat na velmi nejisteho Star Citizena, zkuste EVE Online

Pres INVITE se dostanete na 21denni trial, normalne je to 14dni.

Neni to nejjednodussi hra, ale rozhodne zdale nejkomplexnejsi s neprebernym mnozstvim veci co se daji delat.

Anglictina je ale nutnost, minimalne zaklady. Existuje i hromada youtube navodu i v cestine.

Od 15.11 bude mozne hrat i zcela zdarma (Alpha Clone), jinak se jedna o subscription game (ale da se platit i ingame menou, ktera neni takovy problem vydelat -> takze taky free)

Jak hry prakticky nehraju, krom konzoloveho GTA, tak tohle je vazne navykovka jak prase :)

Odkaz ke komentáři

Ja uz to hodnotil a Jeremy myslim taky. Je to BOMBA, graficky i atmosferou. Pro me nejlepsi hra za posledni rok/dva. Je to fakt řež, takhle ma strilecka vypadat. A to hodnotim jen singleplayer, páč multiplayery nehraju. Ale i ty maji super hodnoceni.

Tak jsem to musel přehlídnout. Mě šlo právě o hodnocení singlu. Tak já to teda asi taky prubnu, no.

Odkaz ke komentáři

Na Eve Online se ten online prvek opomenout nedá, protože právě ten z toho dělá takovej fenomén.

Jen tak pro představu, co se ve světě Eve Online občas děje.
https://www.rockpapershotgun.com/2014/01/29/300000-lost-in-eves-biggest-battle-due-to-unpaid-bill/
https://www.rockpapershotgun.com/2015/03/08/here-we-go-again-600bn-isk-stolen-in-eve-heist/
https://www.rockpapershotgun.com/2015/06/15/the-new-order-of-eve-online/
https://www.rockpapershotgun.com/2014/05/16/big-trouble-in-eve-china/

Myslím, že to není typ hry, do který by se člověk mohl pořádně dostat během třítýdenního trialu.:-D

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

Od ČT 7.11. bude v prodeji Nintendo NES Classic Edition. Přemejšlim jestli to koupit, hlavně teda kvůli Mario Bros.

Už jsem chtěl řvát radostí, ale... Sice je tam 30 her, ale nelze stahovat/kupovat další a ani není podpora pro staré cartridge.

Takže super nápad, ale skončilo to tak napůl cesty. I tak bych to asi koupil, jenže mimo USA jsem to (zatim) nikde nenašel.

Odkaz ke komentáři

I tak bych to asi koupil, jenže mimo USA jsem to (zatim) nikde nenašel.

Vono to dostupný neni ještě ani v USA.. Oficiální datum zahájení prodeje je 11.11., na czc prej už 10.11. Já to asi vyzkoušim, i kdyby to bylo jen na chvilku, tak mi ten italskej instalatér a donky kong za to stojej :D  .. Jediný co mě teda výrazně vadí je, že ovladač má prej jen cca 75cm. Sice chápu, že cílem bylo sedět na zemi narvanej co nejvíc u tv, jako za oldschoolu, ale na to sem teda moc zpohodlnělej a taky nebyly tak obrovský televize. Takže to bude chtít asi přikoupit delší HDMI kabel a případně druhej controller.

post-22217-0-42865400-1478546220_thumb.gif

Odkaz ke komentáři

Zdravím kluci, 
Jdu na Vás s prosbou, dotáhl jsem si domu ntb po přeinstalaci a rád bych si nainstaloval svou nejoblíbenější Mafii 1 a 2 ... 

Jednička mi šla nainstalovat a šlape jak má. Ale u dvojky se potýkám s problémem a to tím, že mi hlasí bl*ej stream ( dočasnou nedostupnost ) a to už 3 den a nevím si rady ... 

Je chyba někde u mě v ntb - něco mi nenainstalovali nebo mají  oni na *serveru* streamu.  - Vůbec se v tom nevyznám ... Předtím mi vše šlapalo úplně v klidu ...

Dík za pomoc ... 

Odkaz ke komentáři

Myslíš Steam? Co přesně ti to hlásí a kdy? Při pokusu o přihlášení? Nebo při instalaci?

JJJ myslím Steam ( promiň automatická oprava chyb )

Ke steamu jsem přihlášen, ale když vložím CD a chci nainstalovat Mafii 2, tak se mi to přihlašuje ke steamu a po pár vteřinách mi to prostě vyhodí rámeček s inf.: STEAM je dočasně nedostupný, zkuste instalaci později ... 

Nevím jak Ti to lépe popsat... Až budu doma, tak to nafotím 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...