John_Lenon Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 wow, to je hodně dobrý. Já to nemohl vydržet a koupil sem slima už 15. listopadu a byla to chyba!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Electroworld za 6.584,- Kč i s druhým ovladačem, takže i v kamenném obchodě.https://www.electroworld.cz/sony-playstation-4-slim-500-gb-cernaPro ty, kterýn stačí 500 GB HDD. Což pro moje děti a Minecraft a Lego stačí. I když jsem si nechal přibalit i Zaklínače 3, abych si zavzpomínal na to jak jsem před 9 lety pařil jedničku na PC, no a dnes trochu zívám, bo jsem to vypnul až nad ránem A vypadá to, že není všem dnům konec.Dik,Tak ja jeste vydrzim..treba někdo hodi do inzerce starsi kousek s hrama..xbox nebo ps je mi jedno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Dik,Tak ja jeste vydrzim..treba někdo hodi do inzerce starsi kousek s hrama..xbox nebo ps je mi jedno..Kdyby Ti stačila PS3, tak ji budu dávat do prodeje, až budu mít chvilku to nafotit. I s několika hrami, dvěma ovladači, kolíbkou na nabíjení, kamerou a tím "ukazovátkem s pinpongáčem na konci" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Tímhle? K tomu jsem se taky dopátral, už to mám objednané. Snad to bude makat, novej AV Receiver bych kupoval nerad Doprčic, slim nemá optiku out? Tak to na něj kašlu, moje stará piksla to teda má a ženu to přes 5.1 zesilovač, naprosto v pohodě.. :-( Nemá, po osmi letech radosti s PS3 jsem optiku bral jako jasnou věc a před koupí to ani nezkoumal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Nemá, po osmi letech radosti s PS3 jsem optiku bral jako jasnou věc a před koupí to ani nezkoumal. :-( taky bych to předpokládal.. Sakra, budu to muset taky zkoumat. Přemejšlel jsem o tom jejich posledním modelu, ten to snad zase má, ale prdím na ně, stejně nemám takovou megatelevízi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Vzal jsem klukovi Sony Playstation 4 - 1TB Ultimate Player Edition (optika),Mortal Kombat XL (můžeš hrát i příběh) a druhý ovladač Gator ( na Fifu ....Sport ) podobný ovladači z x-box. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Koupil jsem mamce k vánocům 55" Sony Bravia KD-55SD8505, teď ještě zvažuji PS4 Pro. Nevíte jesli se chystají re-mastred hry na oldschool PS1? Jako bylo Spyro, Crash team racing atd? Jako díte jsem to s ní dost hrával :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Tak jsem si koupil Hitmana a musím říct, že je to teda megapecka.V životě by mě nenapadlo, že mě bude bavit hrát furt dokola tu samou misi, jen jednou s kudličkou, jindy s pistolkou nebo s jedem. Mimořádně povedená věc, doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 kerýho hitmana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 A ten novej Hitman to je předělávka těch starých, nebo úplně nové mise ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Mladej sosnul https://www.ubisoft.com/en-US/game/for-honor/ a vypadá to hodně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 A ten novej Hitman to je předělávka těch starých, nebo úplně nové mise ? Nový mise. Vycházelo to epizodicky, ale nedávno vydali celou "první sérii" dohromady. Jsou na to docela dobrý ohlasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 To nechápu, jak epizodicky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) No, po epizodách, zhruba každej měsíc jedna větší mise. Epizodický vydávání her není žádná velká novinka, podobně to dělá třeba Telltale se svejma seriálově pojatejma adventurama. https://en.wikipedia.org/wiki/Hitman_(2016_video_game) Upraveno 9. února 2017 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Kdo má rád horrory tak musí zkusit nový Resident Evil 7, je to fakt pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Souhlasím, nejlepší Resident a jedna z nejlepších her pro rok 2017. Škoda jen že nemá češtinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Nový RE7 sem dohrál v jednom tahu za 8hodin, jen škoda té délky... už se těším na DLC :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Hrajete někdo klasický únikovky na mobilu? sem si nějakou stáhnul, abych se měl čim zabejvat na záchodě a teď mi to nedá spát:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Nový RE7 sem dohrál v jednom tahu za 8hodin, jen škoda té délky... už se těším na DLC :-)Mně tedy neoslovil, ale to je věc vkusu. Třeba RE4 je supr, ale nejsem asi klasik na RE. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 RE4 sem taky dohrál :-) stejně jako mnoho dalších :-) jako fanda celé serie. Jen přemýšlím, že bych koupil GameCube a sehnal ty old RE remastred na něj.. protože vypadají úchvatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se