Jeremy Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Já bych to taky hrozně chtěl, ale nic kloudnýho jsem nenašel. Mám 8 leťáka a to je přesně ono.Jediný, co jsem našel, je Tackmania Turbo, ale musel jsem to koupit ze zahraničí. Navíc to nejsou závody v pravým slova smyslu, spíš taková skill jízda až dokonce pro 4 split screeny.J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 nechcete to nekdo vymenit ? me to nebavi, sice pekny kary a cely to dobre to vypada (frostbite engine) ale nic pro me ...h. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Ve split screenu byly podle mě nejlepší závody Motorstorm na PS3.... nechápu, proč to na 4ku už nevyšlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Na PS3 jsme meli tuším GT5 a to bylo přesně podle mých představ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jo, tohle mi taky chybí, na Wii jsme měli Mario Kart a byla to bomba. Na Xbox 360 jsem bohužel žádné takové split screen závody nenašel. Ono i jinak je těch her s lokálním multiplayerem dost málo. Jediné dobré, na které jsme narazili, jsou Castle Crashers a ještě jedna od stejných tvůrců, jméno jsem zapoměl. A pak ještě překvapivě dobře šlo takhle hrát Diablo, jen je moc ukecané a nebavilo mě to dceři pořád překládat. Kdyby měl někdo nějaké tipy na local co-op na Xbox 360, budu jedině rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) Uz mate nekdo noveho Wolfensteina? Ja az pristi tyden a uz se na nej třesu. Plus nové COD samozrejme :-) Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jak tak koukám jsem trochu pozadu. Čekám na Nintendo nes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Uz mate nekdo noveho Wolfensteina? Ja az pristi tyden a uz se na nej třesu. Plus nové COD samozrejme :-)Moc se mi líbej trailery, ale na Streamu to nemá moc valný hodonocení, ale mluvím o PC verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 nabizim k vymene: Bloodborne: https://games.tiscali.cz/recenze/bloodborne-recenze-249238Need for Speed: https://games.tiscali.cz/recenze/need-for-speed-recenze-ps4-verze-268207Resident Evil 7: https://games.tiscali.cz/recenze/resident-evil-7-biohazard-recenze-292193 +za par dni pridam Killzone: https://games.tiscali.cz/recenze/killzone-shadow-fall-recenze-64847 h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Uz mate nekdo noveho Wolfensteina? Ja az pristi tyden a uz se na nej třesu. Plus nové COD samozrejme :-)Ano, obojí, máš se na co těšit, wolfík ale lepší. COD je klasika, tak, jak si ho pamatuji ještě z PS2. Má skvěle propracovaný multiplayer a zábavný zombie mód, čekal jsem ale víc od story. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Uz mate nekdo noveho Wolfensteina? Ja az pristi tyden a uz se na nej třesu. Plus nové COD samozrejme :-)Mam a je to fajn plus Assasina z Egypta, ale to az postupne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 GT7 není, GT Sport vyšlo minulý týden, je to moc pěkné, ale na singl player malý obsah, na to kolik to stálo peněz jsem čekal víc. Mám ještě GT 4, a je tam toho víc.gtsport.jpgSuper fotka. Popravdě mě GT Sport moc nechytlo, grafika na PRO v kombinaci s telkou 4K je super, auta mi přijdou taky fajn, ale čekal jsem realističtější chování aut. Kromě toho, že zatím se v mých očích nepodařilo překonat simulaci na Forza Motorsport 4*, tak mám něco odjeto i s reálnými auty a tady (v GT sport) mi přijde, že se mnoho aut chová dost nereálně, zejména nesmyslně přetáčivé momenty v rally autoškole. Jsem dost soutěživý typ, takže z logiky věci chci mít většinu na zlato, maximálně stříbro, ale u těch rally jsem s tím praštil o stůl, zapojil Xbox a zase mastím kariéru u Forzy M 4. * Faktem je, že 6 a 7 na One jsem nehrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 No, nějaká závodní auta jsem přímo neřídil, ale odvezl se. Musíme zohlednit realitu, ta by v hrách tak zábavná nepřišla, ale není závoďák jako závoďák. Na tunning srazu jsem se povozil právě v GT-R a můžu souhlasit s vývojáři GT, že to skoro trefili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Ano, obojí, máš se na co těšit, wolfík ale lepší. COD je klasika, tak, jak si ho pamatuji ještě z PS2. Má skvěle propracovaný multiplayer a zábavný zombie mód, čekal jsem ale víc od story.Na story kašlu, ja chci řežbu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Tak si dej obtížnot veterán, a zažiješ peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 To zas pak mám nerva, že mě furt kosej :-))) No ale ja se v tom někde najdu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 To zas pak mám nerva, že mě furt kosej :-))) No ale ja se v tom někde najdu :-)Kámoš je na tom hůř, viděl jsi už páku zapíchlou v obrazovce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 To ne, ale uz jsem rozbil jeden ovladač :-) Páč von za to mohl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) Na story kašlu, ja chci řežbu :-)Hned sem si vzpomněl na výbornou řežbu:-)) https://www.youtube.com/watch?v=q2dbe_PV5_E&feature=youtu.be&t=144 Neběží to s časem, řežba začíná v 2:24 Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Ty vole :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se